0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:36:20 pmκαλως μας βρηκες τοτε! εννοεις γι'αναπληρωση? αν ναι, καλουν πρωτα ολους οσους ειναι στον πινακα των αναπληρωτων ΜΕ προυπηρεσια και αφου τελειωσει ο πινακας αυτος και χρειαστουν επιπλεον ατομα τοτε περνανε και σ'αυτον της μηδενικης. κι επειδη αυτο δεν εχει συμβει μεχρι τωρα στην ειδικοτητα μας, θα ελεγα οτι εκτος απο υπομονη θα χρειαστεις και μια πυρηνικη βομβα να εξολοθρευσεις ολους εμας που εχουμε προυπηρεσια! Ευχαριστώ πολύ! Κάτι τέτοιο είχα υποπτευθεί, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!!! Έλεγα στον εαυτό μου "σώπα βρε κουτό, κάτι άλλο θα είναι, δεν γίνεται να πήρες το πτυχίο τσάμπα"..... Πού να'ξερα???Και αυτός τη μηδενικής με ποια λογική δίνει τον αύξοντα αριθμό στον καθένα?
καλως μας βρηκες τοτε! εννοεις γι'αναπληρωση? αν ναι, καλουν πρωτα ολους οσους ειναι στον πινακα των αναπληρωτων ΜΕ προυπηρεσια και αφου τελειωσει ο πινακας αυτος και χρειαστουν επιπλεον ατομα τοτε περνανε και σ'αυτον της μηδενικης. κι επειδη αυτο δεν εχει συμβει μεχρι τωρα στην ειδικοτητα μας, θα ελεγα οτι εκτος απο υπομονη θα χρειαστεις και μια πυρηνικη βομβα να εξολοθρευσεις ολους εμας που εχουμε προυπηρεσια!
Παράθεση από: dede στις Οκτωβρίου 08, 2011, 01:09:19 pmΠαράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:36:20 pmκαλως μας βρηκες τοτε! εννοεις γι'αναπληρωση? αν ναι, καλουν πρωτα ολους οσους ειναι στον πινακα των αναπληρωτων ΜΕ προυπηρεσια και αφου τελειωσει ο πινακας αυτος και χρειαστουν επιπλεον ατομα τοτε περνανε και σ'αυτον της μηδενικης. κι επειδη αυτο δεν εχει συμβει μεχρι τωρα στην ειδικοτητα μας, θα ελεγα οτι εκτος απο υπομονη θα χρειαστεις και μια πυρηνικη βομβα να εξολοθρευσεις ολους εμας που εχουμε προυπηρεσια! Ευχαριστώ πολύ! Κάτι τέτοιο είχα υποπτευθεί, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω!!! Έλεγα στον εαυτό μου "σώπα βρε κουτό, κάτι άλλο θα είναι, δεν γίνεται να πήρες το πτυχίο τσάμπα"..... Πού να'ξερα???Και αυτός τη μηδενικής με ποια λογική δίνει τον αύξοντα αριθμό στον καθένα?
http://kritonperiferia.gr/2011/10/07/sta-660-evro-o-misthos-ton-neon-ekpedeftikon/ 660 ευρω ο μισθός για νεοδιοριστο καθηγητη. Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;; Εγώ από Δευτέρα αρχίζω να κοιτάω και άλλού. Ας πάει η Διαμαντοπούλου στα κορφοβούνια και τα ερημονήσια να κάνει την ερημήτησα. Εμείς έχουμε και ένα @$#%^πτυχίο και κάποια όρια αξιοπρέπειας.
Παράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 08, 2011, 10:36:44 amhttp://kritonperiferia.gr/2011/10/07/sta-660-evro-o-misthos-ton-neon-ekpedeftikon/ 660 ευρω ο μισθός για νεοδιοριστο καθηγητη. Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;; Εγώ από Δευτέρα αρχίζω να κοιτάω και άλλού. Ας πάει η Διαμαντοπούλου στα κορφοβούνια και τα ερημονήσια να κάνει την ερημήτησα. Εμείς έχουμε και ένα @$#%^πτυχίο και κάποια όρια αξιοπρέπειας.Αν εφαρμοστεί, σίγουρα δεν αξίζει. Είναι δυνατόν με τόσα χρήματα να πληρώνεις ενοίκια, λογαριασμούς, φαγητό, μετακινήσεις κλπ., πόσο μάλλον όταν έχεις και οικογένεια; Oύτε για ένα άτομο δεν επαρκούν. Μάλλον πολλοί από μας θα πρέπει να κοιτάξουμε για κάτι άλλο.
γιατι θα γινουν διορισμοι? Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 01:28:40 pmΠαράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 08, 2011, 10:36:44 amhttp://kritonperiferia.gr/2011/10/07/sta-660-evro-o-misthos-ton-neon-ekpedeftikon/ 660 ευρω ο μισθός για νεοδιοριστο καθηγητη. Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;; Εγώ από Δευτέρα αρχίζω να κοιτάω και άλλού. Ας πάει η Διαμαντοπούλου στα κορφοβούνια και τα ερημονήσια να κάνει την ερημήτησα. Εμείς έχουμε και ένα @$#%^πτυχίο και κάποια όρια αξιοπρέπειας.Αν εφαρμοστεί, σίγουρα δεν αξίζει. Είναι δυνατόν με τόσα χρήματα να πληρώνεις ενοίκια, λογαριασμούς, φαγητό, μετακινήσεις κλπ., πόσο μάλλον όταν έχεις και οικογένεια; Oύτε για ένα άτομο δεν επαρκούν. Μάλλον πολλοί από μας θα πρέπει να κοιτάξουμε για κάτι άλλο.
o μισθος του αναπληρωτη θα μεινει στα ιδια επιπεδα μεχρι να ληξει ο ΕΣΠΑ.μετα φινιτο λα μουζικα.στα ιδια με του διορισμενου θα πεσει.αρα μιλαμε για σκαρτα 2 χρονια.δεν ειναι λυση παιδια.αλλη δουλεια-η μοναδικη λυση πλεον.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 08, 2011, 02:16:08 pmo μισθος του αναπληρωτη θα μεινει στα ιδια επιπεδα μεχρι να ληξει ο ΕΣΠΑ.μετα φινιτο λα μουζικα.στα ιδια με του διορισμενου θα πεσει.αρα μιλαμε για σκαρτα 2 χρονια.δεν ειναι λυση παιδια.αλλη δουλεια-η μοναδικη λυση πλεον.Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Ο μισθός των αναπληρωτών, είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε μέσω Υπουργείου, είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μισθό των μόνιμων εκπαιδευτικών (Ίδια ΜΚ κι επιδόματα με διαφορετικές κρατήσεις)
μετα τον εσπα δε θα βρουν κπ να μας χρηματοδοτει??
μου το ειπαν και περυσι στα ΠΕΚ και ενας φιλος που ειναι χωμενος γενικα και τον εμπιστευομαι.ηδη απο περυσι μας ελεγαν στα ΠΕΚ οτι ο μισθος θα μειωνοταν στα 900 περιπου.