*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235453 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #448 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:25:36 pm »
Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
Μπράβο παιδί μου , προβιβάζεσαι , στείλε μου ονοματεπώνυμο και θα σε προσλάβω  ως σύμβουλο του υπουργείου ,εκτός και αν προτιμάς να μείνεις μια απλή και ασήμαντη εκπαιδευτριούλα.  

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:08 »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #449 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:27:14 pm »
Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
Μπράβο παιδί μου , προβιβάζεσαι , στείλε μου ονοματεπώνυμο και θα σε προσλάβω  ως σύμβουλο του υπουργείου ,εκτός και αν προτιμάς να μείνεις μια απλή και ασήμαντη εκπαιδευτριούλα.  

Εσυ στειλε τον γιο σου (για μια φορα στη ζωη του) σε ελληνικο σχολειο ειπαμε

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:28:22 pm »
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.
Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.

Αντε ν' αγιασει το στομα σου, που εχουμε αποχαυνωθει ολοι με το αν θα παρει 500 ή 499. Δηλαδη για τα ψιχουλα
Το' χω πει και το ξαναλεω: οντως θα παρει ακομα αρκετα ατομα οχι γιατι θελουν αλλα γιατι δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως
Αυτοι κανουν το καθηκον τους οντας πιστα σκυλακια των τραπεζιτων και του Τροσκαν
Ας κανουμε ομως συναδελφοι και εμεις το καθηκον μας μια φορα: μουντζα σε ολους στις εκλογες που ερχονται!
Εσύ νεαρέ μου πως γνωρίζεις τόσες λεπτομέρειες; μηπως είσαι κανενας δικός μου άνθρωπος και έχεις πάρει τον στραβό δρόμο;

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:28:43 pm »
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.
Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.

Αντε ν' αγιασει το στομα σου, που εχουμε αποχαυνωθει ολοι με το αν θα παρει 500 ή 499. Δηλαδη για τα ψιχουλα
Το' χω πει και το ξαναλεω: οντως θα παρει ακομα αρκετα ατομα οχι γιατι θελουν αλλα γιατι δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως
Αυτοι κανουν το καθηκον τους οντας πιστα σκυλακια των τραπεζιτων και του Τροσκαν
Ας κανουμε ομως συναδελφοι και εμεις το καθηκον μας μια φορα: μουντζα σε ολους στις εκλογες που ερχονται!
εγώ μαζί σου συμφωνώ..αλλά το θέμα είναι οτι όπως φαίνεται μπορούν αλλά δεν θέλουν..μα να εχουμε τόση όρεξη για δουλειά όλοι μας και η κρουελα να μας κόβει τα φτερά..αφού κυρά μου έχεις τις πιστώσεις έχεις ανθρώπους ικανούς με αγάπη για τα παιδιά ( πρώτα ο μαθητής μην ξεχνιόμαστε) πάρτους και μη μιλάς...αν δεν κάνει και τώρα μεγάλη φάση πιστεύω οτι θα χάσει τον ύπνο της..απο εκπαιδευτικό θα τη βρει συνάδελφοι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:31:50 pm »

εγώ μαζί σου συμφωνώ..αλλά το θέμα είναι οτι όπως φαίνεται μπορούν αλλά δεν θέλουν..μα να εχουμε τόση όρεξη για δουλειά όλοι μας και η κρουελα να μας κόβει τα φτερά..αφού κυρά μου έχεις τις πιστώσεις έχεις ανθρώπους ικανούς με αγάπη για τα παιδιά ( πρώτα ο μαθητής μην ξεχνιόμαστε) πάρτους και μη μιλάς...αν δεν κάνει και τώρα μεγάλη φάση πιστεύω οτι θα χάσει τον ύπνο της..απο εκπαιδευτικό θα τη βρει συνάδελφοι...
Εσύ θα πας στην θέση 5018 του πίνακα  για να μάθεις καλούς τρόπους

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:36:28 pm »
-Αν ξαναπείς πασόκο τον πρόεδρο θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.
-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.
-Που το ακούσατε αυτό 10  και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε  την θέση όταν σας καλέσουμε.  
-Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους.

Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αντικειμενικός και λέει τα πράγματα όπως έχουν είναι με μας και όχι με το υπουργείο σου κα κρουέλα.
Δεν είναι αντικειμενικός, μια χαρά δικό μου παιδί είναι ,εκλογές εχει γι αυτό μου ξέφυγε και λέει ότι θέλει , που θα πάει όμως θα τον επαναφέρω στην τάξη σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:41:15 pm »

Εσυ στειλε τον γιο σου (για μια φορα στη ζωη του) σε ελληνικο σχολειο ειπαμε
Με τέτοιους εκπαιδευτικούς που έχει το ελληνικό σχολείο,τρελή είμαι να τον στείλω,δεν σφάξανε
-βάλε κανένα τόνο στο κείμενο σου

Αποσυνδεδεμένος AnnoulaD

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:43:30 pm »
Φεύγω, πάω να βγάλω την Γ φάση που θα είναι 17 +3 πολύτεκνοι=20

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:51:44 pm »

Έχεις εθιστεί βλέπω με τις φάσεις πρόσεχε κακομοίρα μου γιατί αν δε βγάλεις καλή θα μας βλέπεις όλους τους εκπαιδευτικούς σε εφιαλτικά όνειρά σου.
Άντε πάνε να δουλέψεις και λίγο.

Αποσυνδεδεμένος FOX85

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 07:05:06 pm »
χαχχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος FOX85

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 07:39:29 pm »
ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 07:44:02 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ  Συνάδελφοι, μην πιστεύεται τίποτα. Όλοι σήμερα ασχολιόταν με τις αποσπάσεις. Από εκεί και το σχόλιο μου, που δημοσιεύω αποκάτω. Τα κενά, όπως σας είχα πει, θα τους απασχολήσουν μετά. Οι κινήσεις γίνονται πάνω σε σκακιέρα.... Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις,από κανένα!

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 07:44:47 pm »

Τρίτεκνοι, πανάσχετη!
Πάλι θα αποσύρεις τους πίνακες και θα τα κάνεις μπάχαλο!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)