0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
Παράθεση από: julie9 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:34:46 pm Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου. Μπράβο παιδί μου , προβιβάζεσαι , στείλε μου ονοματεπώνυμο και θα σε προσλάβω ως σύμβουλο του υπουργείου ,εκτός και αν προτιμάς να μείνεις μια απλή και ασήμαντη εκπαιδευτριούλα.
Παράθεση από: julie9 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:34:46 pmΤο εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.Αντε ν' αγιασει το στομα σου, που εχουμε αποχαυνωθει ολοι με το αν θα παρει 500 ή 499. Δηλαδη για τα ψιχουλαΤο' χω πει και το ξαναλεω: οντως θα παρει ακομα αρκετα ατομα οχι γιατι θελουν αλλα γιατι δεν θα μπορουν να κανουν αλλιωςΑυτοι κανουν το καθηκον τους οντας πιστα σκυλακια των τραπεζιτων και του ΤροσκανΑς κανουμε ομως συναδελφοι και εμεις το καθηκον μας μια φορα: μουντζα σε ολους στις εκλογες που ερχονται!
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:23:10 pmΠαράθεση από: julie9 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:34:46 pmΤο εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.Αντε ν' αγιασει το στομα σου, που εχουμε αποχαυνωθει ολοι με το αν θα παρει 500 ή 499. Δηλαδη για τα ψιχουλαΤο' χω πει και το ξαναλεω: οντως θα παρει ακομα αρκετα ατομα οχι γιατι θελουν αλλα γιατι δεν θα μπορουν να κανουν αλλιωςΑυτοι κανουν το καθηκον τους οντας πιστα σκυλακια των τραπεζιτων και του ΤροσκανΑς κανουμε ομως συναδελφοι και εμεις το καθηκον μας μια φορα: μουντζα σε ολους στις εκλογες που ερχονται!εγώ μαζί σου συμφωνώ..αλλά το θέμα είναι οτι όπως φαίνεται μπορούν αλλά δεν θέλουν..μα να εχουμε τόση όρεξη για δουλειά όλοι μας και η κρουελα να μας κόβει τα φτερά..αφού κυρά μου έχεις τις πιστώσεις έχεις ανθρώπους ικανούς με αγάπη για τα παιδιά ( πρώτα ο μαθητής μην ξεχνιόμαστε) πάρτους και μη μιλάς...αν δεν κάνει και τώρα μεγάλη φάση πιστεύω οτι θα χάσει τον ύπνο της..απο εκπαιδευτικό θα τη βρει συνάδελφοι...
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:21:23 pm-Αν ξαναπείς πασόκο τον πρόεδρο θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.-Που το ακούσατε αυτό 10 και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε την θέση όταν σας καλέσουμε. -Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους. Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αντικειμενικός και λέει τα πράγματα όπως έχουν είναι με μας και όχι με το υπουργείο σου κα κρουέλα.
-Αν ξαναπείς πασόκο τον πρόεδρο θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.-Που το ακούσατε αυτό 10 και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε την θέση όταν σας καλέσουμε. -Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους.
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:25:36 pmΠαράθεση από: julie9 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:34:46 pm Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου. Μπράβο παιδί μου , προβιβάζεσαι , στείλε μου ονοματεπώνυμο και θα σε προσλάβω ως σύμβουλο του υπουργείου ,εκτός και αν προτιμάς να μείνεις μια απλή και ασήμαντη εκπαιδευτριούλα. Εσυ στειλε τον γιο σου (για μια φορα στη ζωη του) σε ελληνικο σχολειο ειπαμε
Φεύγω, πάω να βγάλω την Γ φάση που θα είναι 17 +3 πολύτεκνοι=20