0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nαι κρατάς την καλύτερη βαθμολογία σου από τους 3 και εκεί προστίθενται όλες οι προσαυξήσεις.Προσοχή όμως:το 2014 μετράνε οι ασεπ του 09,12,14 δηλ διαγράφεται του 07.Άρα είναι καλό να δώσεις.
Εγώ σε αυτό που έχω απορία είναι εάν δε μας πάρουν φέτος τι πρόκειται να αλλάξει του χρόνου για να έχουμε περισσότερες ελπίδες?Αφού διιορισμοί δε θα υπάρξουν, περισσότερους αναπληρωτές με βάση τα έως τώρα δεδομένα δύσκολο να πάρει, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει να ελπίζουμε περισσότερο εμάς που έχουμε ελάχιστες ελπίδες τη φετινή χρονιά..??
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:04:12 pmΠαράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...Με σειρα τα νουμερα 1-2-3-4-5-7.[το 6 παιζει] εναι μονο για θεσσαλονικη και ισωs η μια να εχει και Πιερια.ΚΥΡΙΩΣ Α ΚΑΙ Γ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Κενα υπηρχαν αλλα πηγαν για την αλλη φαση.ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.
Παράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...
τι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:04:12 pmΠαράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:29:27 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:04:12 pmΠαράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.
ο Καψαλάκης μιλάει για 7 οκτωβρίου. τώρα πόσεους θα πάρει... μέχρι τώρα έλεγε ότι θα είναι ένα νέο κύμα προσλήψεων αλλά τώρα δε λέει αριθμό. πιστεύω το πολύ 200 (στο σύνολο από δω και πέρα). μακάρι να κάνω λάθος