*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Δ' φάση  (Αναγνώστηκε 95147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Δ' φάση
« Απάντηση #154 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:52:04 pm »
Nαι κρατάς την καλύτερη βαθμολογία σου από τους 3 και εκεί προστίθενται όλες οι προσαυξήσεις.Προσοχή όμως:το 2014 μετράνε οι ασεπ του 09,12,14 δηλ διαγράφεται του 07.Άρα είναι καλό να δώσεις.
[/quote]

Lila_76 το γνώριζα αυτό για τους επόμενους ασεπ,οτι θα μετράνε συνολικα 3 και
εννοείται πως θα δώσω αλλά σκεφτόμουν οτι αν δεν καταφέρω να πιάσω τη βάση,τι γίνεται δεν θα
είμαι στον πίνακα??
σ ευχαριστώ για την απάντηση..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:15:18 »

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:18:32 pm »
Nαι κρατάς την καλύτερη βαθμολογία σου από τους 3 και εκεί προστίθενται όλες οι προσαυξήσεις.Προσοχή όμως:το 2014 μετράνε οι ασεπ του 09,12,14 δηλ διαγράφεται του 07.Άρα είναι καλό να δώσεις.

Lila_76 το γνώριζα αυτό για τους επόμενους ασεπ,οτι θα μετράνε συνολικα 3 και
εννοείται πως θα δώσω αλλά σκεφτόμουν οτι αν δεν καταφέρω να πιάσω τη βάση,τι γίνεται δεν θα
είμαι στον πίνακα??
σ ευχαριστώ για την απάντηση..
[/quote]

Θα είσαι. Αφού θα έχεις βαθμολογία από τους προηγούμενους. Ο μεγαλύτερος βαθμός των τελευταίων 3 διαγωνισμών είναι αυτός με τον οποίο θα μπεις στον πίνακα. Σ' αυτό το βαθμό θα προστεθούν οι προσαυξήσεις (βαθμός πτυχίου, ξένη γλώσσα, η/υ, μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία κ.λπ). Από αυτόν τον ένα και μοναδικό πίνακα θα προσλαμβάνονται από τον επόμενο ΑΣΕΠ και μετά και οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές αναλόγως της σειρά και τις περιοχές προτίμησης του καθενός.
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:24:20 pm »
Ναι έτσι είναι πλέον το σύστημα είτε μας αρέσει ή όχι.Η μεγαλύτερη"απάτη"όμως είναι η μη προκήρυξη θέσεων.Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος και η βάση διορισμού...θα πάει στο Θεό!!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:31:37 pm »
Εγώ σε αυτό που έχω απορία είναι εάν δε μας πάρουν φέτος τι πρόκειται να αλλάξει του χρόνου για να έχουμε περισσότερες ελπίδες?Αφού διιορισμοί δε θα υπάρξουν, περισσότερους αναπληρωτές με βάση τα έως τώρα δεδομένα δύσκολο να πάρει, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει να ελπίζουμε περισσότερο εμάς που έχουμε ελάχιστες ελπίδες τη φετινή χρονιά..??
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:15:18 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:36:44 pm »
Εγώ σε αυτό που έχω απορία είναι εάν δε μας πάρουν φέτος τι πρόκειται να αλλάξει του χρόνου για να έχουμε περισσότερες ελπίδες?Αφού διιορισμοί δε θα υπάρξουν, περισσότερους αναπληρωτές με βάση τα έως τώρα δεδομένα δύσκολο να πάρει, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει να ελπίζουμε περισσότερο εμάς που έχουμε ελάχιστες ελπίδες τη φετινή χρονιά..??
Οι πίνακες θα ανανεωθούν με τους διορισμούς το καλοκαίρι.Μόνο τότε θα αλλάξουν οι σειρές.Οπότε θα ανέβεις και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.Τα μόρια παραμένουν ως έχουν καθώς η προυπηρεσία που αποκτάς φέτος και του χρόνου πάνε στον νέο πίνακα μετά τον καινούριο ασεπ.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος nanakimou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:44:53 pm »

Και βέβαια θα υπάρξουν διορισμοί, μην ξεχνάς φέτος δεν πήραν όλους τους μόνιμους που ήταν προκαθορισμένο να καλέσουν! Πήραν περίπου το 50% των διοριστέων γι΄ αυτό και στην εγκύκλιο είχε ειδικό κεφάλαιο προσλήψεων κατά την μεταβατική περίοδο! Στο λέω αυτό γιατί είμαι μία από τις διοριστέες στης

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:57:51 pm »
Πραγματικά μακάρι κορίτσια γιατί ειλικρινά έχω αρχίσει και απογοητεύομαι για το αν θα καταφέρω να μπω κάποια στιγμή σε τάξη νηπιαγωγείου..λήγει σε 2 μήνες και η σύμβαση μου στο παιδικό σταθμό που εργάζομαι και μένω κυριολεκτικά στο κενό..άσε που στα ιδιωτικά δε σε παίρνουν γιατί φοβούνται μη τους φύγεις αναπληρώτρια, άλλο κι αυτό, τραγική ειρωνία!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dimitris1966

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 09:53:50 pm »
τι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........

εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...
οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?

minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... ;)
6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...
Με σειρα τα νουμερα 1-2-3-4-5-7.[το 6 παιζει] εναι μονο για θεσσαλονικη και ισωs η μια να εχει και Πιερια.ΚΥΡΙΩΣ Α ΚΑΙ Γ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Κενα υπηρχαν αλλα πηγαν για την αλλη φαση.

ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 :( :( :( μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 10:47:02 pm »

minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... ;)

συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.

ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 :( :( :( μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 10:56:55 pm »

συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.

άρα θα προσεύχομαι για πάνω από 10 κενά για την επόμενη φάση... και αν! κατάλαβα. του χρόνου δηλαδή. πόσα κενά μπορεί ακόμα να υπάρχουν και να έχουν τη διαθέση να καλύψουν?
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος ananas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:22:27 pm »
Πότε να περιμένουμε για Δ΄φάση; θα υπάρξει επόμενη; Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:24:35 pm »
ο Καψαλάκης μιλάει για 7 οκτωβρίου. τώρα πόσεους θα πάρει... μέχρι τώρα έλεγε ότι θα είναι ένα νέο κύμα προσλήψεων αλλά τώρα δε λέει αριθμό. πιστεύω το πολύ 200 (στο σύνολο από δω και πέρα). μακάρι να κάνω λάθος
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:27:52 pm »
ο Καψαλάκης μιλάει για 7 οκτωβρίου. τώρα πόσεους θα πάρει... μέχρι τώρα έλεγε ότι θα είναι ένα νέο κύμα προσλήψεων αλλά τώρα δε λέει αριθμό. πιστεύω το πολύ 200 (στο σύνολο από δω και πέρα). μακάρι να κάνω λάθος

βέβαια ο Καψαλάκης σήμερα απάντησε σε μια κοπέλα κ της είπε να περιμένει μετά τις 10 Οκτωβριου..
το βλέπω να πηγαίνει 15..

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:38:40 am »
πιστευω οτι ολη τη χρονια θα φτασουμε τα 400-500 ατομα ακομα
μα ακομα και αν δεν μας παρουν, του χρονου θα εχουμε καλυτερες ελπιδες

τη φετινη χρονια εστω και αν δεν μπουμε σε ταξη ας προσπαθησουμε να την προχωρησουμε με πιο δημιουργικους τροπους σε αλλους τομεις
κανεις δεν χανεται

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144