0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φωτοτυπια με πλαγιες γραμμες ή Τ ή Π κτλ. για να γεμισει τον χρονο που ετοιμαζει τα τετραδια της αντιγραφης. Μετα την Α4 κανουν αντιγραφη στο τετραδιο. Χτες και σημερα τα εδωσε σε μορφη ζωγραφιας. Στην αρχη ο γιος μου ηταν ενθουσιασμενος μετα τον εβαλε να καθεται μονος επειδη ηταν ζωηρος και αυτος εχει αντιδρασει ασχημα. Σημερα η δασκαλα μου λεει κατι πρεπει να κανουμε γιατι δεν τον νοιαζει τιποτα και για δευτερη φορα μου ειπε οτι ειναι υπερκινητικος.
Νομίζω ότι η παράλληλη και τα ΖΕΠ είναι μόνο ΕΣΠΑ. Αλλά δεν παίρνω όρκο..
Καλησπερα. Θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να εργαστω ως παραλληλη στηριξη σε ενα παιδακι, με ιδιωτικη πρωτοβουλια( δηλ. θα με πληρωνουν οι ιδιοι οι γονεις). Μηπως γνωριζετε τι χαρτια θα πρεπει να βγαλω απο το υπουργειο κ τι δικαιολογητικα χρειαζεται;Ευχαριστω
καλημερα ,το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα με μια δασκαλα στη Α δημοτικου του γιου μου..το τραγικο ειναι οτι εγω ειμαι ειδικη παιδαγωγος ,χωρις να της το εχω πει , [ουτε καν της το ανεφερα ολη την υπολοιπη χρονια ]αλλα γενικα ηταν κακοδιαθετη.Προσεξε να μη σε παρει απο κατω και σε πεισει για αυτα που λεει ,αν υπηρχε ΔΕΠΥ θα ειχε διαγνωσθει πιο πριν στο νηπιαγωγειο..ΕΣΥ θα της λες υπομονη ,υπομονη μεχρι να προσαρμοσθει τι παιδι....και αστη αυτη να λεει ..
Γεια σας. Απευθύνομαι στις νηπιαγωγούς παράλληλης στήριξης και σε όσους θα ήθελαν να μου απαντήσουν.