0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά εγώ είμαι η παράξενη ή είναι φυσιολογικό που θέλω να πω: "ας γελάσω ειρωνικά, χα χα ΧΑ!!" Τι κουραφέξαλα είναι αυτά...Επιστροφή στις δέσμες και μάλιστα αυτή τη φορά με επίπεδο δάπεδο και για αλλαγή και μια εργασία. Εδώ τους βάζεις μια ερώτηση ανάπτυξης δέκα σειρών και δεν γράφουν τίποτα ή αντιγράφουν το βοήθημα κι αυτοί λένε για εργασίες. Άιντε άιντε!!!
Παράθεση από: Lucinda στις Μαρτίου 28, 2011, 03:23:43 pmΡε παιδιά εγώ είμαι η παράξενη ή είναι φυσιολογικό που θέλω να πω: "ας γελάσω ειρωνικά, χα χα ΧΑ!!" Τι κουραφέξαλα είναι αυτά...Επιστροφή στις δέσμες και μάλιστα αυτή τη φορά με επίπεδο δάπεδο και για αλλαγή και μια εργασία. Εδώ τους βάζεις μια ερώτηση ανάπτυξης δέκα σειρών και δεν γράφουν τίποτα ή αντιγράφουν το βοήθημα κι αυτοί λένε για εργασίες. Άιντε άιντε!!!Μα δεν το καταλαβες τι γινεται?? Την εργασια θα την ετοιμαζουν οι καθηγητες στα φροντιστηρια ή στα ιδιαιτερα , οπως γινεται και με τις εργασιες στο ανοιχτο Πανεπιστημιο για να περνουν τις ενοτητες.Η Διαμαντοπ. κανει αναπτυξη στην παραπαιδεια για να κινηθει λιγο το χρημα.......
Παράθεση από: Ερση στις Μαρτίου 28, 2011, 12:42:13 pmhttp://www.tovima.gr/society/article/?aid=391821&sms_ss=facebook&at_xt=4d9033013b98a0d3%2C0οι τελικές προτάσεις για τα λύκειαEργασίες που θα εκπονούν και θα παραδίδουν οι μαθητές ανά τετράμηνο, θα βαθμολογούνται και ο βαθμός αυτός θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙχωρίς σχόλια
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=391821&sms_ss=facebook&at_xt=4d9033013b98a0d3%2C0οι τελικές προτάσεις για τα λύκειαEργασίες που θα εκπονούν και θα παραδίδουν οι μαθητές ανά τετράμηνο, θα βαθμολογούνται και ο βαθμός αυτός θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ
Για αυτές τις λεγόμενες Εργασίες θα υπάρχει κάποιο ελάχιστο προαπαιτούμενο; (πχ απο 15 σελίδες και πάνω, με συγκεκριμένο μέγεθος γραμματοσειράς, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κτλ) ή θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε; Και ποιός μου λέει εμένα - ως γονιός μιλάω τώρα - ότι το δικό μου παιδί δε θα κάτσει να ξεσκιστεί να την κάνει και το χ κολλητηλίκι του καθηγητή ( ιδιαίτερο θες να το πεις, παιδί συναδέλφου θες να το πεις, συγγένεια, φιλία όπως θες - ειδικά στην επαρχία όλα αυτά παίζουν) δε θα κανει μια σελιδα με το ζόρι και ο καθηγητής θα το βαθμολογήσει με άριστα; Θέλω να πω, με ποιόν τρόπο α. θα κατοχυρωθεί ο μαθητής ότι θα λάβει αντικειμενική βαθμολογία στις εργασίες του και β. δε θα δινει ο μικρότερος αδελφός την εργασία του μεγαλύτερου αδελφού; Θα δημοσιεύονται οι εργασίες κάπου ηλεκτρονικά; Προβλέπεται κάτι τέτοιο;
Τα φροντιστήρια/ιδιαίτερα δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουνΠροτείνω επίσης να δοθούν κουπόνια εκπαίδευσης ώστε να ενισχυθούν τα ιδιωτικά σχολεία, να έχω την επιλογή να στείλω το παιδί μου εκεί που θέλω εγώ και όχι να κάνει μάθημα με 30 πακιστανολαβανούς
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 28, 2011, 06:09:12 pmΓια αυτές τις λεγόμενες Εργασίες θα υπάρχει κάποιο ελάχιστο προαπαιτούμενο; (πχ απο 15 σελίδες και πάνω, με συγκεκριμένο μέγεθος γραμματοσειράς, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κτλ) ή θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε; Και ποιός μου λέει εμένα - ως γονιός μιλάω τώρα - ότι το δικό μου παιδί δε θα κάτσει να ξεσκιστεί να την κάνει και το χ κολλητηλίκι του καθηγητή ( ιδιαίτερο θες να το πεις, παιδί συναδέλφου θες να το πεις, συγγένεια, φιλία όπως θες - ειδικά στην επαρχία όλα αυτά παίζουν) δε θα κανει μια σελιδα με το ζόρι και ο καθηγητής θα το βαθμολογήσει με άριστα; Θέλω να πω, με ποιόν τρόπο α. θα κατοχυρωθεί ο μαθητής ότι θα λάβει αντικειμενική βαθμολογία στις εργασίες του και β. δε θα δινει ο μικρότερος αδελφός την εργασία του μεγαλύτερου αδελφού; Θα δημοσιεύονται οι εργασίες κάπου ηλεκτρονικά; Προβλέπεται κάτι τέτοιο;Καλά, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κοίτα να δεις ζητήματα που προκύπτουν! Αν δεν δημοσιεύονται κάπου οι εργασίες, έστω στην ιστοσελίδα του σχολείου (αν και αυτό δεν φτάνει) είναι πολύ εύκολο κάποιοι να μην κάνουν καν εργασία και να παίρνουν βαθμό, ενώ άλλοι θα σκίζονται. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ελεγχθεί. Ας σκεφτούμε μόνο τον αριθμό των μαθητών. Είναι δυνατόν να δημοσιεύονται όλες αυτές και να ελέγχονται. Και το άλλο, στην περίπτωση που δημοσιεύονται ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα μπαίνουν είτε μαθητές είτε οποιοσδήποτε έχει αναλάβει "να βοηθήσει" τον μαθητή και δεν θα "κλέβουν" θέματα. Γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει παράφραση μιας εργασίας κι αν βάλεις και κανά δυο καινούργια στοιχεία βου-α-λα μια νέα εργασία. Θα γίνει της κακομοίρας! Άλλωστε δεν μπορεί να επιβληθεί η πρωτοτυπία, οπότε θα καταλήξουμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια θέματα να κάνουν το γύρο της Ελλάδας. Τα θέματα της Αθήνας, του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας.Μα καλά αυτό δεν το σκέφτηκαν οι φωστήρες του υπουργείου;