0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1 ώρα στη β λυκείου... οπότε 4 συνολικάΔεν μπήκα στην διαδικασία να υποτιμήσω καμια άλλη επιστήμη σε αυτή τη συζήτηση.Άλλωστε έκανα και μια ερώτηση πριν , αν υπάρχουν άνθρωποι που υποτιμούν τη βιολογίαέναντι των άλλων θετικών επιστημών. Δεν θεώρησα ότι τα έχουν βάλει με τους βιολόγους. Η εξήγησή μου είναι ότι το μάθημα απομακρύνεται γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Όχι γιατί μασ μισούν οι χημικοί και οι φυσικοί. ΚΑταλαβαίνω όμως πως μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα μπορεί να αισθάνονται κάποιοι ότι απειλείται η επαγγελματική τους επιβίωση από άλλους επιστημονικούς κλάδους. Και αυτό όδηγεί σε παρανοήσεις.Στην Α λυκείου δεν υπήρχε και δεν υπάρχει βιολογίαΣτη
Με μια γρήγορη σκέψη αναστασία, δεν θυμάμαι να βγήκε βιολόγος να κατηγορήσει την πληροφορική.Και το θέμα δεν είναι η επαγγελματική αποκατάσταση (για το υπουργείο είναι). Μην το πάρεις σαν επίθεση αυτό.1 μάθημα . 1 βαθμός, ένας καθηγητής = Φυσικο-Χημικός στην Α (που είναι το σωστό), Κυρίως Χημικός στη
Δικαίωμα Αναστασία. Δεν θα χαθούν οι επιστήμες μας.
Α και δεν σε κατηγόρησα για αυτά που λές. ούτε εννούσα κάτι άλλο από αυτό που έγραψαΈχεις δίκιο!και εγώ ανησυχώ για τη δουλειά μου, αλλά ο λόγος που θέλω να μάθει ένα παιδί γιατί αρρωσταίνει, δεν είναι επειδή θέλω δουλειά. (αυτό το σχόλιο αφορά μόνο εμένα και δεν είναι κατηγορία εναντίον σου -οτι δηλαδή εσύ θέλεις το αντίθετο)
Και στα αρχαία στο γυμνάσιο που είναι δύο μαθήματα (πχ Οδύσσεια/Ηρόδοτος + αρχαία κείμενα γραμματική) και πολλές φορές άλλος καθηγητής και μπαίνουν διαφορετικά διαγωνίσματα ακόμη και στο τέλος της χρονιάς, τελικά ένας βαθμός βγαίνει ως μέσος όρος. Μπορεί λοιπόν το ίδιο να γίνει και για το μάθημα φυσικές επιστήμες της Α Λυκείου. Μην προτρέχουμε ως προς τις αναθέσεις...