0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η δεύτερη giannios θα ήταν μια πραγματικά καλή και δίκαιη πρόταση. Πράγματι οι διεθνείς πρακτικές θέλουν δύο καθηγητές κατά τη διάρκεια της ερευνητικής εργασίας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η εμπειρία κάποιου με την εξειδικευμένη γνώση κάποιου άλλου θα ωφελούσε τόσο τους ίδιους όσο και κυρίως τους μαθητές. Εγώ πάντως, τόσο καιρό αυτό σου έλεγα -ως βοηθός καθηγητής να μπορεί να μπει ο τεχνολόγος- και συ επέμενες για την αποκλειστική ανάθεση στον κλάδο σας. . Ας το τελειώσουμε όμως εδω αυτό το ζήτημα γιατί όπως είδες, υπάρχουν και κάποιοι που δικαίως ενοχλούνται που το πήραμε μονότερμα.
Bre Giannio δεν διεκδικουμε τιποτα απο σενα ....μη βλεπεις παντου εχθρους....ηρεμησε λιγο ....τσακωνεσαι με ολους και με ολα ...κατανοητο το αγχος σου αλλα αν δεν το εχεις καταλαβει ολοι εδω μεσα εικάζουμε δεν γνωριζουμε τη προτιθεται να κανει η αυτου μεγαλειοτης...σχετικα παντως με την προταση σου και αυτη σωστη ακουγεται ..μια συνεργασια καθηγητων, αλλα τι ενδιαφερει τελικα ο τροπος ή το αποτελεσμα;; ποιου η βαθμολογια θα εχει βαρυτητα μεγαλυτερη ;και ο βαθμος θα παιζει καποιο ρολο και στο μαθημα του επιλεγμενου θεματος;; Υπαρχουν πολλες αποριες γι αυτο σου λεω ,μην απογοητευεσαι ...στην ελλαδα ζουμε σημερα υπαρχει νομος αυριο υπαρχει αλλα δεν ισχυει ηρεμησε λοιπον!!
Μηπως το project θα το αναλαβει ο ιδιος ο καθγητης που κανει ιδιαιτερα στον μαθητη; μιλαμε φυσικα για τον μονιμο συναδελφο.ΥΓ.Το πρωι ελεγε δημοσιογραφος στον Σκαι οτι σκαει 65 ευρω την ωρα στον μονιμα του σχολειου για ιδιαιτερα στο παιδι του.Του εκανε και καλη τιμη σαν παλιος πελατης.μα 65 ευρω!Δηλαδη το διωρο 130 ευρω το μηνα 520 ευρω το μηνα απο ενα ιδιαιτερο λεμεεεεεεεεεεεεε...(καταλαβες τωρα τι σημαινει επιτυχια και διορισμος στον ΑΣΕΠ η ακομα να το εμπεδωσεις ; )
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 04, 2011, 05:57:50 pmΑυτή η δεύτερη giannios θα ήταν μια πραγματικά καλή και δίκαιη πρόταση. Πράγματι οι διεθνείς πρακτικές θέλουν δύο καθηγητές κατά τη διάρκεια της ερευνητικής εργασίας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η εμπειρία κάποιου με την εξειδικευμένη γνώση κάποιου άλλου θα ωφελούσε τόσο τους ίδιους όσο και κυρίως τους μαθητές. Εγώ πάντως, τόσο καιρό αυτό σου έλεγα -ως βοηθός καθηγητής να μπορεί να μπει ο τεχνολόγος- και συ επέμενες για την αποκλειστική ανάθεση στον κλάδο σας. . Ας το τελειώσουμε όμως εδω αυτό το ζήτημα γιατί όπως είδες, υπάρχουν και κάποιοι που δικαίως ενοχλούνται που το πήραμε μονότερμα. Aυτό το βοηθός καθηγητή, δεν μου αρέσει. Επαναλαμβάνω ότι όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν Τεχνολογία είμαστε απόφοιτοι εφαρμοσμένων επιστημών, πανεπιστημιακών σχολών και το 90% έχει και μεταπτυχιακό τουλάχιστον. Από που και ως που θα γίνω βοηθός καθηγητή, όταν τόσα χρόνια ο κλάδος μου δίδασκε ερευνητική εργασία καθαρά στους μαθητές;; M¨ηπως θες να μειωθεί και ο μισθός μας;;Nα είμαστε λίγο πιο σοβαροί σε αυτά που λέμε. Αυτό λέγεται καταπάτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και μάλιστα πολύ σοβαρή
Παράθεση από: mk75 στις Απριλίου 04, 2011, 06:16:20 pmΜηπως το project θα το αναλαβει ο ιδιος ο καθγητης που κανει ιδιαιτερα στον μαθητη; μιλαμε φυσικα για τον μονιμο συναδελφο.ΥΓ.Το πρωι ελεγε δημοσιογραφος στον Σκαι οτι σκαει 65 ευρω την ωρα στον μονιμα του σχολειου για ιδιαιτερα στο παιδι του.Του εκανε και καλη τιμη σαν παλιος πελατης.μα 65 ευρω!Δηλαδη το διωρο 130 ευρω το μηνα 520 ευρω το μηνα απο ενα ιδιαιτερο λεμεεεεεεεεεεεεε...(καταλαβες τωρα τι σημαινει επιτυχια και διορισμος στον ΑΣΕΠ η ακομα να το εμπεδωσεις ; )μμμ αυτο που γράφεις είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράμετρος!! Μήπως τελικά να γινεται το project αλλά να βαθμολογείται από άσχετους με το μαθητή καθηγητές (όπως στις πανελλαδικές Αξίζει όντως περαιτέρω σχολιασμού!!! Παράθεση από: giannios στις Απριλίου 04, 2011, 06:17:20 pmΠαράθεση από: bitch στις Απριλίου 04, 2011, 05:57:50 pmΑυτή η δεύτερη giannios θα ήταν μια πραγματικά καλή και δίκαιη πρόταση. Πράγματι οι διεθνείς πρακτικές θέλουν δύο καθηγητές κατά τη διάρκεια της ερευνητικής εργασίας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η εμπειρία κάποιου με την εξειδικευμένη γνώση κάποιου άλλου θα ωφελούσε τόσο τους ίδιους όσο και κυρίως τους μαθητές. Εγώ πάντως, τόσο καιρό αυτό σου έλεγα -ως βοηθός καθηγητής να μπορεί να μπει ο τεχνολόγος- και συ επέμενες για την αποκλειστική ανάθεση στον κλάδο σας. . Ας το τελειώσουμε όμως εδω αυτό το ζήτημα γιατί όπως είδες, υπάρχουν και κάποιοι που δικαίως ενοχλούνται που το πήραμε μονότερμα. Aυτό το βοηθός καθηγητή, δεν μου αρέσει. Επαναλαμβάνω ότι όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν Τεχνολογία είμαστε απόφοιτοι εφαρμοσμένων επιστημών, πανεπιστημιακών σχολών και το 90% έχει και μεταπτυχιακό τουλάχιστον. Από που και ως που θα γίνω βοηθός καθηγητή, όταν τόσα χρόνια ο κλάδος μου δίδασκε ερευνητική εργασία καθαρά στους μαθητές;; M¨ηπως θες να μειωθεί και ο μισθός μας;;Nα είμαστε λίγο πιο σοβαροί σε αυτά που λέμε. Αυτό λέγεται καταπάτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και μάλιστα πολύ σοβαρήβρε giannos ήμαρτον πια!! τι μανία καταδίωξης σε΄εχει πιάσει; ΟΚ, προτείνω να είναι ο άλλος εκπ/κός ο βοηθός καθηγητής και στους τεχνολόγους να δώσουμε τιμής ένεκεν και μια πανεπιστημιακή έδρα - είσαι ικανοποιημένος τώρα; ΕΛΕΟΣ!!
Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 04, 2011, 06:23:04 pmΠαράθεση από: mk75 στις Απριλίου 04, 2011, 06:16:20 pmΜηπως το project θα το αναλαβει ο ιδιος ο καθγητης που κανει ιδιαιτερα στον μαθητη; μιλαμε φυσικα για τον μονιμο συναδελφο.ΥΓ.Το πρωι ελεγε δημοσιογραφος στον Σκαι οτι σκαει 65 ευρω την ωρα στον μονιμα του σχολειου για ιδιαιτερα στο παιδι του.Του εκανε και καλη τιμη σαν παλιος πελατης.μα 65 ευρω!Δηλαδη το διωρο 130 ευρω το μηνα 520 ευρω το μηνα απο ενα ιδιαιτερο λεμεεεεεεεεεεεεε...(καταλαβες τωρα τι σημαινει επιτυχια και διορισμος στον ΑΣΕΠ η ακομα να το εμπεδωσεις ; )μμμ αυτο που γράφεις είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράμετρος!! Μήπως τελικά να γινεται το project αλλά να βαθμολογείται από άσχετους με το μαθητή καθηγητές (όπως στις πανελλαδικές Αξίζει όντως περαιτέρω σχολιασμού!!! Παράθεση από: giannios στις Απριλίου 04, 2011, 06:17:20 pmΠαράθεση από: bitch στις Απριλίου 04, 2011, 05:57:50 pmΑυτή η δεύτερη giannios θα ήταν μια πραγματικά καλή και δίκαιη πρόταση. Πράγματι οι διεθνείς πρακτικές θέλουν δύο καθηγητές κατά τη διάρκεια της ερευνητικής εργασίας. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η εμπειρία κάποιου με την εξειδικευμένη γνώση κάποιου άλλου θα ωφελούσε τόσο τους ίδιους όσο και κυρίως τους μαθητές. Εγώ πάντως, τόσο καιρό αυτό σου έλεγα -ως βοηθός καθηγητής να μπορεί να μπει ο τεχνολόγος- και συ επέμενες για την αποκλειστική ανάθεση στον κλάδο σας. . Ας το τελειώσουμε όμως εδω αυτό το ζήτημα γιατί όπως είδες, υπάρχουν και κάποιοι που δικαίως ενοχλούνται που το πήραμε μονότερμα. Aυτό το βοηθός καθηγητή, δεν μου αρέσει. Επαναλαμβάνω ότι όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν Τεχνολογία είμαστε απόφοιτοι εφαρμοσμένων επιστημών, πανεπιστημιακών σχολών και το 90% έχει και μεταπτυχιακό τουλάχιστον. Από που και ως που θα γίνω βοηθός καθηγητή, όταν τόσα χρόνια ο κλάδος μου δίδασκε ερευνητική εργασία καθαρά στους μαθητές;; M¨ηπως θες να μειωθεί και ο μισθός μας;;Nα είμαστε λίγο πιο σοβαροί σε αυτά που λέμε. Αυτό λέγεται καταπάτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και μάλιστα πολύ σοβαρήβρε giannos ήμαρτον πια!! τι μανία καταδίωξης σε΄εχει πιάσει; ΟΚ, προτείνω να είναι ο άλλος εκπ/κός ο βοηθός καθηγητής και στους τεχνολόγους να δώσουμε τιμής ένεκεν και μια πανεπιστημιακή έδρα - είσαι ικανοποιημένος τώρα; ΕΛΕΟΣ!!Τα μαγαζακια εξω απο το ΕΑΠ τα γνωριζεις; ειναι αυτοι που αναλαμβανουν να γραφουν εργασιες για τους αργοσχολους φοιτητες .