0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υγ.2 killbill, τα έχεις ξαναγράψει πολλές φορές και έχεις πάρει την απάντηση ότι όλα αυτά γίνονται για τους μαθητές και όχι για να περνάνε καλά οι καθηγητές.
Σίγουρα όχι καλε μου φιλε jak_13 Και να προσθεσω πως δεν θα αναγάγουμε την εργασια των εκπαιδευτικών ως τη μονη που "δεινοπαθεί"ή τη μόνη δύσκολη δουλειά. Ειναι επιλογή μας να είμαστε, αν δεν μπορουμε να ειμαστε κατι αλλο.Το επιχείρημα "λαμβάνω λιγα" δεν ισχυει, γιατι αν γυρισουμε 4 χρονια πριν θα δουμε ακριβως τα ιδια πραγματα.
bitch το "οι σύλλογοι πραγματοποιούνται εκτός ωρών διδασκαλίας που σημαίνει ότι οι ώρες συμπτίσσονται ώστε να τελειώσει το πρόγραμμα νωρίτερα" είναι ότι πιο λογικό έχω ακούσει πάνω στο θέμα, και απορώ που δεν το είχα σκεφτεί μόνη μου Δεν το έχω συναντήσει σε κανένα σχολείο, αλλά σίγουρα την επόμενη φορά θα το προτείνω. 5' άμα μειωθεί κάθε ώρα, έχουμε αμέσως αμέσως 35' για τον σύλλογο. Ε... άντε να κάτσουμε και άλλα 30' εκτός ωραρίου. Κι άμα τα θέματα είναι πολλά ή τραβάει σε ώρα η συζήτηση, γίνεται και επαναληπτικός. Στην Αθμια όμως εξακολουθεί να είναι λίγο δύσκολο το να τελειώσει το σχολείο πριν το κανονικό του ωράριο.
Παράθεση από: happiness στις Φεβρουάριος 07, 2012, 01:21:59 μμbitch το "οι σύλλογοι πραγματοποιούνται εκτός ωρών διδασκαλίας που σημαίνει ότι οι ώρες συμπτίσσονται ώστε να τελειώσει το πρόγραμμα νωρίτερα" είναι ότι πιο λογικό έχω ακούσει πάνω στο θέμα, και απορώ που δεν το είχα σκεφτεί μόνη μου Δεν το έχω συναντήσει σε κανένα σχολείο, αλλά σίγουρα την επόμενη φορά θα το προτείνω. 5' άμα μειωθεί κάθε ώρα, έχουμε αμέσως αμέσως 35' για τον σύλλογο. Ε... άντε να κάτσουμε και άλλα 30' εκτός ωραρίου. Κι άμα τα θέματα είναι πολλά ή τραβάει σε ώρα η συζήτηση, γίνεται και επαναληπτικός. Στην Αθμια όμως εξακολουθεί να είναι λίγο δύσκολο το να τελειώσει το σχολείο πριν το κανονικό του ωράριο.Εμείς αυτό ακριβώς κάνουμε. 10' από κάθε ώρα, έχεις κερδίσει 70'. 'Ετσι τα παιδιά σχολάνε 1.00 και αρχίζει η συνεδρίαση. Αυτό όμως έχει και τα αρνητικά του σημεία. Για φανταστείτε συναδέλφους που συμπληρώνουν ωράριο σε 2 σχολεία και ξαφνικά συμπίπτουν οι ώρες τους? 'Η να έχεις προγραμματισμένο διαγώνισμα και να μη φτάνει η ώρα? Και μη βιαστείτε να πείτε: έλα μωρέ κάθε πότε γίνεται αυτό? Επαναλαμβάνω: τουλάχιστον 2 φορές το μήνα και στην καλύτερη των περιπτώσεων φεύγουμε 3.30.
Στην τελική.. στις περισσότερες συνεδριάσεις (που είχε τύχει να βρεθώ κι εγώ τουλάχιστον) τα περισσότερα θέματα ήταν τόσο επουσιώδη, που θα μπορούσαν να λυθούν μέσα σε ένα μισάωρο (αν δεν αμπελοφιλοσοφούσαν και δεν τσακωνόντουσαν επί μία ώρα διάφοροι). Κάποια πράγματα πρέπει να διεκπαιρεώνονται πιο γρήγορα, αλλά που....
ρε παιδιά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους πάμε στο σχολείο για το διδακτικό μας ωράριο και φεύγουμε. Έχω 3 ώρες μάθημα πάω για 3 ώρες και φεύγω. Συνήθως αυτό γίνεται.Γιατί το κάνουμε θέμα αν θα χρειαστεί 5-6 φορές τον χρόνο να κάτσουμε και μέχρι τις 4 το απόγευμα; Δείτε το σαν αντιστάθμισμα των υπολοίπων ημερών του χρόνου!
Λοιπόν να μην γκρινιάζουμε ξαναλέω, Είμαστε οι καλύτεροι εργαζόμενοι με τις καλύτερες συνθήκες! Αν δεν με πιστεύετε πηγαίνετε δοκιμαστικά να δουλέψετε σε μια τράπεζα. Αν τα καταφέρετε να αντέξετε 1 βδομάδα εγώ θα πάρω πίσω όλα όσα έχω κατά καιρους γράψει εδώ μέσα!
Ούτε συμπλήρωση ωραρίου σε 2ο ή και 3ο σχολείο (όχι συστεγαζόμενο), ούτε διοικητικά καθήκοντα, ούτε εφημερίες, ούτε "τρέξε να δώσεις αυτό στη ββάθμια", ούτε 2 ώρες την εβδομάδα + στο ωράριο για ενημέρωση γονιών...