0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο κόσμος να χαλάσει το αργότερο 13:30 ή 14:00 είμαι σπίτι μου.Αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά!Ζήτω η εκπαίδευση!
Παράθεση από: killbill στις Φεβρουάριος 08, 2012, 01:46:34 μμΟ κόσμος να χαλάσει το αργότερο 13:30 ή 14:00 είμαι σπίτι μου.Αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά!Ζήτω η εκπαίδευση! και γιατι εγω θέλω δυο ώρες στο δρόμο πηγαινε ελα και 350 ευρω το μηνα στη βενζινα χωρις τα σερβις τα λαστιχα και τα λαδια καθε τεις και λιγο (σημερα πηρα δανεικα για να παω σχολειο να κανω μαθημα...... και οτι αλλο εκτος του μαθηματος.....ειναι τοσα πολλα που θελω ωρες να τα γραψω.......)
ναι εγώ την επανέφερα και είχα φυσικά τους λόγους μου!!Αφήστε με να ζω στον κόσμο μου όπου στην εκπαίδευση μου φαίνονται όλα τέλεια!Δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!
Παράθεση από: killbill στις Φεβρουάριος 08, 2012, 08:24:15 πμναι εγώ την επανέφερα και είχα φυσικά τους λόγους μου!!Αφήστε με να ζω στον κόσμο μου όπου στην εκπαίδευση μου φαίνονται όλα τέλεια!Δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!Όλα; Και τα 750 ευρώ που θα παίρνεις σε λίγο για 25 ώρες; 22 δλδ γι σένα.