0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofiagexa στις Ιουνίου 15, 2011, 09:34:34 pmΠαράθεση από: Smaragdi στις Ιουνίου 15, 2011, 05:56:56 pmΠαράθεση από: marthoulini στις Ιουνίου 15, 2011, 02:29:30 pmειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!πες τα συναδέλφισσα, κι εγώ μαζί σου. Με την ίδια λογική κι εγώ γνωρίζω ΑΡΙΣΤΑ την αγγλική γλώσσα: έχω πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη
Παράθεση από: Smaragdi στις Ιουνίου 15, 2011, 05:56:56 pmΠαράθεση από: marthoulini στις Ιουνίου 15, 2011, 02:29:30 pmειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!πες τα συναδέλφισσα, κι εγώ μαζί σου. Με την ίδια λογική κι εγώ γνωρίζω ΑΡΙΣΤΑ την αγγλική γλώσσα: έχω πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη
Παράθεση από: marthoulini στις Ιουνίου 15, 2011, 02:29:30 pmειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!πες τα συναδέλφισσα, κι εγώ μαζί σου. Με την ίδια λογική κι εγώ γνωρίζω ΑΡΙΣΤΑ την αγγλική γλώσσα: έχω πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη
ειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!
dessi αυτή τη διάκριση που προτείνεις δεν την ασπάζομαι επουδενί ...οι ιστορικοί τις ιστορίες να το δεχτώ αλλά οι συναδελφοι του φιλολογικού και Θουκυδίδη-Ηροδοτο διδάχτηκαν και Πλατων-Αριστοτέλη από πρωτότυπο με εισαγωγες,σχόλια,συντακτικό-γραμματική ,τα πάντα εργογραφικά -βιογραφικά οπότε η διάκριση που κάνεις είναι τουλάχιστον ατυχής....καλύτερα όμως να μην ανοίξω νέο θέμα προς συζήτηση στο ήδη υπάρχων ...