0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
joanna bear όλα καλά !!!!
Λοιπόν είμαι μαθηματικός και δεν ξέρω καλή ορθογραφία.Άρα είμαι αγράμματος και αμόρφωτος. Στο θέμα μας τώεα.Ας κάνουν μία ομάδα οι φιλόλογοι.Μία οι των αγγλικώνΜία οι των γερμανικώνΜία οι των γαλλικώνΜία η κάθε ειδικότητα και μήπως ρε αδερφέ ήταν καλύτερο να πολεμήσουμε την αννούλα και την κάθε αννούλα και όχι μεταξύ μας;;;Λέω εγω τωρα.
Παράθεση από: Ερση στις Ιουνίου 18, 2011, 05:37:29 pmjoanna bear όλα καλά !!!! Πάντως εγώ γνωρίζω συναδέλφους ξενόγλωσσους, οι οποίοι αρνούνται να αναλάβουν τη διδασκαλία της Ιστορίας και (με τη στήριξη του Συμβούλου τους) διαμαρτύρονται και τελικά δεν την αναλαμβάνουν. Τι γίνεται όμως, όταν δεν υπάρχει συμπαράσταση ή ενδιαφέρον από τους Συμβούλους;Δεν είναι πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα...Σε μένα προσωπικά δεν έχει τύχει, εξάλλου δεν είμαι καν μόνιμη και δεν ξέρω αν και στους αναπληρωτές ισχύει η β'ανάθεση... Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, εάν μου τύχει και παρά τις διαμαρτυρίες μου δεν έχω από αλλού στήριξη, πολύ φοβάμαι ότι θα ενδώσω, γιατί καλώς ή κακώς μπορούν να με αναγκάσουν, μια και το προβλέπει ο νόμος...
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουνίου 18, 2011, 07:43:41 pmΠαράθεση από: Ερση στις Ιουνίου 18, 2011, 05:37:29 pmjoanna bear όλα καλά !!!! Πάντως εγώ γνωρίζω συναδέλφους ξενόγλωσσους, οι οποίοι αρνούνται να αναλάβουν τη διδασκαλία της Ιστορίας και (με τη στήριξη του Συμβούλου τους) διαμαρτύρονται και τελικά δεν την αναλαμβάνουν. Τι γίνεται όμως, όταν δεν υπάρχει συμπαράσταση ή ενδιαφέρον από τους Συμβούλους;Δεν είναι πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα...Σε μένα προσωπικά δεν έχει τύχει, εξάλλου δεν είμαι καν μόνιμη και δεν ξέρω αν και στους αναπληρωτές ισχύει η β'ανάθεση... Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, εάν μου τύχει και παρά τις διαμαρτυρίες μου δεν έχω από αλλού στήριξη, πολύ φοβάμαι ότι θα ενδώσω, γιατί καλώς ή κακώς μπορούν να με αναγκάσουν, μια και το προβλέπει ο νόμος...Πολύ σωστά τα λες! Το προβλέπει ο νόμος! Ο νόμος πρέπει να αλλάξει! Είναι θέμα του Υπουργείου!
΄100 τηλεφωνήματα πήρα στην ΠΕΦ για τις αναθέσεις και έστειλα άλλα τόσα mail στην ΠΕΦ και ΟΛΜΕ.Τουλάχιστον εδέησε κι έκανε μια ανακοίνωση.
Εκείνη η ριμάδα η ΕΛΜΕ κοιμάται όρθια τόσα χρόνια. Μόνο κάνα κόκκαλο αύξηση ζήταγε τίποτα άλλο δεν την ενδιαφέρει ;
Συνάδελφοι,μην αναλώνεστε σε μια προσπάθεια που δεν βγάζει πουθενά.Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και μόνο.Τα χρήματα για πρόσληψη αναπληρωτών,ιδιαίτερα φιλολόγων και μαθηματικών που υπάρχουν ανάγκες,είναι λίγα και θα γίνουν μειωμένες προσλήψεις αναπληρωτών σε σχέση με πέρυσι,μην αυταπατάσθε!Οι δρόμοι για το υπουργείο είναι δύο:ή θα μειώση τις ώρες των φιλολόγων ή θα αναθέση ώρες φιλολογών σε άλλες ειδικότητες.Στην πρώτη περίπτωση χάνονται οργανικές, ενώ στην δεύτερη όχι.Γι αυτό ξανασκεφτήτε τις αντιδράσεις σας,Αν το υπουργείο αλλάξει τακτική,δεν θα χαθούν μόνο οι θέσεις αναπληρωτών,οι οποίες είναι σίγουρα χαμένες,αλλά θα χαθούν και οργανικές, καθώς και διορισμοί ως μονίμων αρκετών αναπληρωτών.Είναι κατανοητό πως πολλοί συνάδελφοι αναπληρωτές θα μείνουν χωρίς δουλεία,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν καλές επιλογές,ισχύει το μη χείρον βέλτιστον!