0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα ! Τόσα χρόνια που είμαι στο ολοήμερο ΕΓΩ έφτιαχνα τους υπολογιστές ( Από Format μέχρι κολλητήρι ) ! Εγώ έφτιαχνα τις προδιαγραφές για την αγορά μηχανημάτωνΈστηνα το δίκτυο ( με Static IPs) και ότι χάλαγε το λόγο είχε το κατσαβίδι μου ! Έχω απλώσει πολλά μέτρα καλώδια και έκανα ότι μπορούσα για να έχω ένα άρτιο εργαστήριο ! Όχι για τον επόμενο , αλλά για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου ΣΩΣΤΑ και ήρεμα ! Κανένας δεν μου το επέβαλε ! Απλά ΘΕΛΩ να το κάνω γιατί ΜΠΟΡΩ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα να δώσω τις γνώσεις μου όχι σε κάποιον άσχετο , αλλά στο σχολείο που εργάζομαι ! Τώρα αν περιμένω να πέσουν από τον ουρανό PC's , αίθουσες , καλώιδια , κτλ τότε θα περιμένω..... ΠΟΛΥ !
πιστεύω η δουλεία κάθε συναδέλφου αναπληρωτή είναι να κινεί τις διαδικασίες του δημοσίου γρηγορότερα (προϋπόθεση βέβαια είναι να τις γνωρίζει :όπως π.χ. ότι υπάρχει αρμόδιος στην Δευτεροβάθμια συντήρησης PC όλων των δημοτικών σχολείων, αρμόδιος δικτύου κλπ) ώστε να επιταχύνονται οι προβλεπόμενες διαδικασίες παρά να παρεμβαίνουμε σε κάτι που ουδεμία αρμοδιότητα έχουμε και μπορούμε από πάνω να βρούμε και τον μπελά μας.....
Το γελοίο θέμα με τα 10 laptop για ακόμα μια φορά αναδεικνύει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ και την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Υπουργείου ! Αντί να βγάλει τις απαιτήσεις και να πάει κατευθείαν να αγοράσει 8000 κομμάτια από το εργοστάσιο σε ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ , βάζει τους διευθυντές να τρέχουν να αγοράζουν δέκα δέκα τα laptop ! Αντί για 800
Παράθεση από: Dimpas στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:08:08 pmΤο γελοίο θέμα με τα 10 laptop για ακόμα μια φορά αναδεικνύει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ και την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Υπουργείου ! Αντί να βγάλει τις απαιτήσεις και να πάει κατευθείαν να αγοράσει 8000 κομμάτια από το εργοστάσιο σε ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ , βάζει τους διευθυντές να τρέχουν να αγοράζουν δέκα δέκα τα laptop ! Αντί για 800
Καλησπέρα,μήπως κάποιος γνωρίζει κανα καλο πρόγραμμα που να μετατρέπει αρχεια pdf σε doc?