0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχαχαχαχα! Nikgre, εγώ άκουσα ότι θα αποκλειστούν όλοι οι Έλληνες από την Ελλάδα! Άκουσες κάτι;
Διέρρευσε κι αυτή η πληροφορία;;; Την πάτησα!
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα με τα διάφορα τμήματα κλπ. Πρέπει πρώτοι εμείς να είμαστε ενωμένοι ως ενιαίος κλάδος με κοινά δικαιώματα και διεκδικήσεις. Άλλωστε, στα σχολεία δεν υπάρχει κανένας-μα κανένας-διαχωρισμός στις κατανομές μαθημάτων. Εγώ, αν και απόφοιτος του ιστορικού τμήματος, προτιμώ να διδάσκω τα αρχαία για παράδειγμα, ενώ παράλληλα βέβαια κάθε χρόνο στο πρόγραμμά μου διδάσκω και ιστορία τουλάχιστον δυο τμήματα. Δε βρέθηκε κανείς να μού πει, ξέρεις εσύ μακριά από αρχαία, δεν ξέρεις!! Πέραν από το κακόηθες του πράγματος θα ήταν και μη βολικό για το πρόγραμμα. Οπότε ηρεμία και ομόνοια. Άλλωστε, καλός φιλόλογος δε βγαίνεις απαραίτητα από τη σχολή αλλά γίνεσαι κυρίως με συστηματική, προσωπική δουλειά, αξιοποιώντας φυσικά και το θεωρητικό υπόβαθρο της σχολής.
Παράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 20, 2012, 04:58:54 pmΕίμαι της κλασσικής φιλολογίας και μηξ μου μιλάς εμένα για αρχαία , λατινικά και ιστορία που πήρα όλα τα επιλεγόμενα!!Με τις υγείες σου!!!Μάλιστα! Με... συγχωρείς που νόμιζα ότι ήσουν του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και ένιωσες... προσβεβλημένη. Και εδώ που τα λέμε έπρεπε να το καταλάβω ότι ήσουν μια "ΓΝΗΣΙΑ" κι εσύ της κλασικής Φιλολογίας, επιβεβαιώνοντάς με περίτρανα για το ποιοι σπείρουν ζιζάνια και κυκλοφορούν αυτές τις άθλιες φήμες, δημιουργώντας διχόνοια στους κόλπους του κλάδου μας. Όσο για τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά που έκανες (ιστορία διδάσκεστε μία και αυτή επιλογής και καμία υποχρεωτική -κάτι που είναι σημαντικό για το βαθμός δυσκολίας και το περιεχόμενο του μαθήματος- σε αντίθεση με το ΦΠΨ, στο οποίο διδάσκονται 4 υποχρεωτικές!) και γενικώς την κλασική παιδεία που σπούδασες, δε βλέπω να σου προσέδωσαν και ιδιαίτερο ήθος και... ευγένεια ψυχής με τον τρόπο που γράφεις για συναδέλφους σου, τους οποίους δε γνωρίζεις και οι οποίοι μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις, τίτλους και επαγγελματικές επιτυχίες από εσένα. Επομένως, μείνε με τις δάφνες της κλασικής σου κατεύθυνσης και περαστικά σου!!!ΥΓ: Μπορείς να μας πεις και πόσα μαθήματα Παιδαγωγικής - Διδακτικής, Ψυχολογίας, Φιλοσοφίας διδάχτηκες; Μήπως αυτά δε σε συμφέρουν ή είναι... πανάσχετα για το εκπαιδευτικό έργο ενός καθηγητή φιλολόγου;
Είμαι της κλασσικής φιλολογίας και μηξ μου μιλάς εμένα για αρχαία , λατινικά και ιστορία που πήρα όλα τα επιλεγόμενα!!Με τις υγείες σου!!!
Παράθεση από: Ioannis! στις Ιουλίου 20, 2012, 05:30:33 pmΠαράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 20, 2012, 04:58:54 pmΕίμαι της κλασσικής φιλολογίας και μηξ μου μιλάς εμένα για αρχαία , λατινικά και ιστορία που πήρα όλα τα επιλεγόμενα!!Με τις υγείες σου!!!Μάλιστα! Με... συγχωρείς που νόμιζα ότι ήσουν του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και ένιωσες... προσβεβλημένη. Και εδώ που τα λέμε έπρεπε να το καταλάβω ότι ήσουν μια "ΓΝΗΣΙΑ" κι εσύ της κλασικής Φιλολογίας, επιβεβαιώνοντάς με περίτρανα για το ποιοι σπείρουν ζιζάνια και κυκλοφορούν αυτές τις άθλιες φήμες, δημιουργώντας διχόνοια στους κόλπους του κλάδου μας. Όσο για τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά που έκανες (ιστορία διδάσκεστε μία και αυτή επιλογής και καμία υποχρεωτική -κάτι που είναι σημαντικό για το βαθμός δυσκολίας και το περιεχόμενο του μαθήματος- σε αντίθεση με το ΦΠΨ, στο οποίο διδάσκονται 4 υποχρεωτικές!) και γενικώς την κλασική παιδεία που σπούδασες, δε βλέπω να σου προσέδωσαν και ιδιαίτερο ήθος και... ευγένεια ψυχής με τον τρόπο που γράφεις για συναδέλφους σου, τους οποίους δε γνωρίζεις και οι οποίοι μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις, τίτλους και επαγγελματικές επιτυχίες από εσένα. Επομένως, μείνε με τις δάφνες της κλασικής σου κατεύθυνσης και περαστικά σου!!!ΥΓ: Μπορείς να μας πεις και πόσα μαθήματα Παιδαγωγικής - Διδακτικής, Ψυχολογίας, Φιλοσοφίας διδάχτηκες; Μήπως αυτά δε σε συμφέρουν ή είναι... πανάσχετα για το εκπαιδευτικό έργο ενός καθηγητή φιλολόγου; Αγαπητέ μου, κάναμε σε κάθε εξάμηνο παιδαγωγικά υποχρεωτικά! Και σιγά την επιστήμη, είδαμε που φτάσαμε με τις παιδαγωγικές βλακείες σας, να γράφουν τα παιδιά τα ρήματα με "ο", γιατί δεν επιτρέπεται λένε οι παιδαγωγοί να τα διορθώσουμε στο Δημοτικό γιατί θα πληγώσουμε την ευαίσθητη ψυχή τους.Bye!!!!!!
Χαχαχα! Ψοφάω, πεθαίνω, τρελαίνομαι για φιλολογικό μαλλιοτράβηγμα! ... Ρε πόσα κιλά άχυρο έχουμε στο κεφάλι μας!
Αγαπητέ μου, κάναμε σε κάθε εξάμηνο παιδαγωγικά υποχρεωτικά! Και σιγά την επιστήμη, είδαμε που φτάσαμε με τις παιδαγωγικές βλακείες σας, να γράφουν τα παιδιά τα ρήματα με "ο", γιατί δεν επιτρέπεται λένε οι παιδαγωγοί να τα διορθώσουμε στο Δημοτικό γιατί θα πληγώσουμε την ευαίσθητη ψυχή τους.Bye!!!!!!