0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:24:42 pmΠαράθεση από: jazzaki στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:20:21 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:01:59 pmΟυδέποτε είχατε ανάθεση σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό μάθημα ή σε Τομέα Περιβάλλοντος, άλλοι τα έκαναΝ τόσα χρόνια. Έχω 5 χρόνια βασικές σπουδές στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και 2 μεταπτυχιακών πάνω στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Μήπως θες να δούμε τα μαθήματα στο δικό μου πρόγραμμα σπουδών; Διεκδικήστε αυτά που, κακώς, σας πήραν και όχι αυτά που υπάρχουν αρμοδιότεροι να τα διδάξουν.Πρός Θεού δεν είπε κανείς να σας πάρουμε μαθήματα σας, φυσικά και είστε εσείς αρμόδιοι για αυτά. Αλλά θα έπρεπε να το έχουμε ως β αναθεση όπως έχετε και εσεις το δικό μας. Η οικιακή οικονομία που εσείς κάνετε με β αναθεση δεν έχει θέματα μόνο για το περιβαλλον, αλλά και οικονομικά, διατροφής, αγωγή υγείας, κοινωνιολογικά κ.α. πολλά. Εχετε ιδέα απο τα υπολοιπα που σου ανέφερα και το διδάσκετε?Δεν διαφωνώ για τη β' ανάθεση. Και δεν υποστηρίζω ότι ένας ΠΕ14 είναι αρμόδιος να διδάξει οτιδήποτε έχει σχέση με Οικιακή Οικονομία, αν δεν άπτεται του Περιβάλλοντος. Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα συνάδελφο μου που να τον έβαλαν να κάνει Οικιακή Οκονομία. Λόγω συνδικαλιστικής εμπειρίας σε πληροφορώ ότι έχει συμβεί αυτό που λες.
Παράθεση από: jazzaki στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:20:21 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:01:59 pmΟυδέποτε είχατε ανάθεση σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό μάθημα ή σε Τομέα Περιβάλλοντος, άλλοι τα έκαναΝ τόσα χρόνια. Έχω 5 χρόνια βασικές σπουδές στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και 2 μεταπτυχιακών πάνω στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Μήπως θες να δούμε τα μαθήματα στο δικό μου πρόγραμμα σπουδών; Διεκδικήστε αυτά που, κακώς, σας πήραν και όχι αυτά που υπάρχουν αρμοδιότεροι να τα διδάξουν.Πρός Θεού δεν είπε κανείς να σας πάρουμε μαθήματα σας, φυσικά και είστε εσείς αρμόδιοι για αυτά. Αλλά θα έπρεπε να το έχουμε ως β αναθεση όπως έχετε και εσεις το δικό μας. Η οικιακή οικονομία που εσείς κάνετε με β αναθεση δεν έχει θέματα μόνο για το περιβαλλον, αλλά και οικονομικά, διατροφής, αγωγή υγείας, κοινωνιολογικά κ.α. πολλά. Εχετε ιδέα απο τα υπολοιπα που σου ανέφερα και το διδάσκετε?Δεν διαφωνώ για τη β' ανάθεση. Και δεν υποστηρίζω ότι ένας ΠΕ14 είναι αρμόδιος να διδάξει οτιδήποτε έχει σχέση με Οικιακή Οικονομία, αν δεν άπτεται του Περιβάλλοντος. Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα συνάδελφο μου που να τον έβαλαν να κάνει Οικιακή Οκονομία.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:01:59 pmΟυδέποτε είχατε ανάθεση σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό μάθημα ή σε Τομέα Περιβάλλοντος, άλλοι τα έκαναΝ τόσα χρόνια. Έχω 5 χρόνια βασικές σπουδές στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και 2 μεταπτυχιακών πάνω στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Μήπως θες να δούμε τα μαθήματα στο δικό μου πρόγραμμα σπουδών; Διεκδικήστε αυτά που, κακώς, σας πήραν και όχι αυτά που υπάρχουν αρμοδιότεροι να τα διδάξουν.Πρός Θεού δεν είπε κανείς να σας πάρουμε μαθήματα σας, φυσικά και είστε εσείς αρμόδιοι για αυτά. Αλλά θα έπρεπε να το έχουμε ως β αναθεση όπως έχετε και εσεις το δικό μας. Η οικιακή οικονομία που εσείς κάνετε με β αναθεση δεν έχει θέματα μόνο για το περιβαλλον, αλλά και οικονομικά, διατροφής, αγωγή υγείας, κοινωνιολογικά κ.α. πολλά. Εχετε ιδέα απο τα υπολοιπα που σου ανέφερα και το διδάσκετε?
Ουδέποτε είχατε ανάθεση σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό μάθημα ή σε Τομέα Περιβάλλοντος, άλλοι τα έκαναΝ τόσα χρόνια. Έχω 5 χρόνια βασικές σπουδές στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και 2 μεταπτυχιακών πάνω στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Μήπως θες να δούμε τα μαθήματα στο δικό μου πρόγραμμα σπουδών; Διεκδικήστε αυτά που, κακώς, σας πήραν και όχι αυτά που υπάρχουν αρμοδιότεροι να τα διδάξουν.
Green συμφωνά μέχρι ένα σημείο μαζί σου αλλά κάνει λάθος σε κάτι σημαντικό. Κατ΄αρχάς δεν είπε κανένας επίσημος κάτι για την διεκδίκηση των Περιβαλλοντικών Επιστημών. Εδώ στο forum συζητιέται. Παραδέχτηκες όμως ότι δεν είσαι υπέρ που το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας ως β' ανάθεση το πήρατε. Δεν έχει σημασία που δεν ξέρεις εσύ προσωπικά κανένα ΠΕ14 να κάνει Οικιακή Οικονομία αλλά ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ
Παράθεση από: ΠΕ-15 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 02:33:40 pmGreen συμφωνά μέχρι ένα σημείο μαζί σου αλλά κάνει λάθος σε κάτι σημαντικό. Κατ΄αρχάς δεν είπε κανένας επίσημος κάτι για την διεκδίκηση των Περιβαλλοντικών Επιστημών. Εδώ στο forum συζητιέται. Παραδέχτηκες όμως ότι δεν είσαι υπέρ που το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας ως β' ανάθεση το πήρατε. Δεν έχει σημασία που δεν ξέρεις εσύ προσωπικά κανένα ΠΕ14 να κάνει Οικιακή Οικονομία αλλά ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ
Ως συνάδελφος γεωτεχνικός-γεωπόνος με το φίλο Green θα συμφωνήσω ότι πρέπει να δωθεί το μάθημα Περιβαλλοντική εκπαίδευση στο κλάδο ΠΕ 14, ως Α ανάθεση. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά το τμήμα Οικιακής Οικονομίας είναι απόρροια των γεωπονικών επιστημών. Ο κύριος ρόλος του ήταν και είναι η εκπαίδευση γεωργικών οικογενειών, έχει διεθνώς πολλά μαθήματα από την γεωπονία ΚΑΙ ΔΕΙΘΝΩς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.Για να μην μαλώνουμε, εγώ λέω να ενωθούμε όλοι Γεωπόνοι-Δασολόγοι και Οικιακής Οικονομίας και να πάμε να τα πούμε ένα χεράκι στη Διαμαντοπούλου. Ο εμπαιγμός έχει και τα όρια του από το Υπουργείο!!!!!!! Δενκαταλαβαίνουν ότι οδηγούν σε αφανισμό όλους τους νέους πτυχιούχους, ότο θα φύγουμε όλοι από την Ελλάδα για να μην βλέπουμε τα προσωπά τους;;