0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει καποιος περισσοτερα για την οικοδιδασκαλια?Θα μπορουσε καποιος να βρει εναν μικρο χωρο κ να παρει την αδεια?Η ειναι απαραιτητο να γινεται στο χωρο που διαμενεις?Επισης φορολογικα φανταζομαι οτι δε θα επιβαρυνεσαι το ιδιο με το φροντιστηριο.Τελικα μηπως τετοιου ειδους ανοιγματα που ειναι κατι αναμεσα σε φροντιστηριο κ ιδιαιτερα μας συμφερουν πιο πολυ?Η ενα κεντρο ιδιαιτερων απο την αλλη...
Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο forum. Γνωρίζει κάποιος αν μέσα σε ένα μήνα, είναι εφικτό να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για να ανοίξεις ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην επαρχία ? Και φυσικά να είσαι έτοιμος για τις εγγραφές του Σεπτέμβρη? Και μιλάμε για τον Αύγουστο που όλα υπολειτουργούν? Τι αρχικό κεφάλαιο πρέπει να διαθέτω για την επίπλωση κ.λ.π. Και κάτι τελευταίο. Σε ένα χωριό που ήδη λειτουργούν 3 φροντιστήρια ( τα 2 μάλλον ως οικοδιδασκαλία) βρήκα ένα κτίριο κατάλληλο για ν'ανοίξω και εγώ ένα. Απλά με αγχώνει το γεγονός του κατά πόσο μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχουν ήδη τόσα? Να συμπληρώσω όμως ότι οι γονείς μου κατάγονται από αυτό το χωριό και τα τελευταία 2 χρόνια μετά την σύνταξη ζουν εκεί και η ίδια πηγαίνω από πολύ μικρή. Σκεφτόμουν μήπως να το νοίκιαζα για όλη την σεζόν απλά για να το καπαρώσω, γιατί πρόκειτο για πολύ ευρύχωρο οίκισμα, και να ξεκινήσω εργασία τον Σεπτέμβρη του 2013. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.
Γνωριζει καποιος περισσοτερα για την οικοδιδασκαλια?Επισης φορολογικα φανταζομαι οτι δε θα επιβαρυνεσαι το ιδιο με το φροντιστηριο.Τελικα μηπως τετοιου ειδους ανοιγματα που ειναι κατι αναμεσα σε φροντιστηριο κ ιδιαιτερα μας συμφερουν πιο πολυ?Η ενα κεντρο ιδιαιτερων απο την αλλη...