*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία  (Αναγνώστηκε 122340 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία
« Απάντηση #448 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:29:59 pm »
οσοι εχουν βεβαιωση αναπηριας 67%  ,πριν την ιδρυση των ΚΕΠΑ, από το ΙΚΑ, δεν υποχρεωνονται να ξαναβγαλουν!το αναφέρει επιστολη του Κουτρουμανη, έτσι δεν ειναι ;
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:25:55 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:45:39 pm »
ΧριστιναΜ τι εννοεις οργανικη ,οι νεοδιόριστοι δεν έχουμε οργανική ,λογικα  επιστρεφουμε στην διευθυνση, απο την οποια πηραμε την αδεια.
-bitch υπαρχει περιπτωση να μου επιτρεψουν με αδεια ανευ αποδοχων να  κανω την αιτηση μεταθεσης;  αν ξερεις κατι ευχαριστω-

εξαρτάται πόση άδεια είναι αυτή...αν δεν ξεπερνά τον ένα μηνα για κάθε ημερολογιακό έτος τοτε δεν έχεις πρόβλημα. Αν πάλι τον ξεπερνά τότε δεν έχεις θεμελιώσει δικαίωμα για να υποβάλεις αίτηση.

οσοι εχουν βεβαιωση αναπηριας 67%  ,πριν την ιδρυση των ΚΕΠΑ, από το ΙΚΑ, δεν υποχρεωνονται να ξαναβγαλουν!το αναφέρει επιστολη του Κουτρουμανη, έτσι δεν ειναι ;

η φετινή εγκύκλιος μεταθέσεων αυτό το αναιρεί. Θέλει είτε πρόσφατη βεβαίωση της β/θμιας υγειονομικής είτε βεβαίωση από το ΚΕΠΑ.  Η επιστολή Κουτρουμάνη δεν αντικαθιστά την εγκύκλιο - εκτός αν υπάρξει συμπληρωματική/ διευκρινιστική οδηγία στην εγκύκλιο, επ΄αυτού!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 10:22:58 pm »
Στην κατεύθυνση αυτή, δύο χρόνια μετά την εφαρμογή του συστήματος διορισμών των εκπαιδευτικών που θεσπίστηκε με το ν.3848/10, προωθείται σχετική ρύθμιση η μείωση του χρόνου υποχρεωτικής παραμονής από τα 3 στα 2 έτη. Επίσης διευρύνονται τα κίνητρα για την προαιρετική παραμονή των εκπαιδευτικών για δύο επιπλέον έτη, με τον διπλασιασμό του αριθμού των μονάδων μετάθεσης, που εξασφαλίζει ο εκπαιδευτικός που παραμένει για τρίτο και τέταρτο χρόνο.

Γνωρίζουμε αν αυτό θα αφορά μόνο τους νεοδιόριστους από το 2010 και εξής; 'Η όλους όσοι θα παίρνουν νέα οργανική από εδώ και πέρα; Και αν αφορά μόνο τους νεοδιόριστους, δεν είναι εξαιρετικά άδικο για όλους τους άλλους;

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #451 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 10:51:09 pm »
ΧριστιναΜ τι εννοεις οργανικη ,οι νεοδιόριστοι δεν έχουμε οργανική ,λογικα  επιστρεφουμε στην διευθυνση, απο την οποια πηραμε την αδεια.
-bitch υπαρχει περιπτωση να μου επιτρεψουν με αδεια ανευ αποδοχων να  κανω την αιτηση μεταθεσης;  αν ξερεις κατι ευχαριστω-

εξαρτάται πόση άδεια είναι αυτή...αν δεν ξεπερνά τον ένα μηνα για κάθε ημερολογιακό έτος τοτε δεν έχεις πρόβλημα. Αν πάλι τον ξεπερνά τότε δεν έχεις θεμελιώσει δικαίωμα για να υποβάλεις αίτηση.

η φετινή εγκύκλιος μεταθέσεων αυτό το αναιρεί. Θέλει είτε πρόσφατη βεβαίωση της β/θμιας υγειονομικής είτε βεβαίωση από το ΚΕΠΑ.  Η επιστολή Κουτρουμάνη δεν αντικαθιστά την εγκύκλιο - εκτός αν υπάρξει συμπληρωματική/ διευκρινιστική οδηγία στην εγκύκλιο, επ΄αυτού!
αστα bitchoula!αυτα ειναι οι γελοιοτητες του συστηματος που ολοι υπηρετουμε!αν δεις με ποιο τροπο θα υπολογιζεται στο εξης το ποσοστο αναπηριας, θα γελας ανω των 67 ημερων...! :P
τεσπα, εγω δεν ειμαι μεσα στο ΠΔ 50/96, οποτε χ...ε...σ...τ...α...!θα κανω μια αιτησουλα κει, να βρισκεται, για τα ματια... :o
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:25:55 »

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 10:52:41 pm »
Χρόνια πολλά σε όλους.
bitch, να σου κάνω μια ερώτηση, μιας και μου φαίνεσαι ιδιαίτερα κατατοπισμένη. Την πρώτη φορά που ήμουν αναπληρώτρια διορίστηκα στη

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:20:35 pm »
@pizza
άστα να πάνε, πράγματι!! τα χουμε ξαναπεί εξάλλου - αυτή η δική σας περίπτωση είναι μεγάλος παραλογισμός. Το δυστυχημα είναι πως δεν είστε πολλοί για να πιέσετε και ανάλογα....  τι να πω ...εύχομαι τα καλύτερα.....το να ταλαιπωρείται κανείς λόγω οικτρών οικονομικών είναι βέβαια ένα μεγάλο θέμα, το να έχει στα καπάκια όμως και ένα θέμα υγείας πολύ σοβαρό αυτό είναι....άνω ποταμών!! Ας όψεται το ...κοινωνικό κράτος!!  >:( >:(

@marita
 καθόλου μπερδεμένο δεν είναι  - τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά έχουμε μπροστά μας. Τα βασικό είναι πότε ήσουν αναπληρώτρια.  Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής:

Μετά από τις ως άνω ρυθμίσεις διαφοροποιείται σε σχέση με τα προηγούμενα έτη η θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης και ο τρόπος μοριοδότησης για τις υπηρετήσεις των εκπαιδευτικών από το σχολικό έτος 2010-2011. Για τις λοιπές υπηρετήσεις των προηγούμενων ετών ισχύ έχει η 136005/Δ2/4-11-09 εγκύκλιος μεταθέσεων έτους 2009-2010

άρα για υπηρετήσεις ως το σχολικό έτος 2009-10 ισχύει η εγκύκλιος του 2009. ( οπότε η δική σου υπηρέτηση παέι αναλογικά δηλαδή πχ 4 ημέρες στο σχολείο της β ιωαννίνων και 1 ημέρα στα σχολεία της α ιωαννινων).

όσο για τις υπηρετήσεις σου θα είναι
από την ημερομηνία πρόσληψης ( έστω 1/9 ) ως πχ 15/9     
.....ημέρες στο σχολειο της β ιωαννιλνων και .....ημέρες στο σχολείο της α ιωαννίνων

μετά απο 16/9 ως 30/6 - οπότε και λήγει η σύμβαση των αναπληρωτών και επειδή έγινε τροποποίηση τοποθέτησης έχουμε
.....ημέρες στο σχολείο της β ιωαννίνων και .....ημέρες στο σχολειο της α ιωαννίνων.
Ωστόσο, εσύ έχεις αλλάξει περιοχή μετάθεσης *απο την αρχική τοποθέτηση. Το χαρτί διάθεσής σου τι γράφει; για συμπλήρωση ωραρίου; απλή τοποθέτηση σε τρεις σχολικές μονάδες; για τις ανάγκες της υπηρεσίας; Όλα αυτά ειναι σημαντικά για να δούμε αν πράγματι παέι αναλογικά ή όντως παίρνεις τα περισσότερα μόρια.

αν όμως η υπηρέτηση αυτή παρασχέθηκε απο το σχολικό έτος 2010-11 και μετά τότε είναι  ξεκάθαρο ότι θα πάρεις τα μόρια του σχολείου που τοποθετήθηκες αρχικά - εφόσον δεν υπολείπονται ( αν δηλαδή τα μόρια του βασικού σχολείου είναι περισσότερα απο αυτά της συμπλήρωσης ωραρίου τότε θα πάρεις για όλες τις μέρες τα μόρια του βασικού σχολείου....)

το βασικό είναι να δούμε σε ποιό σχολικό έτος παρεσχέθη η υπηρεσία αυτή ως αναπληρώτρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:53:28 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 10:52:26 am »

"χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια
mes μπορεις να παρεις αδεια ανευ αποδοχων απο την αρχη δεν χρειαζεται διετια."

ευχαριστω. ειχα απελπιστει με την ιδεα οτι δεν μπορω να το κανω κι αυτο. σε πριπτωση που δεν αντεξω αλλο εκει, να παρω αδεια ανευ αποδοχων. δεν εχω αλλη λυση, αν δεν μου δωσουν αποσπαση. εκει δευτερο χρονο δεν την παλευω!!! το βλεπω σαν εφιαλτη...ηρθα στον τοπο μου για τις γιορτες και εχω παθει πολιτισμικο σοκ!!! 

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 11:59:41 am »

"χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια
mes μπορεις να παρεις αδεια ανευ αποδοχων απο την αρχη δεν χρειαζεται διετια."

ευχαριστω. ειχα απελπιστει με την ιδεα οτι δεν μπορω να το κανω κι αυτο. σε πριπτωση που δεν αντεξω αλλο εκει, να παρω αδεια ανευ αποδοχων. δεν εχω αλλη λυση, αν δεν μου δωσουν αποσπαση. εκει δευτερο χρονο δεν την παλευω!!! το βλεπω σαν εφιαλτη...ηρθα στον τοπο μου για τις γιορτες και εχω παθει πολιτισμικο σοκ!!!

Τώρα δηλαδή με τη διετία, μπορούμε να αιτηθούμε απόσπασης (οι διοριστέοι του 2011) φέτος?

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 12:04:35 pm »
μακαρι να μπορεσουμε οι διορισμενοι του 2011 να κανουμε αιτηση αποσπασης, γιατι δεν παει αλλο. θα βγει εγκυκλιος το μαιο και ελπιζουμε να μας περιλαμβανει. να μπορουμε να φυγουμε για τα σπιτια μας . ειμαστε αρκετα κουρασμενοι απο τις ωρομισθιες και τις αναπληρωσεις για χρονια. φτανει πια!!! 

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 05:34:11 pm »
bitch, ευχαριστώ για την απάντηση.
Λοιπόν , αναπληρώτρια ήμουν στα σχολεία αυτά το 2007-2008.
Προσλήφθηκα λοιπόν στο σχολείο της β Ιωαννίνων ( με τα 5 μόρια) στο οποίο πήγαινα 3 φορές την εβομάδα και διατέθηκα στα λύκεια της α ιωαννίνων ( με 1 μοριο- νομίζω) για συμπλήρωση ωραρίου, στα οποία πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα. Διρίστηκα στις 17/10 και απολύθηκα στις 30/6. Τι μόρια παίρνω;
Επίσης πρέπει να παρουσιάσω όλες τις αναλήψεις που έκανα σε όλα αυτά τα σχολεία που ήμουν εκείνη την περίοδο; ( γιατί άλλαξα αρκετα). Στα χαρτιά μου για οριστική τοποθέτηση δεν προσκόμισα όλες τις αναλήψεις......Μού είπαν πως ούτως ή άλλως μετράνε τα μόρια του σχολείου τις β ιωαννινων.

Αποσυνδεδεμένος telos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 05:56:04 pm »
πιστευω φετος για τους φιλολογους τουλαχιστον ναδωθουν μεταθεσεις
γιατι εχουν φυγει πολλοι στην συνταξη

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 06:01:16 pm »
bitch από αυτά που μου γράφεις καταλαβαίνω πως θα πρέπει να παρω αναλογικά τα μόρια! Τι θα γίνει τώρα και πώς θα μου τα υπολογίσουν από την δευτεροβάθμια αφού δεν έχω προσκομίσει χαρτί με το πόσες μέρες ήμουν σε καθε σχολείο; Θα μου ζητήσουν διευκρινήσεις οι ίδιοι ή θα πρέπει εγώ να τους ενημερώσω για την παράλειψη και να τους στείλω τα σχετικά εγγραφα που έχω, όπως φαίνεται, παραλείψει;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 06:20:52 pm »
bitch, ευχαριστώ για την απάντηση.
Λοιπόν , αναπληρώτρια ήμουν στα σχολεία αυτά το 2007-2008.
Προσλήφθηκα λοιπόν στο σχολείο της β Ιωαννίνων ( με τα 5 μόρια) στο οποίο πήγαινα 3 φορές την εβομάδα και διατέθηκα στα λύκεια της α ιωαννίνων ( με 1 μοριο- νομίζω) για συμπλήρωση ωραρίου, στα οποία πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα. Διρίστηκα στις 17/10 και απολύθηκα στις 30/6. Τι μόρια παίρνω;
Επίσης πρέπει να παρουσιάσω όλες τις αναλήψεις που έκανα σε όλα αυτά τα σχολεία που ήμουν εκείνη την περίοδο; ( γιατί άλλαξα αρκετα). Στα χαρτιά μου για οριστική τοποθέτηση δεν προσκόμισα όλες τις αναλήψεις......Μού είπαν πως ούτως ή άλλως μετράνε τα μόρια του σχολείου τις β ιωαννινων.

εφόσον τα πράγματα έχουν έτσι τότε καλώς δεν έδωσες τις υπόλοιπες αναλήψεις γιατί όντως μετράνε τα μόρια της β'ιωαννίνων. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν το πρώτο σχολείο τοποθέτησης στη β' ιωαννίνων έχει διαφορετικά μόρια από το δεύτερο σχολείο μετά την τροποποίηση τοποθέτησης.  :)

Με σχετική ασφάλεια πάντως σου λέω΄οτι εφόσον τα πέρασαν έτσι στην αίτηση οριστικής τοποθέτησης που έκανες το ίδιο θα περάσουν και στην αίτηση μετάθεσης όταν με το καλό βγει η εγκύκλιος.  ;)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 06:23:14 pm »
bitch από αυτά που μου γράφεις καταλαβαίνω πως θα πρέπει να παρω αναλογικά τα μόρια! Τι θα γίνει τώρα και πώς θα μου τα υπολογίσουν από την δευτεροβάθμια αφού δεν έχω προσκομίσει χαρτί με το πόσες μέρες ήμουν σε καθε σχολείο; Θα μου ζητήσουν διευκρινήσεις οι ίδιοι ή θα πρέπει εγώ να τους ενημερώσω για την παράλειψη και να τους στείλω τα σχετικά εγγραφα που έχω, όπως φαίνεται, παραλείψει;

όχι, θα τα έπαιρνες αναλογικά αν δεν επρόκειτο για συμπλήρωση ωραριου αλλά για απευθείας τοποθέτηση σε τρία σχολεία. Εκει ναι, θα πήγαιναν αναλογικά. Μπορεί βέβαια να ακούγεται το ίδιο ( γιατί, για ποιό λόγο σε βάζουν εξ αρχής σε τρία σχολεία παρά για να συμπληρώνεις ωράριο ) αλλά τεχνικά είναι λίγο διαφορετικό.  :)

εξ ου και σε ρώτησα αν πρόκειται για τοποθέτηση ή για συμπλήρωση ή για υπεραριθμία κτλ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182801
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 742
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)