0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧριστιναΜ τι εννοεις οργανικη ,οι νεοδιόριστοι δεν έχουμε οργανική ,λογικα επιστρεφουμε στην διευθυνση, απο την οποια πηραμε την αδεια.-bitch υπαρχει περιπτωση να μου επιτρεψουν με αδεια ανευ αποδοχων να κανω την αιτηση μεταθεσης; αν ξερεις κατι ευχαριστω-
οσοι εχουν βεβαιωση αναπηριας 67% ,πριν την ιδρυση των ΚΕΠΑ, από το ΙΚΑ, δεν υποχρεωνονται να ξαναβγαλουν!το αναφέρει επιστολη του Κουτρουμανη, έτσι δεν ειναι ;
Παράθεση από: ivou στις Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:29:41 pm ΧριστιναΜ τι εννοεις οργανικη ,οι νεοδιόριστοι δεν έχουμε οργανική ,λογικα επιστρεφουμε στην διευθυνση, απο την οποια πηραμε την αδεια.-bitch υπαρχει περιπτωση να μου επιτρεψουν με αδεια ανευ αποδοχων να κανω την αιτηση μεταθεσης; αν ξερεις κατι ευχαριστω-εξαρτάται πόση άδεια είναι αυτή...αν δεν ξεπερνά τον ένα μηνα για κάθε ημερολογιακό έτος τοτε δεν έχεις πρόβλημα. Αν πάλι τον ξεπερνά τότε δεν έχεις θεμελιώσει δικαίωμα για να υποβάλεις αίτηση. Παράθεση από: pizza στις Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:29:59 pmοσοι εχουν βεβαιωση αναπηριας 67% ,πριν την ιδρυση των ΚΕΠΑ, από το ΙΚΑ, δεν υποχρεωνονται να ξαναβγαλουν!το αναφέρει επιστολη του Κουτρουμανη, έτσι δεν ειναι ;η φετινή εγκύκλιος μεταθέσεων αυτό το αναιρεί. Θέλει είτε πρόσφατη βεβαίωση της β/θμιας υγειονομικής είτε βεβαίωση από το ΚΕΠΑ. Η επιστολή Κουτρουμάνη δεν αντικαθιστά την εγκύκλιο - εκτός αν υπάρξει συμπληρωματική/ διευκρινιστική οδηγία στην εγκύκλιο, επ΄αυτού!
"χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια mes μπορεις να παρεις αδεια ανευ αποδοχων απο την αρχη δεν χρειαζεται διετια."ευχαριστω. ειχα απελπιστει με την ιδεα οτι δεν μπορω να το κανω κι αυτο. σε πριπτωση που δεν αντεξω αλλο εκει, να παρω αδεια ανευ αποδοχων. δεν εχω αλλη λυση, αν δεν μου δωσουν αποσπαση. εκει δευτερο χρονο δεν την παλευω!!! το βλεπω σαν εφιαλτη...ηρθα στον τοπο μου για τις γιορτες και εχω παθει πολιτισμικο σοκ!!!
bitch, ευχαριστώ για την απάντηση.Λοιπόν , αναπληρώτρια ήμουν στα σχολεία αυτά το 2007-2008. Προσλήφθηκα λοιπόν στο σχολείο της β Ιωαννίνων ( με τα 5 μόρια) στο οποίο πήγαινα 3 φορές την εβομάδα και διατέθηκα στα λύκεια της α ιωαννίνων ( με 1 μοριο- νομίζω) για συμπλήρωση ωραρίου, στα οποία πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα. Διρίστηκα στις 17/10 και απολύθηκα στις 30/6. Τι μόρια παίρνω; Επίσης πρέπει να παρουσιάσω όλες τις αναλήψεις που έκανα σε όλα αυτά τα σχολεία που ήμουν εκείνη την περίοδο; ( γιατί άλλαξα αρκετα). Στα χαρτιά μου για οριστική τοποθέτηση δεν προσκόμισα όλες τις αναλήψεις......Μού είπαν πως ούτως ή άλλως μετράνε τα μόρια του σχολείου τις β ιωαννινων.
bitch από αυτά που μου γράφεις καταλαβαίνω πως θα πρέπει να παρω αναλογικά τα μόρια! Τι θα γίνει τώρα και πώς θα μου τα υπολογίσουν από την δευτεροβάθμια αφού δεν έχω προσκομίσει χαρτί με το πόσες μέρες ήμουν σε καθε σχολείο; Θα μου ζητήσουν διευκρινήσεις οι ίδιοι ή θα πρέπει εγώ να τους ενημερώσω για την παράλειψη και να τους στείλω τα σχετικά εγγραφα που έχω, όπως φαίνεται, παραλείψει;