*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
To ΥΠΕΠΘ μπορεί άλλοτε να την αναγνώριζε και άλλοτε όχι όπως λες(προφανώς ελλείψει καθηγητών πληροφορικής την αναγνώριζε ως το 2001). Το θέμα δεν είναι τι κάνει το υπεπθ.Το θέμα είναι τι ίσχυε για εσένα και για όλους τους άλλους που εργάστηκαν ή δεν εργάστηκαν στον οαεδ.Εγώ πχ ήξερα ότι δεν αναγνωρίζεται για αυτό και δεν έκανα αίτηση ποτέ.πώς τώρα (και γιατί) εσύ να πλεονεκτείς απέναντί μου;(χωρίς να εξετάζουμε την παράμετρο αξιοκρατία διαδικασίας πρόσληψης)
Γιατι ρε παιδια αναλωνομαστε παλι στις ιδιες ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθεσεις που γινονται εδω και μηνες; Επειδη βρεθηκαμε ξαφνικα νομιζω σημερα μπροστα σε απιστευτο τετελεσμενο ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
ας δεχτώ τα λεγόμενα σου!το ίδιο όμως πρεπει να κάνεις και εσύ, να μην μας τσουβαλιάζεις όλους.αρκετα με την καραμελα της πδς, της Σιβιτανιδείου, των εκκλησιαστικών ....κτλπ. οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε λιώσει την καρεκλα από το διαβασμα(και για ασεπ).

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
GR συμφωνώ μαζί σου αλλά νομίζω ότι τώρα είναι ...αργά.χάθηκε πολύτιμος χρόνος....η νομοθετική ρύθμιση δεν θα έπρεπε να είχε φτάσει στη βουλή...όπως και να έχει πρέπει να το παλέψουμε με νύχια και με δόντια έστω και την ύστατη ώρα....η πεα κοιμάται.....ότι γίνει από όλους εμας και μόνο!

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Έχεις δικαιο , αλλά ποτέ δεν έβαλα σε ένα τσουβάλι όλους τους συναδέλφους του ΥΠΕΠΘ. Κάποιοι έχουν μέσον και κάοε χρόνο καρπώνονται τα μόρια και κάποιοι τρέχουν στου διαβόλου το κέρατο για τα μόρια.
Προσωπικά νομίζω ότι το ΥΠΕΠΘ πρέπει να αυξήσει τις θέσεις των διοριζομένων εκπαιδευτικών απο τον πινακα των αναπληρωτών ώστε να μην θιγεί κανείς. Και νομίζω ότι αυτό θα έχει σκοπό να κάνει. Άλλωστε ο αριθμός μας είναι μικρός και δεν έχουν πολλοί μεγάλη προυπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
Παράθεση
Από GR Γιατι ρε παιδια αναλωνομαστε παλι στις ιδιες ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθεσεις που γινονται εδω και μηνες; Επειδη βρεθηκαμε ξαφνικα νομιζω σημερα μπροστα σε απιστευτο τετελεσμενο ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.
Η πιο σωστή κουβέντα που ειπώθηκε. Από αύριο το πρωί να κάνουμε κάτι. Η ΠΕΑ όντως κοιμάται και νομίζει οτι δίνει αγώνες (για φέτος μιλάω). Να πάμε από μόνοι μας στο Υπουργείο. Εγώ μέσα. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας μια ζωή... :-[ :-[ :-[
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Από αύριο το πρωί να κάνουμε κάτι. Η ΠΕΑ όντως κοιμάται και νομίζει οτι δίνει αγώνες (για φέτος μιλάω). Να πάμε από μόνοι μας στο Υπουργείο. Εγώ μέσα. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας μια ζωή... :-[ :-[ :-[
Πού να πας ρε tzamalou??πόσοι νομιζεις οτι θα σε ακολουθησουν σημερα?? μας κάνουν το ίδιο που έκανε ο Αρσένης στον chemist.Κι ο  chemist και η Σουπερμαχία δηλωνουν οτι δικαιωνονται.Κατι τετοιοι,σαν τους τελευταιους χαλανε την πιατσα και δε βρισκουμε ακρη.Επαναλαμβανονται οι πολυχρωμοι νομοθετες μας,δεν το εχετε καταλαβει?

zagorakis ειχες πει οτι εισαι εδω για να λυνεις τις αποριες μας (τις ερωτησεις του συνομιληκου συναδελφου σου apostolisd??)

Η δευτεροχρονιτισσα αναπληρωτρια (ΟΑΕΔιτισσα) της Σιβιτανιδιου (Θεσσαλονικης 151 Μοσχατο,Φαληρο) σας   βολεψε τελικα?ε?κι ολα αυτα για 1000ευρω παναθεμα σας

Πότε θα γλιτωσουμε από τετοιες γλοιωδεις τακτικες?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2009, 05:19:40 am από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.

Και με τι «πρόσωπο» θα αξιώσει η ΠΕΑ από το υπουργείο το ο,τιδήποτε;
Η ίδια έχει να παρουσιάσει εξίσου, αν όχι πιο σκανδαλώδεις, προκλητικές, ευνοιοκρατικές «νομοθετικές ρυθμίσεις»: 16μηνο – 30μηνο – ξανά μανά 30μηνο και 24μηνο+ΑΣΕΠ.

Κάθε 4ετία και μια ρύθμιση, προς όφελος  των ημετέρων, ήταν η πρακτική (κάποιοι την χαρακτηρίζουν και ως… αγώνα!!!) των διαδρομιστών της ΠΕΑ.   

Προσωπικά νομίζω ότι το ΥΠΕΠΘ πρέπει να αυξήσει τις θέσεις των διοριζομένων εκπαιδευτικών απο τον πινακα των αναπληρωτών ώστε να μην θιγεί κανείς. Και νομίζω ότι αυτό θα έχει σκοπό να κάνει. Άλλωστε ο αριθμός μας είναι μικρός και δεν έχουν πολλοί μεγάλη προυπηρεσία.

Ασφαλώς, θα είναι (και αυτοί) διορισμοί «εκτός» της ποσοστώσεως 60%-40%, όπως ήταν και οι διορισμοί του 30μηνου και του 24μηνου+ΑΣΕΠ της ρύθμισης STEALιανίδη – ΠΕΑ!
Αν παρόλα αυτά υπάρξει καμιά μείωση κατά 50% στις θέσεις του επόμενου ΑΣΕΠ  θα είναι κάτι το εντελώς συμπτωματικό…

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
xb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;

Τουλάχιστον ας σιωπήσουν…
Μην προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα ρουσφέτια τους ως… απονομή δικαιοσύνης!!!   

Ελπίζω ο Στυλιανίδης, ο Σπηλιοτόπουλος και ο Λυκουρέτζος να έχουν την κατάληξη των Μαριέττα και Καλού!!

Εμένα δε με νοιάζει τι κατάληξη θα έχουν οι πολιτικοί, στο διάολο!
Με νοιάζει ότι ακόμη και αν οι πολιτικοί πάνε στο διάολο, οι ΟΑΕΔίτες θα έχουν αναγνωρισμένη την προϋπηρεσία τους και θα πάρουν τη θέση μου/σου/του/μας/σας/τους.
Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε;;;
Γιατί η όποια συντονισμένη κίνησή μας θα μιλήσει πολύ περισσότερο από την ψήφο μας, όταν γίνουν εκλογές...

Να ανταλλάσσουμε πμ.
Μη δείχνουμε και τις κινήσεις μας στους ΟΑΕΔίτες-"""συναδέλφους"""
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
To ΥΠΕΠΘ μπορεί άλλοτε να την αναγνώριζε και άλλοτε όχι όπως λες(προφανώς ελλείψει καθηγητών πληροφορικής την αναγνώριζε ως το 2001). Το θέμα δεν είναι τι κάνει το υπεπθ.Το θέμα είναι τι ίσχυε για εσένα και για όλους τους άλλους που εργάστηκαν ή δεν εργάστηκαν στον οαεδ.Εγώ πχ ήξερα ότι δεν αναγνωρίζεται για αυτό και δεν έκανα αίτηση ποτέ.πώς τώρα (και γιατί) εσύ να πλεονεκτείς απέναντί μου;(χωρίς να εξετάζουμε την παράμετρο αξιοκρατία διαδικασίας πρόσληψης)
Γιατι ρε παιδια αναλωνομαστε παλι στις ιδιες ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθεσεις που γινονται εδω και μηνες; Επειδη βρεθηκαμε ξαφνικα νομιζω σημερα μπροστα σε απιστευτο τετελεσμενο ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.

Το πρότεινα παραπάνω!
Με πμ οι αντιδράσεις!
Γιατί και οι """συναάδελφοι""" κρυφά πίεζαν κι έβγαζαν αραιά ανακοίνωση με το "πρόβλημά" τους, για να τους συμπονέσει οι κοινωνία... τους ξεφτίλες...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Από αύριο το πρωί να κάνουμε κάτι. Η ΠΕΑ όντως κοιμάται και νομίζει οτι δίνει αγώνες (για φέτος μιλάω). Να πάμε από μόνοι μας στο Υπουργείο. Εγώ μέσα. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας μια ζωή... :-[ :-[ :-[

Πού να πας ρε tzamalou??πόσοι νομιζεις οτι θα σε ακολουθησουν σημερα?? μας κάνουν το ίδιο που έκανε ο Αρσένης στον chemist.Κι ο  chemist και η Σουπερμαχία δηλωνουν οτι δικαιωνονται.Κατι τετοιοι,σαν τους τελευταιους χαλανε την πιατσα και δε βρισκουμε ακρη.Επαναλαμβανονται οι πολυχρωμοι νομοθετες μας,δεν το εχετε καταλαβει?

Με κινητοποιήσεις δεν πίεσαν και δεν διορίστηκαν τελικά οι γυμναστές της Καλλιπάτειρας και της Ολυμπιακής Παιδείας;;;
Με πιέσεις δεν προηγούνται οι 3τεκνοι όλων μας στον πίνακα των αναπληρωτών;;;
Με πιέσεις δεν προσπαθούν οι ΟΑΕΔίτες την αναγνώριση της παράνομης προϋπηρεσίας τους;;;
Εμείς οι μ@λ@κ^ς ΑΣΕΠίτες με το σταυρό στο χέρι γιατί να μην κινητοποιηθούμε;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2009, 08:48:10 am από bikini »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
 ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???  ???
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2009, 09:17:41 am από bikini »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
εχω παθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!τι κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
δεν παει αλλο!!! φτανει πια στην αντιλαικη,αντιδημοκρατικη πολιτικη των δυο μεγαλων κομματων. να πω παρα πολυ καλα μας κανουν αφου εμεις τους ψηφιζουμε? θα το πω!

για εκεινους η μονη αξια μας ειναι η ψηφος μας και μονο σαν ψηφο μας βλεπουν. εμεις δεν εννοουμε να το αντιληφθουμε. και πιστευουμε σε οραματα και  τα παρομοια.
βρε, ποια οραματα και αγωνες μου λετε? οταν φτανουμε στη καλπη (δεν ειναι τυχαιο που τη λεμε καλπη=ψευτικη) τα ξεχναμε ολα, και παλι τους 2 μεγαλους ψηφιζουμε.
πως θα παρουν το μαθημα?

ωραια, αντε να κατεβουμε και εγω πρωτος να αρμενιζω τη σημαια και πρωτος στα ταρατατζουμ,....

σουπερμαχια: δεν ειναι τελικα τυχαιο που το πρωτο συνθετικο κολλαει απιστευτα με το δευτερο.

καθε φορα βρισκετε κατι για να καπνιζω ολο και πιο πολυ. Οσο αντεχω θα καπνιζω, ας κανω παλι ενα....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2009, 10:29:45 am από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
εχω παθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!τι κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συντονισμένες αντιδράσεις-κινητοποιήσεις!
Με πμ όλα αυτά, να μην δείχνουμε τα χαρτιά μας στους """συναδέλφους""" ΟΑΕΔίτες...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620