0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To ΥΠΕΠΘ μπορεί άλλοτε να την αναγνώριζε και άλλοτε όχι όπως λες(προφανώς ελλείψει καθηγητών πληροφορικής την αναγνώριζε ως το 2001). Το θέμα δεν είναι τι κάνει το υπεπθ.Το θέμα είναι τι ίσχυε για εσένα και για όλους τους άλλους που εργάστηκαν ή δεν εργάστηκαν στον οαεδ.Εγώ πχ ήξερα ότι δεν αναγνωρίζεται για αυτό και δεν έκανα αίτηση ποτέ.πώς τώρα (και γιατί) εσύ να πλεονεκτείς απέναντί μου;(χωρίς να εξετάζουμε την παράμετρο αξιοκρατία διαδικασίας πρόσληψης)
Από GR Γιατι ρε παιδια αναλωνομαστε παλι στις ιδιες ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθεσεις που γινονται εδω και μηνες; Επειδη βρεθηκαμε ξαφνικα νομιζω σημερα μπροστα σε απιστευτο τετελεσμενο ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.
Από αύριο το πρωί να κάνουμε κάτι. Η ΠΕΑ όντως κοιμάται και νομίζει οτι δίνει αγώνες (για φέτος μιλάω). Να πάμε από μόνοι μας στο Υπουργείο. Εγώ μέσα. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας μια ζωή...
ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.
Προσωπικά νομίζω ότι το ΥΠΕΠΘ πρέπει να αυξήσει τις θέσεις των διοριζομένων εκπαιδευτικών απο τον πινακα των αναπληρωτών ώστε να μην θιγεί κανείς. Και νομίζω ότι αυτό θα έχει σκοπό να κάνει. Άλλωστε ο αριθμός μας είναι μικρός και δεν έχουν πολλοί μεγάλη προυπηρεσία.
Παράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 23, 2009, 11:58:54 pmxb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;Τουλάχιστον ας σιωπήσουν… Μην προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα ρουσφέτια τους ως… απονομή δικαιοσύνης!!! Ελπίζω ο Στυλιανίδης, ο Σπηλιοτόπουλος και ο Λυκουρέτζος να έχουν την κατάληξη των Μαριέττα και Καλού!!
xb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;
Παράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 24, 2009, 12:41:02 amTo ΥΠΕΠΘ μπορεί άλλοτε να την αναγνώριζε και άλλοτε όχι όπως λες(προφανώς ελλείψει καθηγητών πληροφορικής την αναγνώριζε ως το 2001). Το θέμα δεν είναι τι κάνει το υπεπθ.Το θέμα είναι τι ίσχυε για εσένα και για όλους τους άλλους που εργάστηκαν ή δεν εργάστηκαν στον οαεδ.Εγώ πχ ήξερα ότι δεν αναγνωρίζεται για αυτό και δεν έκανα αίτηση ποτέ.πώς τώρα (και γιατί) εσύ να πλεονεκτείς απέναντί μου;(χωρίς να εξετάζουμε την παράμετρο αξιοκρατία διαδικασίας πρόσληψης)Γιατι ρε παιδια αναλωνομαστε παλι στις ιδιες ΑΝΟΥΣΙΕΣ αντιπαραθεσεις που γινονται εδω και μηνες; Επειδη βρεθηκαμε ξαφνικα νομιζω σημερα μπροστα σε απιστευτο τετελεσμενο ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.φτανει πια τα επιχειρηματα προς τους οαεδιτες.Απευθυνομαι στην ΠΕΑ να συντονισει τις κινησεις μας και κανω εκκληση τα μν στο εξης να αφορουν την ουσια και μονο αυτη.
Παράθεση από: tzamalou στις Απριλίου 24, 2009, 01:08:33 am Από αύριο το πρωί να κάνουμε κάτι. Η ΠΕΑ όντως κοιμάται και νομίζει οτι δίνει αγώνες (για φέτος μιλάω). Να πάμε από μόνοι μας στο Υπουργείο. Εγώ μέσα. Δε θα κλαίμε τη μοίρα μας μια ζωή... Πού να πας ρε tzamalou??πόσοι νομιζεις οτι θα σε ακολουθησουν σημερα?? μας κάνουν το ίδιο που έκανε ο Αρσένης στον chemist.Κι ο chemist και η Σουπερμαχία δηλωνουν οτι δικαιωνονται.Κατι τετοιοι,σαν τους τελευταιους χαλανε την πιατσα και δε βρισκουμε ακρη.Επαναλαμβανονται οι πολυχρωμοι νομοθετες μας,δεν το εχετε καταλαβει?
εχω παθει σοκ!!!!!!!!!!!!!!τι κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;