0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς την ενεργή συμμετοχή μας, κανένας δεν έχει αποτελεσματική δύναμη .
Nektaria δηλαδή να μη δειλιάσω να ενοχλήσω τον Μπόλαρη; Είναι ο μοναδικός βουλευτής στη
Σκέφτηκα να του στείλω επιστολή e-mail.Αλήθεια,γίνεται να μάθουμε ποιός βουλευτής θα είναι κατά και υπέρ των οαεδιτών;
Γιατί το λες αυτό κορίτσι μου;
chemist,σε κλαδους οπως ο δικος μου,οπου οι μονοι αναπληρωτες ειναι οι ιδιωτικοι,ναι μας εχουν καθησει στο σβερκο χρονια,με 0 στον πινακα του ασεπ η με βαθμολογιες για τρελα γελια,μπορουν να δημιουργησουν τεραστιο προβλημα.ασε που δεν πιστευω οτι πχ,οι φιλολογοι του οαεδ με τετοιο ωραριο,δεν θα εχουν μαζεψει μορια ικανα να εκτοπισουν αυτους που περιμεναν υπομονετικα την αναπληρωση.ο μονος τροπος να διορθωθει το χαλι,ειναι επιπλεον διορισμοι
Παράθεση από: alceste στις Απριλίου 25, 2009, 04:00:01 pmchemist,σε κλαδους οπως ο δικος μου,οπου οι μονοι αναπληρωτες ειναι οι ιδιωτικοι,ναι μας εχουν καθησει στο σβερκο χρονια,με 0 στον πινακα του ασεπ η με βαθμολογιες για τρελα γελια,μπορουν να δημιουργησουν τεραστιο προβλημα.ασε που δεν πιστευω οτι πχ,οι φιλολογοι του οαεδ με τετοιο ωραριο,δεν θα εχουν μαζεψει μορια ικανα να εκτοπισουν αυτους που περιμεναν υπομονετικα την αναπληρωση.ο μονος τροπος να διορθωθει το χαλι,ειναι επιπλεον διορισμοιΤο θέμα μας τώρα, δηλαδή, είναι οι επιπλέον διορισμοί ή το να μην αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους;;; Χάσαμε το στόχο μας!!!
Προς e-maryΤα σχολεια του ΟΑΕΔ ήταν πάντα τσιφλίκια της κάθε κυβέρνησης και των διευθυντών. Πιιστεύω ότι οι προσλήψεις έπρεπε να γίνονται πάντα με βάση την ημερομηνία κτήσης πτυχίου συν πρόσθετα προσόντα (μεταπτυχιακά , διδακτορικά )Κατάργηση του ΑΣΕΠ που προσβάλλει την προσωπικότητα του πτυχιούχου ακυρώνοντας στην ουσία το πτυχίο.