0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εχει ανακοινωθει καμια ημερομηνια και γενικοτερα δεν υπαρχει καμια επισημη ανακοινωση γυρω απο το θεμα. Ωστοσο, απ'οσο γνωριζω, στο συστημα δεν εμφανιζονται καθολου Γραφεια Εκπ/σης ωστε να μπορουν να δηλωθουν για αποσπαση, ενω, αντιθετως, εμφανιζονται τα Γραφεια Ε.Ε. και Φ.Α. καθε Δ/νσης.
Υπάρχει περίπτωση να εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς προϊστάμενο, υπαγόμενα στην Διεύθυνση;
Παράθεση από: Alice6 στις Μαΐου 20, 2011, 12:30:01 amChris με παρεξήγησες, δεν συνάγω κανένα απολύτως συμπέρασμα, απλά προβληματίζομαι και πραγματικά θέλω να μάθω πώς το βλέπουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι! Αλλά κυρίως αναφέρομαι σε όσους πραγματικά καίγονται να είναι σε κάποια συγκεκριμένη πόλη (όχι φυσικά μόνο λόγω οικογένειας, για οποιοδήποτε άλλο λόγο). Πχ εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια, εντάξει, ήθελα να είμαι Αθήνα, αλλά τελοσπάντων και να μην την έπαιρνα την απόσπαση κάτι θετικό πάλι θα έβλεπα στην νέα κατάσταση (άγνωστο, περιπέτεια, εκπλήξεις, όπως τη βρίσκει ο καθένας!). Τώρα όμως δεν έχω επιλογές. Και εύλογα αναρωτιέμαι εάν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με εμένα σκέφτονται να ρισκάρουν και να μην βάλουν φορέα... (και για την ιστορία, ούτε εγώ θέλω φορέα, ήμουν χρόνια σε τράπεζα, με καριέρα και μισθάρα, και τα παράτησα γιατί ήθελα να διδάσκω, αυτό μου αρέσει, οπότε όπως καταλαβαίνεις απεχθάνομαι οποιοδήποτε διοικητικό πόστο.... αλλά τι να κάνω....)Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Πολλές φορές οι λόγοι για να γυρίσεις κάπου δεν έχουν πάντα σχέση με οικογένειες, ασθένειες κλπ. Όταν το θέτεις στο επίπεδο "δεν έχω άλλη επιλογή" σου αρέσει δεν σου αρέσει κάτι το επιλέγεις.
Chris με παρεξήγησες, δεν συνάγω κανένα απολύτως συμπέρασμα, απλά προβληματίζομαι και πραγματικά θέλω να μάθω πώς το βλέπουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι! Αλλά κυρίως αναφέρομαι σε όσους πραγματικά καίγονται να είναι σε κάποια συγκεκριμένη πόλη (όχι φυσικά μόνο λόγω οικογένειας, για οποιοδήποτε άλλο λόγο). Πχ εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια, εντάξει, ήθελα να είμαι Αθήνα, αλλά τελοσπάντων και να μην την έπαιρνα την απόσπαση κάτι θετικό πάλι θα έβλεπα στην νέα κατάσταση (άγνωστο, περιπέτεια, εκπλήξεις, όπως τη βρίσκει ο καθένας!). Τώρα όμως δεν έχω επιλογές. Και εύλογα αναρωτιέμαι εάν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με εμένα σκέφτονται να ρισκάρουν και να μην βάλουν φορέα... (και για την ιστορία, ούτε εγώ θέλω φορέα, ήμουν χρόνια σε τράπεζα, με καριέρα και μισθάρα, και τα παράτησα γιατί ήθελα να διδάσκω, αυτό μου αρέσει, οπότε όπως καταλαβαίνεις απεχθάνομαι οποιοδήποτε διοικητικό πόστο.... αλλά τι να κάνω....)
καλησπέρα και απο μενα. Έχει κάποιος εικόνα πότε θα βγουν περιπού τα αποτελέσματα αποσπάσεων σε φορείς; Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αίτηση απόσπασης προς φορείςΩς προς το βιογραφικό που ζητείται: γράφω ένα τυπικό βιογραφικό σημείωμα όπου αναφέρω σπουδές, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, κ.λπ. ή μόνο πρόσθετα προσόντα που διαθέτω; Και αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση και δεν διαθέτω πρόσθετα προσόντα δεν χρειάζεται το βιογραφικό;
Παντως, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να υποβαλουν αιτηση αποσπασης σε Γραφεια Ε.Ε. και Φ.Α..
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 24, 2011, 09:59:04 amΠαντως, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να υποβαλουν αιτηση αποσπασης σε Γραφεια Ε.Ε. και Φ.Α..Και οι ενδιαφερόμενοι για Γραφεία Εκπαίδευσης τι πρέπει να κάνουν άραγε;