0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορουν να υποβαλουν ηλεκτρονικη αιτηση αποσπασης στα Γραφεια Δ.Ε., διοτι δεν εμφανιζονται στο συστημα. Μονο στις Δ/νσεις (μεχρι δυο ανα Περιφερειακη Δ/νση) ή Γραφεια Ε.Ε. και Φ.Α. (μονον ενα Γραφειο).
Υπάρχει περίπτωση να εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς προϊστάμενο, υπαγόμενα στην Διεύθυνση;
Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση για απόσπαση σε πανεπιστήμιο. Που στέλνονται η αίτηση και τα δικαιολογητικά που καταθέτουμε στις διευθύνσεις? Στο τμήμα του Πανεπιστημίου που ζητάει ο υποψήφιος την απόσπαση, για να καταθέσει αυτό με τη σειρά του πρόταση στο υπουργείο? Η μήπως κάπου στην πρυτανεία? Αν ξερει κάποιος κάτι ας απαντήσει
Παράθεση από: alexcat στις Μαΐου 24, 2011, 12:04:08 amΚαλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αίτηση απόσπασης προς φορείςΩς προς το βιογραφικό που ζητείται: γράφω ένα τυπικό βιογραφικό σημείωμα όπου αναφέρω σπουδές, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, κ.λπ. ή μόνο πρόσθετα προσόντα που διαθέτω; Και αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση και δεν διαθέτω πρόσθετα προσόντα δεν χρειάζεται το βιογραφικό;Συνταξε ενα βιογραφικο κανονικο/τυπικο και γραψε ο,τι προσοντα / σπουδες / γλωσσες / επιμορφωσεις κτλ εχεις.Ουτως ή αλλως, προκειται για τυπικη διαδικασια...
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αίτηση απόσπασης προς φορείςΩς προς το βιογραφικό που ζητείται: γράφω ένα τυπικό βιογραφικό σημείωμα όπου αναφέρω σπουδές, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, κ.λπ. ή μόνο πρόσθετα προσόντα που διαθέτω; Και αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση και δεν διαθέτω πρόσθετα προσόντα δεν χρειάζεται το βιογραφικό;
Παράθεση από: JN στις Μαΐου 24, 2011, 01:56:27 pmΠαιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση για απόσπαση σε πανεπιστήμιο. Που στέλνονται η αίτηση και τα δικαιολογητικά που καταθέτουμε στις διευθύνσεις? Στο τμήμα του Πανεπιστημίου που ζητάει ο υποψήφιος την απόσπαση, για να καταθέσει αυτό με τη σειρά του πρόταση στο υπουργείο? Η μήπως κάπου στην πρυτανεία? Αν ξερει κάποιος κάτι ας απαντήσειΟι αιτήσεις στέλνονται από τις διευθύνσεις, αρχικά στις πρυτανείες των πανεπιστημίων και η κάθε πρυτανεία τις στέλνει στα ανάλογα τμήματα, προκειμένου να συντάξουν τις προτάσεις τους.
Το ΚΥΣΔΙΠ (για την ΚΥ του υπουργείου) συνεδρίασε χτες και τα ονόματα αναμένεται να βγουν εντός 10 ημερών το πολύ (μάλλον την επόμενη εβδομάδα).
Για την Κεντρική Υπηρεσία ναι, για διευθύνσεις και γραφεία νομίζω έχουν αρμοδιότητα τα ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ και δεν ξέρω αν έχουν συνεδριάσει.
Παράθεση από: Daidalos στις Ιουλίου 01, 2011, 11:14:30 amΓια την Κεντρική Υπηρεσία ναι, για διευθύνσεις και γραφεία νομίζω έχουν αρμοδιότητα τα ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ και δεν ξέρω αν έχουν συνεδριάσει. Οι αποσπάσεις σε γραφεία και διευθύνσεις εγκρίνονται από τους περιφερειακούς διευθυντές βθμιας εκπαίδευσης. Τα ονόματα έχουν δοθεί στην υπουργό για υπογραφή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την κατάργηση των γραφείων.