0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μένα θα πρεπε να διδάσκεται μόνο μια θρησκειολογία (όπως αυτή της
εμενα πολυ μου αρεσουν τα Θρησκευτικα ετσι οπως γινονται! Ολα τα εχουν. Ποια Θρησκειολογια και φουμαρα.....Ναι, να διδασκονται, αλλα η εμφαση να ειναι στη δικη μας θρησκεια. Με αυτη μεγαλωσαμε και ειναι μερος της παραδοσης μας.Μοντερνοι μου καθηγηταραδες. Εγω θελω να αρχιζουν "απο κτισεως κοσμου" οπως εκαναν οι "χρονογραφοι". "Στην αρχη ηταν το σκοταδι (ερεβος για τους πιο προχωρημενους μαθητες).Ο Θεος σε 6 μερες δημιουργησε το συμπαν με την εξης σειρα....1ον....2ον... στο τελος εκανε και τη γυναικα ( μαυρη η ωρα. γιατι δεν ειναι μονο οτι εφυγαν κακην κακως απ τον παραδεισο, αλλα τη φορτωθηκαμε για μια ζωη)....θελω να ξερω ολες τις παραβολες του Κυριου και ολα τα θαυματα Του.θελω να μαθω τη Χριστιανικη Ηθικη.....Τί ;
Ελεος πια...αφήστε τα παιδιά να βρουν την πίστη ή την μη πίστη μόνα τους...είναι ξένα χωράφια αυτά και τελείως προσωπικά!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 27, 2010, 09:15:17 amεμενα πολυ μου αρεσουν τα Θρησκευτικα ετσι οπως γινονται! Ολα τα εχουν. Ποια Θρησκειολογια και φουμαρα.....Ναι, να διδασκονται, αλλα η εμφαση να ειναι στη δικη μας θρησκεια. Με αυτη μεγαλωσαμε και ειναι μερος της παραδοσης μας.Μοντερνοι μου καθηγηταραδες. Εγω θελω να αρχιζουν "απο κτισεως κοσμου" οπως εκαναν οι "χρονογραφοι". "Στην αρχη ηταν το σκοταδι (ερεβος για τους πιο προχωρημενους μαθητες).Ο Θεος σε 6 μερες δημιουργησε το συμπαν με την εξης σειρα....1ον....2ον... στο τελος εκανε και τη γυναικα ( μαυρη η ωρα. γιατι δεν ειναι μονο οτι εφυγαν κακην κακως απ τον παραδεισο, αλλα τη φορτωθηκαμε για μια ζωη)....θελω να ξερω ολες τις παραβολες του Κυριου και ολα τα θαυματα Του.θελω να μαθω τη Χριστιανικη Ηθικη.....Τί ;