0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω κανένας απ'αυτούς τους φοιτητές αυτού του τμήματος να έχει κάνει πρακτική άσκηση ούτε μικροδιδασκαλίες (μάθημα από φοιτητές σε φοιτητές με κάμερα να καταγράφει την διδασκαλία σου) ....ε...αμα μάθετε τι είναι η παιδαγωγική κατάρτιση κάποιοι μετά να μιλήσουμε!!Πάντως είναι αδικία τώρα να το ζητάν αυτό και η ΑΣΠΑΙΤΕ να δέχεται ελάχιστους....
Λογικό είναι ο καθένας να υποστηρίζει αυτά που τον συμφέρουν...αλλά η αλήθεια είναι αλλού μερικές φορές!! Και αυτή την στιγμή είναι αδικία για τους άλλους απόφοιτους ΠΕ19-20 να τους περνάνε άτομα που στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ!!
Στέλιο...ασχολούμαι με την κάθε είδους κοροιδία...με την ίδια ευκολία που έκαναν αυτό το καραγκιοζιλίκι μπορούν να κάνουν το οποιοδήποτε ανά πάσα στιγμή σε όλους μας αν τους αφήνουμε ανεξέλεγκτους...δεν μπορεί ο κάθε πολιτικός να χορεύει στις πλάτες μας!! Αυτοί λειτουργούν έτσι και αυτό θα έπρεπε να μας αφορά όλους...το ότι βλέπουμε τα πράγματα στενά συντεχνιακά μας έφαγε τόσα χρόνια...!! Και αυτός ο οδηγός σπουδών που βρήκα του τμήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση ισάξιος της ΑΣΠΑΙΤΕ....http://www.ds.unipi.gr/category/courses/1st-semester/
Το ίδιο πράγμα λέτε...
Και τώρα που διάβασα καλύτερα το τόπικ και βεβαιώθηκα πως αυτό το τμήμα έχει κανα δυο μαθήματα παιδαγωγικής...ναι...σας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα σας!!! Με τα 2 μαθήματα είναι για τα πανηγύρια το τμήμα όσον αφορά στην παιδαγωγική καταρτιση!! Εγώ αυτό που ξέρω γι αυτό το τμήμα είναι πως ήταν η κορούλα κάποιου Υπουργού εκεί και γι αυτό τους χώσαν 2 μαθήματα παιδαγωγικής και του αναγνώρισαν επάρκεια για να βολέψουν το κοριτσάκι όπως γίνεται ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα...Ξυπνήστε και αντιδράστε...επισημάνετε την αδικία στην Διαμαντοπούλου που τόσο λυσσάει και χτυπιέται με την παιδαγωγική επάρκεια για να δει πως αυτό το τμήμα παρανόμως την έχει...η ίδια έθεσε το πλαφόν των 8-10 μαθημάτων σε κάθε τμήμα για να έχει επάρκεια!! Δεν θα το κάνεις για σας...αντιδράστε!!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 22, 2010, 03:47:50 pmΚαι τώρα που διάβασα καλύτερα το τόπικ και βεβαιώθηκα πως αυτό το τμήμα έχει κανα δυο μαθήματα παιδαγωγικής...ναι...σας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα σας!!! Με τα 2 μαθήματα είναι για τα πανηγύρια το τμήμα όσον αφορά στην παιδαγωγική καταρτιση!! Εγώ αυτό που ξέρω γι αυτό το τμήμα είναι πως ήταν η κορούλα κάποιου Υπουργού εκεί και γι αυτό τους χώσαν 2 μαθήματα παιδαγωγικής και του αναγνώρισαν επάρκεια για να βολέψουν το κοριτσάκι όπως γίνεται ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα...Ξυπνήστε και αντιδράστε...επισημάνετε την αδικία στην Διαμαντοπούλου που τόσο λυσσάει και χτυπιέται με την παιδαγωγική επάρκεια για να δει πως αυτό το τμήμα παρανόμως την έχει...η ίδια έθεσε το πλαφόν των 8-10 μαθημάτων σε κάθε τμήμα για να έχει επάρκεια!! Δεν θα το κάνεις για σας...αντιδράστε!!! Πολύ πονεμένη ιστορία Λώρα ... ο Λυκουρέντζος έδωσε επάρκεια στο τμήμα αυτό για να βολέψει την κορούλα του και η Διαμαντοπούλου δεν την πήρε πίσω, αν και ενημερώθηκε από την αρχή για το πρόβλημα, επειδή το τμήμα αυτό είναι πολύ καλά δικτυωμένο και στο ΠΑΣΟΚ (ενδεικτικά, ο Γιάννης Μανιάτης, νυν υφυπουργός περιβάλλοντος, είναι καθηγητής σε αυτό το τμήμα). Παίζουν με τις ζωές μας οι β$%$&%ς και οι απόφοιτοι του τμήματος που βολεύτηκαν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (το "δίκαιο" αίτημα τους που δικαιώθηκε με ξαφνικές τροπολογίες μες στον Ιούλη). Αντιδράσαμε κάποιοι από εμάς, όσο μπορούσαμε δηλαδή αφού δεν είχαμε ουσιαστική υποστήριξη από πουθενά. Τώρα απλά περιμένουμε το δικαστήριο.... βλέπεις η πλειοψηφία του κλάδου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, περιμένει ακόμα ότι κάποια στιγμή θα βρέξει χιλιάδες διορισμούς και θα βολευτούμε όλοι, δεν συνειδητοποιεί ότι η τροπολογία Λυκουρέντζου ήταν η ταφόπλακα για όλα τα υπόλοιπα τμήματα.