*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 253991 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #392 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:36:21 pm »
καλησπερα.κ εγω νεοδιοριστη ειμαι και με σοβαρο προβλημα υγειας...βρισκομαστε στο σκοταδι,δεν υπαρχει καμια πληροφορηση προς το παρον...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:56:45 »

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:47:09 pm »
Πως πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε κάποια πληροφόρηση από το υπουργείο;

Αποσυνδεδεμένος melia85

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:58:13 pm »
Πως πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε κάποια πληροφόρηση από το υπουργείο;

Αρχικά με ένα τηλέφωνο στο αντίστοιχο τμήμα του Υπουργείου ελπίζοντας να σας ενημερώσουν.Απ'όσο θυμάμαι πέρσι έγιναν αποσπάσεις νεοδιόριστων αλλά δεν ξέρω αν έγιναν μόνο λόγω προεκλογικής περιόδου...
We don't need no thought control...

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:59:57 pm »
Με  αυτά  που  διαβάζω  αισθάνομαι  μεγάλο κορόιδο  που  πάντα  υπηρετούσα  την  θέση  μου  κανονικά  ειτέ  μου  άρεσε  είτε  όχι. Τι  να  πω όλοι  απόσπαση  θέλουν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:56:45 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:18:55 pm »
Με  αυτά  που  διαβάζω  αισθάνομαι  μεγάλο κορόιδο  που  πάντα  υπηρετούσα  την  θέση  μου  κανονικά  ειτέ  μου  άρεσε  είτε  όχι. Τι  να  πω όλοι  απόσπαση  θέλουν.

Γιατί αισθάνεσαι κορόιδο συνάδελφε? Η κοπέλα πιο πάνω έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας! Μήπως πρέπει να τη στείλουν στα δυσπρόσιτα για να αισσθάνεσαι εσύ καλύτερα? Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος prtasia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:34:29 pm »
Καλησπέρα και εμένα ο άνδρας μου είναι στρατιωτικός και ρώτησα αν απο του χρόνου θα έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση για απόσπαση αλλα δεν μου απάντησαν ξεκάθαρα. Απο ότι κατάλαβα za.vicky έχεις κάνει αίτηση απο φέτος και περιμένεις;

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:40:20 pm »
Με  αυτά  που  διαβάζω  αισθάνομαι  μεγάλο κορόιδο  που  πάντα  υπηρετούσα  την  θέση  μου  κανονικά  ειτέ  μου  άρεσε  είτε  όχι. Τι  να  πω όλοι  απόσπαση  θέλουν.

Γιατί αισθάνεσαι κορόιδο συνάδελφε? Η κοπέλα πιο πάνω έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας! Μήπως πρέπει να τη στείλουν στα δυσπρόσιτα για να αισσθάνεσαι εσύ καλύτερα? Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...
Δεν  νομίζω  ότι  το  θέμα  αναφέρεται  σε  αυτούς  που  έχουν  σοβαρό πρόβλημα  υγείας. Θα  αισθάνομαι  καλύτερα  όταν όλοι  παύσουν  να  κοιτούν  τη  βολή  τους  και  όπου  δηλώνουν  να  πάνε να  πηγαίνουν,  δεν  τους  αναγκασέ  κανείς  να  το  δηλώσουν. Εξάλλου  όλα  τα  προηγούμενα  χρόνια  είχα  δει  πολλούς  στα  γραφεία  χωρίς  κανένα  πρόβλημά  να  ξεχρεώνουν  οργανικές.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:44:09 pm »
Κι όμως δε σε στέλνουν πάντα όπου δηλώσεις... Κι επιπλέον όταν ο νόμος δίνει το περιθώριο σε συζύγους στρατιωτικών να πάρουν απόσπαση, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος ivou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:44:54 pm »
ακούω και διαβάζω εδώ και καιρό συναδέλφους να είναι αντίθετοι με αποσπάσεις νεοδιορίστων , υπέρ της τριετίας, τίτλοι "καλά τους κάνουνε" και άλλα τέτοια. Δεν θα αντιδικήσω μαζί τους ,  προσπαθώ να το δω απο τη μεριά τους και πολλες φορές τους βρίσκω δίκιο και ας μη με βολεύει.
εγω... εδω και μερες πλεον επικοινωνω με facebook με τα παιδια μου (αν ειναι δυνατον) απο ιντερνετ καφε (τέλεια....) και προσπαθω να απαντήσω σε ερωτησεις των παιδιων μου που αν τις περιγραψω θα θεωρηθώ "Μαρθα

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:47:08 pm »
Καλησπέρα. Είμαι νεοδιόριστη και σύζυγος στρατιωτικού κι εγώ. Έκανα αίτηση απόσπασης την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι στην αναμονή... Μάλλον από βδομάδα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για τους νεοδιόριστους. Πάντως απ' ό,τι ακούγεται (όχι κάτι επίσημο) θα την πάρουμε την απόσπαση. Όσον αφορά εσένα συνάδελφε που αισθάνσαι κορόιδο, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις βρεθεί ποτέ 900 χλμ μακριά από τον άντρα σου, να θάβεις την προσωπική σου ζωή ούσα 24 χρονών για να δίνεις όλα τα λεφτα σε μεταφορικά και να μην ξέρεις το πού θα βρίσκεται ο άντρας σου την άλλη χρονιά;(κάθε 3 χρόνια μετάθεση) Κι εγώ είμαι μικρή  και δεν έχω ακόμα παιδιά αλλά θα υπάρχουν σίγουρα συνάδελφοι με παιδιά που θα είναι αυτήν την στιγμή σε απελπισία...

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:54:41 pm »
ακούω και διαβάζω εδώ και καιρό συναδέλφους να είναι αντίθετοι με αποσπάσεις νεοδιορίστων , υπέρ της τριετίας, τίτλοι "καλά τους κάνουνε" και άλλα τέτοια. Δεν θα αντιδικήσω μαζί τους ,  προσπαθώ να το δω απο τη μεριά τους και πολλες φορές τους βρίσκω δίκιο και ας μη με βολεύει.
εγω... εδω και μερες πλεον επικοινωνω με facebook με τα παιδια μου (αν ειναι δυνατον) απο ιντερνετ καφε (τέλεια....) και προσπαθω να απαντήσω σε ερωτησεις των παιδιων μου που αν τις περιγραψω θα θεωρηθώ "Μαρθα

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:54 pm »
Κι όμως δε σε στέλνουν πάντα όπου δηλώσεις... Κι επιπλέον όταν ο νόμος δίνει το περιθώριο σε συζύγους στρατιωτικών να πάρουν απόσπαση, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.
Δεν  έχω  αντιπαλότητα με τις  συζύγους  στρατιωτικών, αλλωστέ  και  εμένα  ο α ρραβωνιαστικός  μου  είναι  στρατιωτικός. Ωστόσο,αν πάρεις  απόσπαση  θα  εξακολουθήσεις να  χρωστάς  την  οργανική  σου. Αν  αυτό  σε  βολεύει  δεν  προσωπικά  πρόβλημα. Όπως και  να  έχει  εγώ  μιλησά  γενικά.  Πάντως  να  σε  διορίζουν  σε  περιοχή  που  δεν  έχεις  δηλώσει  δεν  το  έχω  ξανακούσει.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:02:15 pm »
Δεν  έχω  αντιπαλότητα με τις  συζύγους  στρατιωτικών, αλλωστέ  και  εμένα  ο α ρραβωνιαστικός  μου  είναι  στρατιωτικός. Ωστόσο,αν πάρεις  απόσπαση  θα  εξακολουθήσεις να  χρωστάς  την  οργανική  σου. Αν  αυτό  σε  βολεύει  δεν  προσωπικά  πρόβλημα. Όπως και  να  έχει  εγώ  μιλησά  γενικά.  Πάντως  να  σε  διορίζουν  σε  περιοχή  που  δεν  έχεις  δηλώσει  δεν  το  έχω  ξανακούσει.

Μα εμένα με διόρισαν δ' δωδεκανήσων χωρίς να το έχω δηλώσει. Κι ούτε σύζυγος στρατιωτικού είμαι ούτε αρραβωνιαστικιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να ενωθούμε έτσι ώστε να καταργηθεή η 3 ετία τρώμε τις σάρκες μας!

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:12:15 pm »

Μα εμένα με διόρισαν δ' δωδεκανήσων χωρίς να το έχω δηλώσει. Κι ούτε σύζυγος στρατιωτικού είμαι ούτε αρραβωνιαστικιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να ενωθούμε έτσι ώστε να καταργηθεή η 3 ετία τρώμε τις σάρκες μας!
Δεν  εχώ  πρόβλημά  να  καταργηθεί  η  τριετία  και  δεν  μίλησα  γι΄αυτό, αλλά  για  τις  αποσπάσεις  των  νεοδιόριστων . Συγγνώμη  όμως  δεν  μορώ  ακούω  κλάψες  του τύπου είμαι  μακρυά  από  τα  παιδιά  μου  γιατί και  τα  παιδιά των  στρατιωτικών  μπορεί  να  είναι  μακρυά από  τα  παιδια  τους  και  άλλες  ομάδες και  τόσα  χρόνια  πολλοί  συνάδελφοι  ήταν  μακρυά  από  τα  παιδιά  τους όταν  άν  νεοδιόριστοι  και  ας  μην  ίσχυε  η  τριετία. Ούτε  είμαι  24  και  πότε  θα  κάνω  παιδιά (24  είσαι όχι  44). Δεν  γίνεται  με  το  που  διοριζόμαστε  να  πηγαίνουμε  και  σπίτι  μας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)