0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε κάποια πληροφόρηση από το υπουργείο;
Με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι μεγάλο κορόιδο που πάντα υπηρετούσα την θέση μου κανονικά ειτέ μου άρεσε είτε όχι. Τι να πω όλοι απόσπαση θέλουν.
Παράθεση από: ms στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 02:59:57 pmΜε αυτά που διαβάζω αισθάνομαι μεγάλο κορόιδο που πάντα υπηρετούσα την θέση μου κανονικά ειτέ μου άρεσε είτε όχι. Τι να πω όλοι απόσπαση θέλουν. Γιατί αισθάνεσαι κορόιδο συνάδελφε? Η κοπέλα πιο πάνω έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας! Μήπως πρέπει να τη στείλουν στα δυσπρόσιτα για να αισσθάνεσαι εσύ καλύτερα? Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...
ακούω και διαβάζω εδώ και καιρό συναδέλφους να είναι αντίθετοι με αποσπάσεις νεοδιορίστων , υπέρ της τριετίας, τίτλοι "καλά τους κάνουνε" και άλλα τέτοια. Δεν θα αντιδικήσω μαζί τους , προσπαθώ να το δω απο τη μεριά τους και πολλες φορές τους βρίσκω δίκιο και ας μη με βολεύει. εγω... εδω και μερες πλεον επικοινωνω με facebook με τα παιδια μου (αν ειναι δυνατον) απο ιντερνετ καφε (τέλεια....) και προσπαθω να απαντήσω σε ερωτησεις των παιδιων μου που αν τις περιγραψω θα θεωρηθώ "Μαρθα
Κι όμως δε σε στέλνουν πάντα όπου δηλώσεις... Κι επιπλέον όταν ο νόμος δίνει το περιθώριο σε συζύγους στρατιωτικών να πάρουν απόσπαση, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:44:09 pmΚι όμως δε σε στέλνουν πάντα όπου δηλώσεις... Κι επιπλέον όταν ο νόμος δίνει το περιθώριο σε συζύγους στρατιωτικών να πάρουν απόσπαση, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Δεν έχω αντιπαλότητα με τις συζύγους στρατιωτικών, αλλωστέ και εμένα ο α ρραβωνιαστικός μου είναι στρατιωτικός. Ωστόσο,αν πάρεις απόσπαση θα εξακολουθήσεις να χρωστάς την οργανική σου. Αν αυτό σε βολεύει δεν προσωπικά πρόβλημα. Όπως και να έχει εγώ μιλησά γενικά. Πάντως να σε διορίζουν σε περιοχή που δεν έχεις δηλώσει δεν το έχω ξανακούσει.
Παράθεση από: ms στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:54 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:44:09 pmΚι όμως δε σε στέλνουν πάντα όπου δηλώσεις... Κι επιπλέον όταν ο νόμος δίνει το περιθώριο σε συζύγους στρατιωτικών να πάρουν απόσπαση, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.Δεν έχω αντιπαλότητα με τις συζύγους στρατιωτικών, αλλωστέ και εμένα ο α ρραβωνιαστικός μου είναι στρατιωτικός. Ωστόσο,αν πάρεις απόσπαση θα εξακολουθήσεις να χρωστάς την οργανική σου. Αν αυτό σε βολεύει δεν προσωπικά πρόβλημα. Όπως και να έχει εγώ μιλησά γενικά. Πάντως να σε διορίζουν σε περιοχή που δεν έχεις δηλώσει δεν το έχω ξανακούσει.Μα εμένα με διόρισαν δ' δωδεκανήσων χωρίς να το έχω δηλώσει. Κι ούτε σύζυγος στρατιωτικού είμαι ούτε αρραβωνιαστικιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντί να ενωθούμε έτσι ώστε να καταργηθεή η 3 ετία τρώμε τις σάρκες μας!