0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και'γω μετράω μέχρι το 3 για να κάνουν ησυχία 'η για να κάτσουν στη θέση τους κτλεπίσης όταν θέλω να ησυχάσουν και να συγκεντρωθούν εμφανίζω τον 'Αρη το λιοντάρι ένα λούτρινο που το άδειασα για να μπαίνει το χέρι μου και τα παιδιά το λατρεύουν.όταν κάνουν φασαρία κρύβεται στην αγκαλιά μου και δεν μιλάει....πιάνει πάντα αλλά δεν το εμφανίζω κάθε μέρα
Μάρκο είσαι...ανίατη περίπτωση! Μία είναι η θεραπεία:να δώσεις κατατακτήριες στο νηπιαγωγών!!!!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 18, 2010, 09:08:00 pmΜάρκο είσαι...ανίατη περίπτωση! Μία είναι η θεραπεία:να δώσεις κατατακτήριες στο νηπιαγωγών!!!!!λες? ....ασε να το σκεφτώ λιγο.....δεν ειναι "κακή" ιδεα!!παντως περα απο τη πλακα δε νομιζω (προσωπικα) πως ολα αντιμετωπιζονται με τροπο χαροπά τα δυο μου χερια τα κτυπώ!πρεπει να υπαρχουν τιμωριουλες. μην εχουν ψευδαισθησεις τα παιδια πως θα ζησουν σε μια κοινωνια αγγέλων και να κοινωνικοποιηθουν σιγα σιγα.να καταλαβουν πως η καθε ενεργεια κια πραξη τους εχει συνεπειες. δηλ.και θα τους φωναξουμε αν χρειαστει, και θα τα μαλωσουμε και θα τα βαλουμε μια μικρη τιμωριουλα. σε καθε περιπτωση καλο θα τους κανει.και ολα αυτα πολυ διακριτικα χωρις να τους δημιουργησουμε ψυχολογικο.η παιδικη ψυχουλα ειναι τοσο τρυφερη και αθωα....οπου γραφεις πανω της.
Θα πω ένα κόλπο για όταν θέλεις να μαζέψουν. Αν πεις "μπράβο παίρνει ο Γιώργος και η Μαρία που μαζεύουν" "μπράβο και στην Ελένη που ξεκίνησε κ αυτή να βοηθάει"και αρχίσεις κ λες τα ονόματα όλων όσων μαζεύουν με τη σειρά ακόμα και οι αδιάφοροι τρέχουν προκειμένου να ακούσουν το όνομά τους. Διατηρείς θετικό κλίμα και ακόμα και τα πιο δύσκολα λυγίζουν. Το ίδιο και όταν δεν έχουν κάτσει όλοι. Τρέχουν να καθίσουν! Επίσης ένα παρόμοιο κόλπο για όταν θες να πας στην άλλη αίθουσα να πάρεις κάτι ή να σηκώσεις τηλ κτλπ. και να μη γίνει πανικός. Λες στο βοηθό της ημέρας να κάτσει στην θέση σου και να σου πει μόνο ποια παιδιά έκατσαν ήσυχα όσο έλειπες για να τους πεις μπράβο. Λες κ πάλι ατομικά σε κάθε ένα μπράβο. Τους κολλάω και το χέρι που κ που. Σε όσα δεν έκατσαν καλά δε λες τίποτα. Αν παραπονεθούν λες ότι θα σας πω και εσάς την επόμενη φορά που θα το καταφέρετε. Τίποτα αρνητικό. Μιλάμε πιάνει φοβερά. Τις 2,3 πρώτες φορές κάνουν φασαρία και μετά καμια σχέση. [/quoteοταν τελειωνει η ελευθερη ωρα κ πρεπει να μαζευψουμε λεω τραγουδιστα την λεξη μαζευουμε.την επαναλαμβανω 2 φορες τραγουδιστα κ τοτε αρχιζουν ολα να συμαζευουν κ να τακτοποιουν .το εφαρμοζω απ την αρχη της χρονιας κ στα παιδιά αρεσει πολυ ,