0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι μόνο δεν είναι εύκολο να έρθει ο γονιός αλλά μέχρι να τον πάρεις τηλ κλπ ήδη έχεις αφήσει την τάξηεγώ πχ πρέπει να παίρνω τους γονείς από το κινητό μου(!) γιατί το σταθερό παίρνει μόνο σε τοπικά σταθερά και οι γονείς έχουν δώσει όλοι κινητά και επιπρόσθετα έχω σήμα μόνο στην αυλή και πουθενά μεσα στο κτίριο.
Παράθεση από: Boldini στις Δεκεμβρίου 13, 2010, 07:53:50 pmεγώ πχ πρέπει να παίρνω τους γονείς από το κινητό μου(!) γιατί το σταθερό παίρνει μόνο σε τοπικά σταθερά και οι γονείς έχουν δώσει όλοι κινητά Άσχετα με το θέμα, αλλά για να απαντήσω στην Boldini, αν το σταθερό είναι συνεδεμένο με το Πανελ. Σχολικό Δίκτυο, τότε όντως δεν μπορείς να τηλ. σε κινητά και για να είμαι πιο σαφής, η χρήση αυτής της γραμμής πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τη σύνδεση στο δίκτυο και θα πρέπει να υπάρχει δεύτερη τηλεφωνική γραμμή στο σχολείο, απ'όπου θα γίνεται οποιαδήποτε άλλα επικοινωνία.
εγώ πχ πρέπει να παίρνω τους γονείς από το κινητό μου(!) γιατί το σταθερό παίρνει μόνο σε τοπικά σταθερά και οι γονείς έχουν δώσει όλοι κινητά
Έλεος, βρε παιδιά!!! Για όνομα του Θεού! "Δεν είναι μέσα στα καθήκοντά σας"!!! Αφήστε το κατουρημένο και χε@@@@ο, αν χρειαστεί! Μη σας πω, βγάλτε το κι έξω από την τάξη! Και αν κανένα κλαίει, μην το παρηγορείτε. Δεν είναι στα καθήκοντά σας! Όλες κάνουμε πράγματα εκτός των καθηκόντων μας. Δεν το κάνουμε θέμα! Και δε μιλάω μόνο για πράγματα που αφορούν στα παιδιά, αλλά κάνουμε και διάφορα που μας αναγκάζουν οι Διευθυντές μας (κι ας είναι εκτός ωραρίου, καθηκόντων κλπ). Σιγά το πράγμα! Και μην βιαστεί καμιά να πει ότι είμαι παθούσα στο συγκεκριμένο θέμα και γι'αυτό ενίσταμαι, γιατί ο γιος μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα στο σχολείο. Ευτυχώς, βέβαια, γιατί αν αντιμετώπιζα τέτοια συμπεριφορά από τις δασκάλες του (που υποτίθεται κάνετε το καλύτερο για τα παιδιά) θα τις έφτυνα! Δηλαδή, πρέπει να το δείτε γραμμένο κάπου για να το κάνετε; Άρα, κι εγώ το παιδί που έχω στην τάξη μου με αναπηρικό καροτσάκι να μην το κατεβάζω κάτω στην αυλή. Δεν είναι στα καθήκοντά μου!!! Καλά, που και να σας τύχει κανένα παιδάκι με σοβαρά προβλήματα!!! Αλίμονό του!!! Εσύ αμά θέλεις άλλαζε πάνες, εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν είναι η δουλεία μου αυτή και δεν μπορώ να αφήνω 24 παιδιά για να αλλάζω ένα. 10 χρόνια τώρα δεν μου ζήτησε κανένας κάτι τέτοιο. Και υποδείξεις δεν δέχομαι από κανένα.
Έλεος, βρε παιδιά!!! Για όνομα του Θεού! "Δεν είναι μέσα στα καθήκοντά σας"!!! Αφήστε το κατουρημένο και χε@@@@ο, αν χρειαστεί! Μη σας πω, βγάλτε το κι έξω από την τάξη! Και αν κανένα κλαίει, μην το παρηγορείτε. Δεν είναι στα καθήκοντά σας! Όλες κάνουμε πράγματα εκτός των καθηκόντων μας. Δεν το κάνουμε θέμα! Και δε μιλάω μόνο για πράγματα που αφορούν στα παιδιά, αλλά κάνουμε και διάφορα που μας αναγκάζουν οι Διευθυντές μας (κι ας είναι εκτός ωραρίου, καθηκόντων κλπ). Σιγά το πράγμα! Και μην βιαστεί καμιά να πει ότι είμαι παθούσα στο συγκεκριμένο θέμα και γι'αυτό ενίσταμαι, γιατί ο γιος μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα στο σχολείο. Ευτυχώς, βέβαια, γιατί αν αντιμετώπιζα τέτοια συμπεριφορά από τις δασκάλες του (που υποτίθεται κάνετε το καλύτερο για τα παιδιά) θα τις έφτυνα! Δηλαδή, πρέπει να το δείτε γραμμένο κάπου για να το κάνετε; Άρα, κι εγώ το παιδί που έχω στην τάξη μου με αναπηρικό καροτσάκι να μην το κατεβάζω κάτω στην αυλή. Δεν είναι στα καθήκοντά μου!!! Καλά, που και να σας τύχει κανένα παιδάκι με σοβαρά προβλήματα!!! Αλίμονό του!!!
Παράθεση από: Melina04 στις Δεκεμβρίου 10, 2010, 08:38:24 pm Άλλη μια ερώτηση επειδή το χεις ψάξει panickos. Αν περάσει τα 5 κ συνεχίσει τι ακριβώς χρειάζεται; Μου είπαν να πάω πάλι σε παιδίατρο και μετά ουρολόγο (ίσως να χρειαστεί) γιατί μάλλον θα είναι παθολογικό. Ξέρω παιδί που είχε αυτό το πρόβλημα και οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. Υπάρχει και ένα βρακάκι ειδικό με αισθητήρα μέσα που με τα πρώτα ούρα χτυπάει συναγερμός μέσω ενός δέκτη που υπάρχει στο δωμάτιο του παιδιού και στο δωμάτιο των γονιών. Οι παιδίατροι το συστήνουν. Κοστίζει πολύ αλλά αν κάνει δουλειά αξίζει. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο νομικό πλαίσιο ψάχνεις. Τι εννοείς "άτυπο νόμο ή κανονισμό"; Κανονισμό του νηπιαγωγείου; Πώς, δηλαδή, να αντιμετωπίζετε τα παιδιά με αυτό το πρόβλημα; Γιατί αμφιβάλλω ο κανονισμός να αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.
Άλλη μια ερώτηση επειδή το χεις ψάξει panickos. Αν περάσει τα 5 κ συνεχίσει τι ακριβώς χρειάζεται;
Τώρα, αν δεν μπορεί η μαμά να έρθει.... Δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει, προφανώς το παιδί θα μείνει έτσι. Γιατί αν μπούμε στη λογική να κουβαλάνε αλλαξιές, να κουβαλάνε πάνες, τότε βγαίνουμε από τη λογική της εκπάιδευσης και μπάινουμε στη λογική της φροντίδας (=διαφορετική από το στόχο του νηπιαγωγείου).
Παράθεση από: emmaki στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 05:10:58 pm Τώρα, αν δεν μπορεί η μαμά να έρθει.... Δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει, προφανώς το παιδί θα μείνει έτσι. Γιατί αν μπούμε στη λογική να κουβαλάνε αλλαξιές, να κουβαλάνε πάνες, τότε βγαίνουμε από τη λογική της εκπάιδευσης και μπάινουμε στη λογική της φροντίδας (=διαφορετική από το στόχο του νηπιαγωγείου).Συμφωνώ μαζί σου, ότι ο στόχος του νηπιαγωγείου είναι η εκπαίδευση, αλλά εάν γίνει ατύχημα (είναι πιθανό να συμβεί, μιλάμε για παιδιά 4 και 5 ετών) και οι γονείς δεν προλαβαίνουν ή δεν μπορούν να έρθουν, θεωρώ αδιανόητο να αφήσεις ένα παιδί έτσι! Δηλαδή τι πετυχαίνουμε αν το παιδί μείνει λερωμένο; Σίγουρα να αισθανθεί άσχημα! Μια ερώτηση ακόμα! Αν ένα παιδί αισθανθεί ξαφνική αδιαθεσία και έχει τάση προς έμετο και δεν προλάβει να πάει στην τουαλέτα (πιθανό και αυτό να συμβεί), τι κάνουμε; Αφήνουμε έτσι το παιδί μέχρι να έρθουν οι γονείς του και το πάτωμα χάλια, μέχρι να έρθει η καθαρίστρια;