0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχει καμια αλλη συζυγος στρατιωτικου που να μην πηρε αποσπαση με τις συμπληρωματικες ενω πηραν αλλοι-ες συζυγο στην συγκεκριμενη περιοχη??? τι πρεπει να κανουμε?? παλι ενσταση???
Κορίτσια θα κάνετε ξανά ένσταση . Είναι υποχρεωμένοι να την εξετάσουν. Εκείνο που σκέφτηκα είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε επίσημο σύλλογο οι σύζυγοι στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας γιατί αυτοί αν πάμε λίγοι σημασία δεν θα μας δώσουν. Αν μπορείτε να πείτε στους συζύγους σας με κάποιο τρόπο - τηλεφωνικά κλπ- να βρούν και τους υπόλοιπους που είναι παντρεμένοι με εκπαιδευτικούς Α'θμιας και
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44496λιγο ασχετο αλλα τα λεει πολυ ωραια η συναδελφος.Διαβαστε το.
καλησπέρα σε όλους! Χρειαζομαι τη βοήθειά σας! Παντρεύτηκα το προηγούμενο σάββατο (24/9) με στρατιωτικό. Στην αίτηση για απόσπαση φυσικά δεν είχα βάλει αντίστοιχο δικαιολογητικό, είχα ομως δηλώσει στις παρατηρήσεις πως επρόκειτο να γίνει ο γάμος με στρατιωτικό. Δεν πήρα απόσπαση ούτε με τη β φάση. Τί μπορώ να κάνω τώρα???
καλα ειναι δυνατον να μην την πηρατε? εγω οσους ξερω την πηραν ολοι!! και τι να πω εγω που ο δικος μου συνταξιοδοτηθηκε και οχι μονο δεν την πηρα αλλα ουτε συνυπηρετηση δεν περνω!!!!!!!!!!!!