0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΕΛ ξερω 5 ανθρωπουσ που διοριστηκαν περσι με το 40% χωρις να εχουν δωσει ΠΟΤΕ ασεπ και τωρα με κοιτανε με οικτο ( εχω κλεισει 24 μηνο κ 3 επιτυχιες στον ασεπ) αλλα ειπα στον εαυτο μου οτι δε θα πικραθω αλλο με αυτην την ιστορια, καλλιο σερβιτορος σε εστιατοριο παρα αυτο το βουνο που ανεβαινω και ποτε δεν τελειωνει.Οποτε θελει και λιγο πλακα το πραγμα ,πριν μας τρελανει η σκυλα .
Μα είναι χειρότερα για τους άντρες,που η κοινωνία τους θέλει "στυλοβάτες"του σπιτιού και καλά,να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα......Τι πρέπει να κάνει ένας αναπληρωτής που έφαγε τα νιάτα του να τρέχει από δω κι από κει με επιτυχίες ασεπ,όταν τον πετάει έξω;;;;;;Μετά φταίνε οι καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα και ζητάνε 40 ευρώ την ώρα.......ε ρε ξύλο που πάει χαμένο....
α, η οδος που μενω στον Πειραια ονομαστηκε ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...!!(ασχετο αλλα και αδιάφορο...)
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 11:32:13 amΜα είναι χειρότερα για τους άντρες,που η κοινωνία τους θέλει "στυλοβάτες"του σπιτιού και καλά,να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα......Τι πρέπει να κάνει ένας αναπληρωτής που έφαγε τα νιάτα του να τρέχει από δω κι από κει με επιτυχίες ασεπ,όταν τον πετάει έξω;;;;;;Μετά φταίνε οι καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα και ζητάνε 40 ευρώ την ώρα.......ε ρε ξύλο που πάει χαμένο....Προσωπικά έχω γίνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ν' αλλάξω επάγγελμα (ή να παντρευτώ κάποια που έχει πάρα πολλά χρήματα).
Παράθεση από: Giannis1 στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 12:48:57 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 11:32:13 amΜα είναι χειρότερα για τους άντρες,που η κοινωνία τους θέλει "στυλοβάτες"του σπιτιού και καλά,να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα......Τι πρέπει να κάνει ένας αναπληρωτής που έφαγε τα νιάτα του να τρέχει από δω κι από κει με επιτυχίες ασεπ,όταν τον πετάει έξω;;;;;;Μετά φταίνε οι καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα και ζητάνε 40 ευρώ την ώρα.......ε ρε ξύλο που πάει χαμένο....Προσωπικά έχω γίνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ν' αλλάξω επάγγελμα (ή να παντρευτώ κάποια που έχει πάρα πολλά χρήματα). Αυτό το τελευταίο το έχω σκεφτεί κι εγώ,αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να συχνάζω και στα ανάλογα μέρη(Κηφισιά,Κεφαλάρι,Πολιτεία κλπ)....Αλλά έστω ότι το κάνω,με τη γκαντεμιά που με δέρνει εμένα θα πάω στο Κεφαλάρι και θα πέσω πάνω σε κανέναν ωρομίσθιο!!!!Και μετά θα πεινάσουμε παρέα......
Και δεν πιστεύω στα της κρίσης υπόψιν. Πιστεύω πως, ακριβώς επειδή είδαν πως τα παιδιά του λαού μπορούν να τα καταφέρουν με κάθε τρόπο και μπορούν να εισχωρήσουν στο σύστημά τους, ο μόνος τρόπος για να γεμίζει το σύστημά τους με δικούς τους ήταν να κάνουν αυτό που έκαναν τώρα. Κι η κρίση είναι μια καθοδηγούμενη επιφαση.
Απλώς ανέφερα τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν τώρα που μιλάμε.Όλοι προσπαθούμε να εξασκήσουμε το επάγγελμά μας.Προσωπικά θα συνεχίσω την προσπάθεια ακόμα και εάν μου πάρει μια ζωή.Αυτό ήθελα από πάντα και όλες μου οι δεξιότητες είναι πάνω στα φιλολογικά.Ξέρω ότι για το υπουργείο είμαι απλώς ένας άνθρωπος χαζός,ονειροπόλος ή της θεωρίας όπως μου λες.Αλλά αυτά σπούδασα και εκεί θέλω να συνεχίσω.Λατρεύω τους υδραυλικούς και γενικά όλους όσοι είναι επαγγελματίες και καλοί στη δουλειά τους, αλλά αυτό δε με κάνει να σκέφτομαι κανένα άλλο επάγγελμα.Κ εδώ που φτάσαμε λίγο δεν είναι και το ταξίδι έχει πάντα τη σημασία του.
Και θα πω και κάτι πιο γενικό. Μετά το τελευταίο στραπάτσο συνειδητοποίησα πως σε αυτή τη χώρα δεν αξίζει να επενδύσεις. Τόσα προσόντα κι επιτυχίες στον ασεπ και πάλι άνεργος πού ακούστηκε; Και μ'εμας που δουλέψαμε και ωρομίσθιοι αποδείχτηκε πως κάνουμε οποιαδήποτε θυσία, δουλεύουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (πχ δε θα φανταζόμουν ότι θα χαιρόμουν που πήρα 12ωρο και να'μαι κι απλήρωτη, επειδή υπήρχε το 40%), αποδείχτηκε πως έχουμε αντοχές και περιθώρια ελαστικότητας και τους τη φέραμε τόσο που πλέον μας αφαίρεσαν τη δυνατότητα να εργαστούμε έστω κι ως υποαπασχολούμενοι (αυτό θα φανεί του χρόνου). Και δεν πιστεύω στα της κρίσης υπόψιν. Πιστεύω πως, ακριβώς επειδή είδαν πως τα παιδιά του λαού μπορούν να τα καταφέρουν με κάθε τρόπο και μπορούν να εισχωρήσουν στο σύστημά τους, ο μόνος τρόπος για να γεμίζει το σύστημά τους με δικούς τους ήταν να κάνουν αυτό που έκαναν τώρα. Κι η κρίση είναι μια καθοδηγούμενη επιφαση.