0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimitra68 στις Ιανουαρίου 30, 2011, 10:22:14 amΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιανουαρίου 29, 2011, 03:53:19 pmεγώ θα ήθελα 15 παιδιά ανα τάξη το ανώτερο, αλλιώς αν θέλουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας με 25 και 30 νήπια να μας φέρουν και βοηθούς... Αλλιώς θα καταντήσουμε να κάνουμε μόνο φύλαξη στο τέλος. Επίσης πρέπει να υπάρχουν μεγάλες αίθουσες με πολύ υλικό.. Και για να τρώνε τα παιδιά σε κατάλληλες συνθήκες να φέρουν τραπεζοκόμους... με 25 νήπια και ένα φούρνο μυκροκυμμάτων τι να κάνω??? πρώτον μου παίρνει 25 επί 5 λεπτά το κάθε μπολ Ισον 125 λεπτά... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν....................................................... 2,5 ώρες...ρε Μαρια δε διαβασες παραπανω ?λεμε οτι οι βοηθοι θα εκτοπισουν τις αναπληρωτριες απο τις ταξεις...αν φερουνε βοηθους ετσι οπως εχει η κατασταση ,δεν υπαρχει περιπτωση να παιρνει τον ιδιο αριθμο αναπληρωτριων!εσυ δε θα εκανες καλυτερα τη δουλεια σου με συναδελφο?τι να τη κανεις τη βοηθο? να τη διαταζεις?Ειλικρινα, δεν με νοιάζει καθόλου αν θα εκτοπίσουν οι βοηθοί τις αναπληρώτριες..... Με νοιάζει το καλό των παιδιών πιο πολύ....... Και τα παιδιά θα οφεληθούν πιο πολύ αν υπάρχει μια νηπιαγωγός και μια βοηθός για να βοηθάει στην ώρα του φαγητού, στην ώρα του ύπνου π.χ. να στρώσουν με την βοήθεια των παιδιών τα κρεβατάκια τπυς κ.τ.λ. Τι να την κάνω την άλλη νηπιαγωγό? Να διαβάζουμε μισό μισό το παραμύθι? Τζάμπα να χρεώνεται το δημόσιο επιπλέον άχρηστο προσωπικό???
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιανουαρίου 29, 2011, 03:53:19 pmεγώ θα ήθελα 15 παιδιά ανα τάξη το ανώτερο, αλλιώς αν θέλουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας με 25 και 30 νήπια να μας φέρουν και βοηθούς... Αλλιώς θα καταντήσουμε να κάνουμε μόνο φύλαξη στο τέλος. Επίσης πρέπει να υπάρχουν μεγάλες αίθουσες με πολύ υλικό.. Και για να τρώνε τα παιδιά σε κατάλληλες συνθήκες να φέρουν τραπεζοκόμους... με 25 νήπια και ένα φούρνο μυκροκυμμάτων τι να κάνω??? πρώτον μου παίρνει 25 επί 5 λεπτά το κάθε μπολ Ισον 125 λεπτά... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν....................................................... 2,5 ώρες...ρε Μαρια δε διαβασες παραπανω ?λεμε οτι οι βοηθοι θα εκτοπισουν τις αναπληρωτριες απο τις ταξεις...αν φερουνε βοηθους ετσι οπως εχει η κατασταση ,δεν υπαρχει περιπτωση να παιρνει τον ιδιο αριθμο αναπληρωτριων!εσυ δε θα εκανες καλυτερα τη δουλεια σου με συναδελφο?τι να τη κανεις τη βοηθο? να τη διαταζεις?
εγώ θα ήθελα 15 παιδιά ανα τάξη το ανώτερο, αλλιώς αν θέλουν να κάνουμε σωστά την δουλειά μας με 25 και 30 νήπια να μας φέρουν και βοηθούς... Αλλιώς θα καταντήσουμε να κάνουμε μόνο φύλαξη στο τέλος. Επίσης πρέπει να υπάρχουν μεγάλες αίθουσες με πολύ υλικό.. Και για να τρώνε τα παιδιά σε κατάλληλες συνθήκες να φέρουν τραπεζοκόμους... με 25 νήπια και ένα φούρνο μυκροκυμμάτων τι να κάνω??? πρώτον μου παίρνει 25 επί 5 λεπτά το κάθε μπολ Ισον 125 λεπτά... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν....................................................... 2,5 ώρες...
Τι να την κάνω την άλλη νηπιαγωγό? Να διαβάζουμε μισό μισό το παραμύθι? Τζάμπα να χρεώνεται το δημόσιο επιπλέον άχρηστο προσωπικό??? να διαβασεις μισο μισο το παραμυθι??μονο αυτο μπορεις να κανεις με τη συναδελφο σου!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ:Τι ανακοίνωσε για τα νέα Προγράμματα Σπουδών ο πρόεδρος Κλήμης Ναυρίδηςhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11435:paidagogiko-institoutoti-anakoinose-apopse-gia-ta-nea-programmata-spoudon-o-proedros-tou-klimis-nairidis-mono-sto-esosgr&Itemid=1796
Dimitra 68 χαίρομαι που είσαι μαχητική, αλλά ειλικρινά δε μου αρέσει ο τρόπος που αναφέρεσαι σε μια συνάδελφο που εκφράζει διαφορετική άποψη. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί (γράφεις για μισανθρωπιά) δεν έιναι επιχείρημα για να στηρίξεις τη θέση σου.
Mάλιστα...Λοιπόν θυμηθείτε όλες και όλοι πόσες φορές έχετε γράψει στις εξετάσεις του ασεπ τα ίδια ακριβώς πράγματα ή ρίξτε μια ματιά στο δεππς του νηπιαγωγείου.....