0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια απορία που έχω και αν μπορείτε οι νηπιαγωγοί μου απαντάτε. οι βοηθοί μου λέτε τι θα πρέπει να έχουν τελειώσει και με ποοια κριτήρια θα προσληφθούν; εξετάσεις μόρια ή μέσον (κομματικά κριτήρια);
όταν έστελνα εγώ την κόρη μου στο ολοήμερο πριν δυο χρόνια την τραπεζοκόμο( την κυρία που ετοίμαζε και μάζευε τα φαγητά) την πληρώναμε εμείς
Επίσης, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε πετυχημένα εκπαιδευτικά συστήματα του εξωτερικού συνεργάζονται η βοηθός με την εκπαιδευτικό, και όταν λέμε βοηθός δεν εννοούμε ξεσκατίζει και σερβίρει.
Demetroula νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει. Μιλάμε για βοηθό και όχι για άτομο που θα έχει διδακτικά καθήκοντα...
Άρα, δε χρειαζόμαστε μια "νηπιαγωγό" από ΤΕΙ ή ΙΕΚ, αλλά μια κυρία υποχρεωτικής ή μέσης εκπαίδευσης που να είναι λίγο πριν τη σύνταξη και να θέλει να συμπληρώσει τα ένσημά της. Το να μπουν στο παιχνίδι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην εκπαίδευση, γιατί μετά από καμιά 5ετία θα ζητάνε κι αυτοί διορισμό.
Nτιν νταν ντον! Τι είναι αυτά βρε selas;;; που τα βρήκες; Εχεις κάποιο λίνκ να μας δώσεις;;
Παράθεση από: vasp στις Φεβρουαρίου 02, 2011, 02:29:53 pmNτιν νταν ντον! Τι είναι αυτά βρε selas;;; που τα βρήκες; Εχεις κάποιο λίνκ να μας δώσεις;; το έχω συνήθειο να ξεχνάω τις παραπομπές... Συγγνώμη.... "Τα ωρολόγια Προγράμματα σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας "Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της υφ. Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου η οποία καθορίζει το διδακτικό ωράριο και το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίες εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ). Και έχει επισυνάψει το φύλλο της Εφεμερίδας της Κυβέρνησης http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11436:ta-orologia-programmata-sxolikon-monadon-protobathmias-ekpaideisis-pou-entassontai-stis-zones-ekpaideitikis-proteraiotitas&Itemid=1796