0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Ιουλίου 03, 2009, 05:04:52 pmΕτών 29.Αυτό το σκέφτομαι εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν το κάνω πάντα από φόβο μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μείνω με το.... πτυχίο στο χέρι. Αλλά πλέον κι εγώ το σκέφτομαι.Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να ξαναγραφτείς σε σχολή από την οποία έχεις διαγραφεί;;; Γιατί εγώ πέρασα παιδαγωγικό το '98 αλλά διαγράφτηκα για να ξαναδώσω πανελλήνιες. ΟΧΙ ΜΟΥΤΖΕΣ! Δεν επιτρεπεται στην κατάστασή μου!τωρα θα ειχες ηδη τελειωσει τη μιση σχολη. μην ακους κανεναν κινδυλογο που σου λεει οτι τα πραγματα στο μελλον θα στενεψουν και θα κλεισουν οι θεσεις. και εγω οταν το 2003 ειχα αρχισει να σκεφτομαι για παιδαγωγικο δασκαλων ολοι (μα ολοι) μου ελεγαν οτι δεν θα προλαβω και θα κλεισουν οι θεσεις και θα μεινω με το πτυχιο στο χερι και αλλες τετοιες μπουρδες. με αλλα λογια με το που ανοιξε ο κλαδος των δασκαλων, σχεδον ταυτοχρονα αρχισαν να ουρλιαζουν και οι εκαστοτε κασσανρδες για τα επερχομενα κακα (στενεμα κλαδου κτλ), λες και δεν ηθελαν να παει κανενας δασκαλος απο κατατακτηριες. εγω δεν ακουσα κανεναν ψευτοειδημονα και ξερολα, και το 2005 εδωσα κατατακτηριες. μπηκα και περυσι τελειωσα. φετος εδωσα ασεπ και περασα ανετα, διχως να αγχωνομαι πανω απο εναν υπολογιστη ποτε θα βγαλουν τα αποτελσματα και ποτε δεν θα τα βγαλουν. πηγαινε για δασκαλος/α. διαβασε και θα περασεις! η δουλεια ειναι σιγουρη!. δωσε φετος! μη το καθυστερεις! καλη τυχη!Υ.Γ. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα. η διαγραφη σου απο το παιδαγωγικο το 1998, ισως να ηταν ενα απο τα σημαντικα λαθη της ζωης σου. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ξαναπροσπαθησε! οχι αυριο. ΤΩΡΑ!
Ετών 29.Αυτό το σκέφτομαι εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν το κάνω πάντα από φόβο μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μείνω με το.... πτυχίο στο χέρι. Αλλά πλέον κι εγώ το σκέφτομαι.Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να ξαναγραφτείς σε σχολή από την οποία έχεις διαγραφεί;;; Γιατί εγώ πέρασα παιδαγωγικό το '98 αλλά διαγράφτηκα για να ξαναδώσω πανελλήνιες. ΟΧΙ ΜΟΥΤΖΕΣ! Δεν επιτρεπεται στην κατάστασή μου!
Με το καλό και σε σας, λοιπόν, μάκκο το μωράκι σας. Δεν νομίζω να εγκαταλείψω, πιο πολύ προς το ναι κλείνω, άλλωστε σκεφτόμουν και για κατατακτήριες να ξεκινούσα παράλληλα διάβασμα αλλά έλα που γεννάω όταν γίνονται οι εξετάσεις! Κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνω, θα δώσω από θεωρητική, αφού άλλωστε αυτά που θα δώσω ήδη τα διδάσκω, οπότε το μόνο που μένει να βρεθεί είναι ο χρόνος για το μετέπειτα διάβασμα και το χρήμα για τις μετακινήσεις!