0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
MARKOS τέλειο!!!!Να το βάζουμε κάθε πρωί μετά την προσευχή λέω!!Έχω αναλάβει να ενημερώσω τα παιδιά για τις πανελλήνιες. Είμαι σε ένα σχολείο με πολύ χαμηλό γνωστικό επίπεδο παιδιών, όπου τα περισσότερα δεν πάνε φροντιστήριο και δεν έχουν κάποιον να τους καθοδηγήσει.Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κανένα υλικό από το σχολείο. Κατέβασα από το internet κάποιες οδηγίες, τις σχολές τις περσυνές βάσεις για να τους τα δώσω...
το φροντιστηριο εχει κερδη απο ολα αυτα γιατι δειχνει εμπρακτα το ενδιαφερον του για τα παιδια...το υπουργειο δεν το θεωρει σημαντικο φαινεται...και μην ξεχναμε και το καλοκαιρι..ποιος αραγε φροντιζει για την σωστη συμπληρωση των μηχανογραφικων τον Ιουλιο ; ποιος λυνει αποριες σχετικα με σχολες και επαγγελματικες προοπτικες; οχι το δημοσιο σχολειο παντως..δυστυχως...
Όπως, ακριβώς το είπες, jak13, για διαφημιστικούς λόγους. Και να πω και το άλλο που γίνεται, σε μας τουλάχιστον, από πολλούς ιδιαιτεράδες μόνιμους. Ατάκα (αδών) μαθητών και γονιών, που πιάνονται κορόιδα:- Μα όποιος κάνει μάθημα στην κα. Χ, περνάει στη Νομική, επομένως τα αξίζει τα 50 ευρώ την ώρα (φιλική τιμή)! Πραγματικότητα: Η κα Χ, λόγω του ότι έχει το σταθερό της εισοδηματάκι κάθε μήνα από το σχολείο, επιλέγει μαθητές του 19+! Οπότε... συγχαρητήρια, κατάφερε και πέρασε... το μαθητή του 19 στη Νομική! Πάντως, πιάνει αυτό το κολπάκι στις επαρχιακές πόλεις!
προφανως θα εισαι σε σχολειο με παιδια ενος κατωτερου θεου...βοηθα τα συναδελφε ,μη βαρεθεις.....μπραβο σου!!μη ξεχναμε εμεις τουλαχιστον οτι ασκουμε λειτουργημα (γιατι ολοι οι αλλοι δυστυχως δεν το βλεπουν )...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 11:56:22 pmΚατέβασα από το internet κάποιες οδηγίες, τις σχολές τις περσυνές βάσεις για να τους τα δώσω...προφανως θα εισαι σε σχολειο με παιδια ενος κατωτερου θεου...βοηθα τα συναδελφε ,μη βαρεθεις.....μπραβο σου!!μη ξεχναμε εμεις τουλαχιστον οτι ασκουμε λειτουργημα (γιατι ολοι οι αλλοι δυστυχως δεν το βλεπουν )...
Κατέβασα από το internet κάποιες οδηγίες, τις σχολές τις περσυνές βάσεις για να τους τα δώσω...
Καρχαρία θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου! Εγώ είμαι αδιόριστος (μόλις βγήκα από τη σχολή ), μένω σε επαρχιακή πόλη και συμβαίνει ακριβώς αυτό! Διορισμένοι καθηγητές έχουν πάρει εργολαβικά τα ιδιαίτερα και είναι μιλημένοι μεταξύ τους για τα μαθήματα που θα κάνουν. Ο ένας κάνει μόνο αρχαία και λατινικά, η άλλη λογοτεχνία και έκθεση και η τρίτη ιστορία!!!! Αυτοί είναι ένα δείγμα ή δήγμα...
Παράθεση από: nikgre στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 12:35:48 amΚαρχαρία θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου! Εγώ είμαι αδιόριστος (μόλις βγήκα από τη σχολή ), μένω σε επαρχιακή πόλη και συμβαίνει ακριβώς αυτό! Διορισμένοι καθηγητές έχουν πάρει εργολαβικά τα ιδιαίτερα και είναι μιλημένοι μεταξύ τους για τα μαθήματα που θα κάνουν. Ο ένας κάνει μόνο αρχαία και λατινικά, η άλλη λογοτεχνία και έκθεση και η τρίτη ιστορία!!!! Αυτοί είναι ένα δείγμα ή δήγμα...Καταρχάς, σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία, η οποία, βέβαια, για να υπάρξει, προϋποθέτει... και την καλή αρχή που λες.Κατά δεύτερον, οπλίσου με υπομονή, επιμονή και... τσαμπουκά, τολμώ να πω, γιατί αυτά θα τα συναντάς συνέχεια.Τέλος, ενώ ορισμένοι θα έπρεπε να αποτελούν υπόΔΕΙΓΜΑ, έχεις δίκιο, καταντούν υπόΔΗΓΜΑ, γιατί δρουν και στα μουλωχτά, που λένε και στα μέρη μου.
Γειά σου δάσκαλε!!!!Τολμηρός και εσύ από την αρχή και πολύ καλοπροαίρετος!!!!Καλώς όρισες και καλή σταδιοδρομία..Και αν χρειαστείς κάτι,εδώ είμαστε...