0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαιτητικό στα χρήματα είναι μόνο...γιατί διαφορετικά στο ξεκαθαρίζουν απο το πρώτο τηλέφωνο πως όλοι παίρνουν το πτυχιο και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... Εκμεταλευτές ελπίδας και ονείρων είναι...
ο καθένας έχει την άποψη του. επειδη λοιπον το ζω ολο αυτο δεν προσπαθω να πεισω κανεναν με τα λεγομενα μου οποιος ενδιαφερεται μπορει να το παρακοπουθησει. το κατακρινουν ολοι διότι αφορα την ειδική αγωγη. τι να κανουμε δεν ειχαμε περισσοτερα χρηματα να παρακολουθησουμε το ιδιο μεταπτυχιακο σε αλλη χωρα και στην ελλαδα μπαινουν πολυ λίγοι . παλι θα την κανουμε την προσπαθεια να μπουμε και ελληνικο πανεπιστημιο βεβαια, διότι ότι μαθαίνεις είναι για το καλό των παιδιών. εγω προς το παρον είμαι ευχαριστημενη. ολες οι απαραιτητες ωρες καλυπτονται και εχει αρκετη δουλιτσα. σιγουρα υπαρχουν και τα λαμογια αλλα ας μην μας παιρνει ολους η μπαλα
Παράθεση από: βικυ23 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 12:35:01 pmο καθένας έχει την άποψη του. επειδη λοιπον το ζω ολο αυτο δεν προσπαθω να πεισω κανεναν με τα λεγομενα μου οποιος ενδιαφερεται μπορει να το παρακοπουθησει. το κατακρινουν ολοι διότι αφορα την ειδική αγωγη. τι να κανουμε δεν ειχαμε περισσοτερα χρηματα να παρακολουθησουμε το ιδιο μεταπτυχιακο σε αλλη χωρα και στην ελλαδα μπαινουν πολυ λίγοι . παλι θα την κανουμε την προσπαθεια να μπουμε και ελληνικο πανεπιστημιο βεβαια, διότι ότι μαθαίνεις είναι για το καλό των παιδιών. εγω προς το παρον είμαι ευχαριστημενη. ολες οι απαραιτητες ωρες καλυπτονται και εχει αρκετη δουλιτσα. σιγουρα υπαρχουν και τα λαμογια αλλα ας μην μας παιρνει ολους η μπαλαΔε σας παίρνει η μπάλα. Ανταλλάσσουμε απλώς απόψεις για να έχουν όσοι ενδιαφέρονται μια εικόνα. Μιας και το ζεις, τελικά κάθε πότε έχει συνάντηση;
Eγώ από ότι διαβάζω, καταλαβαίνω πρόκειται για μεταπτυχιακό αμφιβόλου ποιότητας.Τώρα όσοι το παρακολουθούν θα το αναγάγουν σε πολύ σημαντικό,απαιτητικό κ.λ.π.
Παράθεση από: irenead στις Νοεμβρίου 15, 2011, 01:06:50 pmEγώ από ότι διαβάζω, καταλαβαίνω πρόκειται για μεταπτυχιακό αμφιβόλου ποιότητας.Τώρα όσοι το παρακολουθούν θα το αναγάγουν σε πολύ σημαντικό,απαιτητικό κ.λ.π.αποψη σου και σεβαστη παρ οτι με θιγεις. δεν προκειται να αλλαξω γνωμη σε κανεναν εδω μεσα. μιλω λοιπον για τα παιδια που ενδιαφερονται , το εχουν ψαξει και επιθυμουν να το κανουν. ολοι δικαιουνται να ασχοληθουν με αυτον τον τομεα , αλλοι εχουν χρηματα και πανε στην αγγλια και αλλοι με το ιδιο ενδιαφερον εχουν λιγοτερα και πανε