0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην κλαίγεσαι μετά όταν σου έρχονται τα μονετή από το εξωτερικό και μπαίνουν μπροστά σου στις λίστες ενώ εσύ θα χαραμίζεις άλλο ένα χρόνο. Και ο νόμος έκτρωμα είναι της ευρωπαικής ένωσης οπότε...
Παράθεση από: GregX στις Ιουλίου 05, 2012, 05:20:19 pmΜην κλαίγεσαι μετά όταν σου έρχονται τα μονετή από το εξωτερικό και μπαίνουν μπροστά σου στις λίστες ενώ εσύ θα χαραμίζεις άλλο ένα χρόνο. Και ο νόμος έκτρωμα είναι της ευρωπαικής ένωσης οπότε...Κανένας που έχει τελειώσει ελληνικό μεταπτυχιακό δεν θα κλαίγεται ...να είσαι σίγουροςΟ νόμος 3699/2008 είναι του ελληνικού κράτους !
Κοίτα τις εξετάσεις που έχω κάνει στα 2 χρόνια του μεταπτυχιακού μου δεν τις έχεις δει εσυ προσωπικά ούτε στο όνειρό σου και αν θες σε προσωπικό μήνυμα σου στέλνω και πλήρως τα στοιχεία μου αν δεχτείς να μου στείλεις και τα δικά σου για να συγκρίνουμε τα μαθηματα που διδαχθηκες εσύ και αυτά που έκανα εγώ ,σε προκαλώ δημοσίως να δώσεις το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού σου για να σου απαντήσω με τα 24 δικά μου τις 800 ώρες πρακτικής και διπλωματικής μου καθώς και τον τρόπο εισαγωγής μου και αντιστοίχως το δικό σου για να δεις τι εστί ελληνικό μεταπτυχιακό ,όχι τίποτα αλλά να τα συγκρίνουμε ρε κοπελιά και δημοσίως και απο κοντά για να βγάλει ο κάθε ένας τα συμπεράσματά του, γιατί την απαξίωση τη δική σας δεν την ανέχομαι πια ,αρκετά ,μίλα με στοιχεία εδώ αλλιώς τουμπεκί
Πραγματικά θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένας σύλλογος σχολείου που να αποτελείται από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη συζήτηση...................Πόσο κρίμα είναι που ο αγώνας για την κατάταξη στους πίνακες μας φέρνει σε τέτοιες καταστάσεις, αντιπαραθέσεις και απαξιώσεις.......Κάθε ένας μας έχει κάνει τον αγώνα του δε λέω, και κάποιοι, κάποιες φορές αισθάνονται αδικήμένοι για τον έναν ή τον άλλο λόγο.Προσωπικά έχω μεταπτυχιακό από την Αγγλία.Στους λιγοστούς συλλόγους που έχω δουλέψει μέχρι σήμερα έχω συναντήσει ¨σεμιναριακούς¨με άριστες ικανότητες να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις στα πλαίσια ενός ειδικού σχολείο....από την άλλη έχω δει "μεταπτυχιακούς" της Αγγλίας να έχουν το νου τους στο πως να λουφάξουν.......Ας μαζευτούμε να διεκδικήσουμε καμιά οργανική!!!θα είχε πιο ενδιαφέρον......