0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valentino στις Ιουλίου 13, 2012, 01:17:12 pmπαιδιά εγώ έχω τελειώσει το εν λόγω μεταπτυχιακό και με πήρανε αναπληρωτή πέρσι κατευθείαν...είναι πολύ καλό αν θέλετε την γνώμη μου...αν κα ιδε διάβασα όλο το topic...αν θέλετε πληροφορίες σε κάτι μπορώ να σας τις απαντήσω...που σε πηρανε εσενα με αυτο το μεταπτυχιακο και δεν το ξερουμε εμεις??? κανενας 1814 δεν εμφανιζεται με μεταπτυχιακο...εσυ που εισαι ακριβως?? επομενως ή λες ψεματα ή δεν ξερεις τι ειδικοτητα εισαι/ για ξανασκεψου και πες μαςhttp://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_11_B/ENIAIOS_SMEA_ANAP_11_normal_B/PE18.12,_klados_PE18.14.50.html
παιδιά εγώ έχω τελειώσει το εν λόγω μεταπτυχιακό και με πήρανε αναπληρωτή πέρσι κατευθείαν...είναι πολύ καλό αν θέλετε την γνώμη μου...αν κα ιδε διάβασα όλο το topic...αν θέλετε πληροφορίες σε κάτι μπορώ να σας τις απαντήσω...
δεν ξερω γιατι. αλλα επειδη δεν χρειαζεται να νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο γιαυτο το εγραψα....εμενα το κωλλυμα μου ειναι το εξης: για να κανεις το εν λογω μεταπτυχιακο πρεπει να γνωριζεις ή τη γλωσσα
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 27, 2012, 12:29:10 pmΣε σημερινή μου συνομιλία με την ΑΣΠΑΙΤΕ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει από μέρα σε μέρα. Και ότι πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη προκήρυξη μόνο για αυτούς που είναι στον πίνακα ανπληρωτών, όπως έγινε το 2008 και το '09. Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι θέσεις της γενικής προκήρυξης θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.λοιπόν μάγκες!έχω δει την προκήρυξη και οι θέσεις είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι ...μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο GREEN σε προσωπικό μήνυμα που του έστειλα πριν πάρει τηλέφωνο...οι θέσεις πέφτουν σχεδόν στις μισές ...
Σε σημερινή μου συνομιλία με την ΑΣΠΑΙΤΕ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει από μέρα σε μέρα. Και ότι πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη προκήρυξη μόνο για αυτούς που είναι στον πίνακα ανπληρωτών, όπως έγινε το 2008 και το '09. Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι θέσεις της γενικής προκήρυξης θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.
Στην ειδικότητα μου εμφανίστηκε το εξής παράδοξο: άτομο εμφανίστηκε στους περσινούς πίνακες(2010-2011) με μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής που το έκανε το 2005. Και τόσα χρόνια που το έκρυβε;Στους πίνακες 2009-2010 φαίνεται ότι δεν έχει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.Στους φετινούς πίνακες πάντως εξαφανίστηκε εντελώς από τους πίνακες το όνομα του.
Παράθεση από: Tsampika στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 07:45:13 pmκαι εγω εχω παρει τηλ στο universal να ρωτησω και μου ειπαν πως εδω και πολυ καιρο γινεται αυτο το προγραμμα,πως δινει παιδαγωγικη επαρκεια και πως πολλοι απο ελλαδα πηγαινουν να το παρακολουθησουν(γυμναστες,φιλολογοι κλπ..) Ας μας πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω.Φοβαμαι πως απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν θα βγαλω ακρη..Παιδια και εγώ επικοινώνησα με την Global Education (www.globaledu.gr) και μου είπαν το ίδιο.
και εγω εχω παρει τηλ στο universal να ρωτησω και μου ειπαν πως εδω και πολυ καιρο γινεται αυτο το προγραμμα,πως δινει παιδαγωγικη επαρκεια και πως πολλοι απο ελλαδα πηγαινουν να το παρακολουθησουν(γυμναστες,φιλολογοι κλπ..) Ας μας πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω.Φοβαμαι πως απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν θα βγαλω ακρη..
Παράθεση από: serenata στις Ιουλίου 22, 2012, 03:33:39 pmΣτην ειδικότητα μου εμφανίστηκε το εξής παράδοξο: άτομο εμφανίστηκε στους περσινούς πίνακες(2010-2011) με μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής που το έκανε το 2005. Και τόσα χρόνια που το έκρυβε;Στους πίνακες 2009-2010 φαίνεται ότι δεν έχει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.Στους φετινούς πίνακες πάντως εξαφανίστηκε εντελώς από τους πίνακες το όνομα του.Ναι μόνο ΄που στους πίνακες 2011-2012, εμφανίζεται ένας άλλος με μαστερ ειδικής αγωγής. Και μάλιστα σε αυτόν δεν αναγράφουν ΚΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ. Πολλά περίεργα όπως και αυτό με τον γεωπόνο που πήρε το μαστερ από το 2005 και το εμφάνισε μόνο τοο 2011. Τέλοσπάντων αν έχουν λίγο ηθική πάντως στο Υπουργείο Παιδείας πρέπει να εξετάσουν καλά αυτά τα ζητήματα