0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Hess21 στις Αυγούστου 12, 2012, 05:16:03 pmΠαράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 04:56:53 pmΠαράθεση από: serai στις Αυγούστου 09, 2012, 09:56:48 amΟικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Παράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 04:56:53 pmΠαράθεση από: serai στις Αυγούστου 09, 2012, 09:56:48 amΟικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Παράθεση από: serai στις Αυγούστου 09, 2012, 09:56:48 amΟικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Οικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Παράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 06:00:09 pmΠαράθεση από: Hess21 στις Αυγούστου 12, 2012, 05:16:03 pmΠαράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 04:56:53 pmΠαράθεση από: serai στις Αυγούστου 09, 2012, 09:56:48 amΟικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Παράθεση από: Hess21 στις Αυγούστου 12, 2012, 10:56:55 pmΠαράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 06:00:09 pmΠαράθεση από: Hess21 στις Αυγούστου 12, 2012, 05:16:03 pmΠαράθεση από: TTG στις Αυγούστου 12, 2012, 04:56:53 pmΠαράθεση από: serai στις Αυγούστου 09, 2012, 09:56:48 amΟικογενειακή γνωστή το ξεκίνησε φέτος το μεταπτυχιακό χωρίς να γνωρίζει καν αγγλικά ενώ αναφέρει ότι οι εργασίες θα γίνονται εξ΄αποστάσεως και δεν χρειάζεται παρακολούθηση.Όποιος έχει χρήμα προοδεύει σ αυτή την χώρα!
Ενώ εσένα το ύφος σου, στον/στην συνάδελφο, ότι λέει βλακείες...Εν πάσει περιπτώσει δεν φταίς εσύ, τι δουλειά σου κάνεις. Τα υπουργεία είναι το πρόβλημα...Έχεις δίκιο. Συγχώρεσε το ύφος μου αλλά, κάνω το Μεταπτυχιακό στην Αγγλία, διαβάζω αρκετα για να διενεργήσω και να γράψω την έρευνα, πηγαινω καθημερινα σχεδον για να πάρω ή να δώσω βιβλία κλπ. Κακώς αισθάνομαι αδικημένος;Τελικά δεν μου απάντησες στις ερωτήσεις, οι οποίες είναι σοβαρές, περιμένω.
Παράθεση από: Hess21 στις Αυγούστου 12, 2012, 11:28:40 pmΕνώ εσένα το ύφος σου, στον/στην συνάδελφο, ότι λέει βλακείες...Εν πάσει περιπτώσει δεν φταίς εσύ, τι δουλειά σου κάνεις. Τα υπουργεία είναι το πρόβλημα...Έχεις δίκιο. Συγχώρεσε το ύφος μου αλλά, κάνω το Μεταπτυχιακό στην Αγγλία, διαβάζω αρκετα για να διενεργήσω και να γράψω την έρευνα, πηγαινω καθημερινα σχεδον για να πάρω ή να δώσω βιβλία κλπ. Κακώς αισθάνομαι αδικημένος;Τελικά δεν μου απάντησες στις ερωτήσεις, οι οποίες είναι σοβαρές, περιμένω.Ναι δεν έπρεπε να γράψω "βλακείες" επρεπε να γράψω ανακρίβειες. Όσο εσυ αισθάνεσαι αδικημένος να ξέρεις άλλο τόσο αισθάνομαι και εγώ με τις ανακρίβειες που γράφονται εδω μέσα. Και τι να κάνω. Εγώ δεν είχα 500ευρα για να μοιράζω δεξια και αριστερά για να μου κάνουν εργασίες και κάθομαι και τις κάνω μόνος μου. Πρέπει να απολογηθώ και για αυτό?Για να σου απαντήσω όμως.1) Δεν είναι αυτοί οι αριθμοι που γράφεις και2) Δεν αληθεύει.
Αυτές τις πληροφορίες για το ποιος και πότε έκανε το μεταπτυχιακό, και αν ήταν τότε αναπληρωτής και έπαιρνε παραπάνω άδειες κλπ.. που τις βρήκατε; Ντετέκτιβ βάλατε; Σοβαρά, το έχω απορία..
ΟΣΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ???
Προς GregX και noname:Καταρχήν, δεν έχω καπαρώσει κανένα σχολείο και κατά δεύτερον συμφωνώ με όλα όσα λέτε!Δεν γνωρίζω αν εσείς παρακολουθείτε ανελλιπώς το μεταπτυχιακό, αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αν μελετάτε και και κα και ... Μακάρι να βρεθεί μία φόρμουλα έτσι ώστε αυτοί που πραγματικά στάθηκαν στο ύψος τους με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία απέναντι στις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού να δικαιωθούν... ΟΜΩΣ, και δεν νομίζω να αμφιβάλλετε γι' αυτό: Υπάρχουν άτομα, και δυστυχώς δεν είναι λίγα, που έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό το πολύ 3-4 φορές (για 2-3 μέρες) όλη τη χρονιά, δεν γνωρίζουν ή γνωρίζουν ελάχιστα αγγλικά, εννοείται δεν έχουν ξεπατωθεί σε κανενός είδους διάβασμα και καυχιόνται και ειρωνεύονται ότι του χρόνου θα προηγηθούν στους πίνακες και αλίμονο στα κορόιδα που δεν το παρακολουθούν!!!!!!!!!!Θα ΄θελα να 'ξερα αν συμφωνείτε με τέτοιες πρακτικές… Συμφωνείτε;; και τι προτείνετε για αυτά τα άτομα... αξίζει να κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο;;;; τον ίδιο τίτλο που εσείς προφανώς ιδρώσατε για να τον αποκτήσετε;;; τους πιστοποιεί αυτό ότι θα γίνουν άξιοι παιδαγωγοί αυτιστικών και λοιπών μαθητών;;;;(όσον αφορά τις άδειες και πως αυτές δίνονται, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, απλά είναι μία άλλη – σημαντική – παράμετρος του όλου θέματος…)