0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΔανειζομαι ενα μερος καποιου μηνυματος που ανερτησε η "IOE for ever" ελπιζοντας να μην υπαρχει προβλημα, μιας και κολλαει ΕΝΤΕΛΩΣ στην απαντηση προς τα λεγομενα σου...Μηνυμα ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ Harvard University...εεε, συγνωμη, του Πανεπιστημιου της Σοφιας προς τον φοιτητη που ετοιμαζεται να γραψει την...Διπλωματικη του: "They chose an interesting and very topical issue. I'll be your supervisor. I send you the standard rules for thesis. Do you special gesture. I send you a thesis in Bulgarian. See her electronic translator with Google. Take the thesis what you want. Be discreet!Special greetings!"Επιπεδο υπο του Lower για να διδαξεις Αγγλοφωνο Master...τα συμπερασματα δικα σας...Κανατε οτι κανατε, οκ...τουλαχιστον προσεξτε λιγακι ΤΙ λετε και ΠΟΥ το λετε...καλον ειναι να μη γινομαστε ΤΟΣΟ προκλητικοι...Λες και να στείλω mail στο γραφείο του Τρυλιανού θα μου απαντήσει προσωπικά ο Τρυλιανός (και στους 100+ έλληνες φοιτητές, πέραν των εκατοντάδων
Δανειζομαι ενα μερος καποιου μηνυματος που ανερτησε η "IOE for ever" ελπιζοντας να μην υπαρχει προβλημα, μιας και κολλαει ΕΝΤΕΛΩΣ στην απαντηση προς τα λεγομενα σου...Μηνυμα ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ Harvard University...εεε, συγνωμη, του Πανεπιστημιου της Σοφιας προς τον φοιτητη που ετοιμαζεται να γραψει την...Διπλωματικη του: "They chose an interesting and very topical issue. I'll be your supervisor. I send you the standard rules for thesis. Do you special gesture. I send you a thesis in Bulgarian. See her electronic translator with Google. Take the thesis what you want. Be discreet!Special greetings!"Επιπεδο υπο του Lower για να διδαξεις Αγγλοφωνο Master...τα συμπερασματα δικα σας...Κανατε οτι κανατε, οκ...τουλαχιστον προσεξτε λιγακι ΤΙ λετε και ΠΟΥ το λετε...καλον ειναι να μη γινομαστε ΤΟΣΟ προκλητικοι...
ΠαράθεσηΚαλά τι προσπαθείς να μας πείσεις τόσον καιρό ακόμη δεν έχω καταλάβει..ΣΔεν χρειάζεται να σε πείσω για τίποτα. μεταπτυχιακό χώρας ευρωπαϊκής ένωσης αυτομάτως αναγνωρίζεται και εδώ πέρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες.Και ας μην αναλύσουμε περισσότερο τα πτυχία και στις σπουδές στην Αγγλία παρεμπιπτόντως γιατί θα γίνω εξαιρετικά κακός. Αν πιστεύεις πως όλα είναι αξιόλογα και εφάμιλλα των ελληνικών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο πάντως είσαι αφελής.
Καλά τι προσπαθείς να μας πείσεις τόσον καιρό ακόμη δεν έχω καταλάβει..Σ
στο εν λόγω μαστερ απο τους 20 χονδρικά καθηγητες οι 2 ηταν παραδίδω μάθημα απο τον πινακα. όποιος ενδιαφέρεται, δεν έχει ένα σωρο χρηματα για να παει σε αλλη χώρα, διότι εγώ προσωπικα δεν τα διέθετα, και θέλει να ΜΑΘΕΙ θα κερδισει πολλα.
2. δεν γράφει mail μεσω google translate, απλα για να βοηθήσει τους φοιτητες του έστειλε άρθρα στα βουλγαρικα τα οποία ζητάειι να βάλουν στον μεταφραστή αν επιθυμούν να εντάξουν στοιχεία απο αυτά στην διπλωματική τους