*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (  (Αναγνώστηκε 432158 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GregX

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (
« Απάντηση #840 στις: Αυγούστου 14, 2012, 02:37:07 am »
Σκεφτόμουνα να απαντήσω καυστικά ξανά στα ειρωνικά ποστ αλλά να σας πω κάτι? Δίκαιο έχετε τελικά. το εκφράζεται λάθος και βλακωδώς ορισμένοι (φουλ ειρωνεία και επιθετικό ύφος ενώ έχετε παντελή έλλειψη ενημέρωσης) και δεν πρόκειται να κερδίσετε το παραμικρό με αυτό τον τρόπο. Πιθανών δε να ανοίξετε τα παλιά μεταπτυχιακά ή το θέμα με τα 400άρια (μακάρι !!! εδώ είναι που θα κλάψουν μανούλες) και σίγουρα θα ζημιώσετε και τα μεταπτυχιακά που κάνετε στην Αγγλία (αν ανοίξει το θέμα των μεταπτυχιακών θα πάρει πολλούς η μπάλα) αλλά να σας πω κάτι?

Αν υπάρχουν σκάνδαλα να έρθουν σου φως.

Εγώ βαρέθηκα να τσακώνομαι. κάντε ότι θέλετε πηγαίνετε στο ΔΟΑΤΑΠ  πηγαίνετε στο Υπουργείο κάντε πορεία στο Σύνταγμα λίγο  με ενδιαφέρει. Εγώ από την πλευρά μου δεν θα κάνω την παραμικρή απουσία από το μεταπτυχιακό μου, δεν θα χάσω το παραμικρό μάθημα, θα κάνω όλες μου τις εργασίες και μια υποδειγματική διπλωματική. Θα καταθέσω στον ΔΟΑΤΑΠ ένα φάκελο τυπικό μέχρι αηδίας και θα αναγνωρίσω το μεταπτυχιακό μου δίκαια και χωρίς πρόβλημα.

Για εσάς από Αγγλία παρεμπιπτόντως η άποψη μου δεν αλλάζει. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα κλπ.  Χτυπηθείτε όσο θέλετε αν μπορούσατε να κάνετε μεταπτυχιακό ή σπουδές γενικότερα στην Ελλάδα δεν θα πηγαίνατε έξω.

Ελπίζω να μην ξαναασχοληθώ με το θέμα όχι απλά δεν συμφωνούμε αλλά χαλάμε τη ζαχαρένια μας καλοκαιριάτικα.  Καλές τοποθετήσεις κλπ ειδικά οι "Αλβανοί" που βάλαμε το κουτάκι χρειάζόμαστε τύχη.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2012, 02:48:41 am από GregX »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:40 »

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Αυγούστου 14, 2012, 02:48:23 am »
Όσοι παρακολουθείτε το εν λόγω μεταπτυχιακό της

Αποσυνδεδεμένος GregX

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Αυγούστου 14, 2012, 03:00:14 am »
Έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ αυτό που κάνω. Κακώς ασχολήθηκα και τόσο που ασχολήθηκα.

200-300 άτομα στη
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2012, 03:10:13 am από GregX »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Αυγούστου 14, 2012, 03:21:02 am »
Δεν ήσουν και τόσο (σαφέστατη) όσο πιστεύεις. Άλλο τα σχολεία τυπικής εκπαίδευσης κι άλλο τα καλλιτεχνικά. Επίσης δεν υπάρχουν παιδιά ενταγμένα με δυσκολίες, αλλά παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που παρακολουθούν πρόγραμμα ένταξης στην τυπική εκπαίδευση. Τέλος, δεν σου ζητούνται ακριβώς απαντήσεις, αντιθέτως οι ερωτήσεις είναι περισσότερο ρητορικές. Γιατί βρε παιδί μου δε κολλάνε όλα αυτά: παρακολουθήσεις, μαθήματα με 20 καθηγητές, διπλωματικές με έρευνες και χιλιάδες λέξεις, καθηγητές που διδάσκουν στα αγγλικά αλλά δεν τα ομιλούν και τόσο καλά, πρακτική σε τόσα σχολεία (νηπιαγωγεία, τυπικής εκπαίδευσης και καλλιτεχνικά) και τέλος αδόκιμες εκφράσεις από μελλοντικούς φέροντας τον τίτλο του master Ε.Α. Κι όλα αυτά σε ένα χρόνο και χωρίς μόνιμη διαμονή στη χώρα του πανεπιστημίου. Σαν πολλούς λάκκους να 'χει η φάβα...

lucinda εσύ που ξέρεις ότι τα παιδιά αυτά έχουν μαθησιακές δυσκολίες ? επειδή η κοπέλα είπε μόνο δυσκολίες πιστεύεις ότι είναι λάθος ? μόνο οι μαθησιακές δυσκολίες υπάρχουν ? φυσικά όχι υπάρχουν και άλλα που δεν ανήκουν στον ορισμό των μαθησιακών που έδωσε ο Kirk και η ένταξη αφορά όλα τα παιδιά όχι μόνο όσα ανήκουν στον ορισμό αυτό.

Είσαι λάθος και έχεις ¨αδόκιμες εκφράσεις¨για εκπαιδευτικό ε.α.ε.

Α και στο δικό μου μεταπτυχιακό είχα 18 καθηγητές, ναι εδώ στην Ελλάδα οπότε δεν το βρίσκω περίεργο να έχει 20 της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:40 »

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Αυγούστου 14, 2012, 10:57:35 am »
kinegiros,

Δεν ήταν λάθος το "δυσκολίες" που είπε, όλη η φράση (παιδιά ενταγμένα με δυσκολίες) ήταν κάπως. Ε, δεν συνηθίζουμε να το λέμε έτσι, πώς να το κάνουμε.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2012, 07:47:34 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Αυγούστου 14, 2012, 11:05:09 am »
Να και ένα διακρατικό.
Ο χορός καλά κρατεί.
Έως ότου αρχίσει να "μπάζει"!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

‘Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση για την Διαχείριση Προβλημάτων σε Μαθητές με Σύνθετες Γνωστικές, Συναισθηματικές και Κοινωνικές Δυσκολίες και στις Οικογένειες τους’

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο του Τορίνο – Σχολή Ψυχολογίας καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη πενήντα (50) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτηττών. Οι σπουδές, οι οποίες διαρκούν τέσσερα (4) εξάμηνα, οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Φ.Ε.Κ. 1126/
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2012, 11:09:39 am από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος polis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Αυγούστου 14, 2012, 11:10:42 am »
Ήταν να γίνει και πριν 3 περίπου χρόνια το εν λόγω διακρατικό master αλλά κάποιοι από εδώ  φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την πελατειούλα τους και κατάφεραν να το σταματήσουν.
Απ όσο ξέρω,αρκεί που έχει ΦΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Αυγούστου 14, 2012, 11:17:52 am »
Ήταν να γίνει και πριν 3 περίπου χρόνια το εν λόγω διακρατικό master αλλά κάποιοι από εδώ  φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την πελατειούλα τους και κατάφεραν να το σταματήσουν.
Απ όσο ξέρω,αρκεί που έχει ΦΕΚ.

Eχω δει ότι το εν λόγω μαστερ άρχισε αν δεν κάνω λάθος από το 2010. Δηλαδή δεν διοργανώθηκε και είναι η πρώτρη φορά πουδιοργανώνεται;; Δεν εννοώ τόσο αν είναι αναγνωρσμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, μάλλον είναι διότι έχει ΦΕΚ επίσημο, αλλά αν πράγματι είναι στο τομέα ειδικής αγωγής. Ο νόμος αν δεν κάνω λάθος λέει ότι το 50% των μαθημάτων πρέπει να είναιστην ειδική αγωγή, σε αυτό όμως είναι πράγματι το 50% των μαθημάτων;;

Από την στιγμή που συμμετέχει ελληνικό πανεπιστήυμιο, να μην φοβόμαστε δηλαδή;;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2012, 11:21:03 am από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Αυγούστου 16, 2012, 12:04:05 am »
Παράθεση
Μπορεί να μας δώσει κάποιος πληροφορίες για το εν λόγω μαστερ;;
Είναι σίγουρα στο τομέα ειδικής αγωγής και αναγνωρισμένο 100%;;
Eίναι το ίδιο μαστερ που διοργάνωνε το Πανεπιστήμιο του τορίνο χωρίς όμως την συμμετοχή του πανεποιστημιου πελλοπονήσου;;
Γίνεται να είναι τα μαθήματα μόνο 2 φορές την εβδομάδα και να είναι σίγουρα αναγνωρισμένο το εν λόγω μαστερ;;
Δεν απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ για το εν λόγω μαστερ;;

Αυτήν την απορία ρε παιδιά που έχει ξαναεκφραστεί σ'αυτό το τόπικ δεν την καταλαβαίνω πραγματικά....στη δική μου σχολή. στο ΦΠ του ΑΠΘ το μεταπτυχιακό της Παιδαγωγικής κατεύθυνσης είχε το 2003  2 φορές μόνο την εβδομάδα μάθημα...διετές μεταπτυχιακό βέβαια. Τώρα βέβαια άλλο παπαευαγγέλιο το ότι κάθε μάθημα είχε πολλή δουλειά γιατί απαιτούσε έρευνα...οπότε ήταν σαν να είχες κάνει 10 ώρες μάθημα τη βδομάδα και βάλε...
Επίσης δεν έπαιρναν και κεφάλια για τις απουσίες απ'αυτά τα μαθήματα...
Σ'αυτά τα 2 χρόνια γινόταν πολλή δουλειά και έρευνα,αλλά δεν χρειαζόταν να παρακολουθείς όλη τη βδομάδα... ???  ???  :-\ :-\

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2012, 12:28:53 am από newseditor »
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος synekatbo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Αυγούστου 16, 2012, 01:38:24 pm »
α
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2012, 01:52:16 pm από synekatbo »

Αποσυνδεδεμένος synekatbo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Αυγούστου 16, 2012, 01:42:33 pm »
Παράθεση
Μπορεί να μας δώσει κάποιος πληροφορίες για το εν λόγω μαστερ;;
Είναι σίγουρα στο τομέα ειδικής αγωγής και αναγνωρισμένο 100%;;
Eίναι το ίδιο μαστερ που διοργάνωνε το Πανεπιστήμιο του τορίνο χωρίς όμως την συμμετοχή του πανεποιστημιου πελλοπονήσου;;
Γίνεται να είναι τα μαθήματα μόνο 2 φορές την εβδομάδα και να είναι σίγουρα αναγνωρισμένο το εν λόγω μαστερ;;
Δεν απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ για το εν λόγω μαστερ;;

Αυτήν την απορία ρε παιδιά που έχει ξαναεκφραστεί σ'αυτό το τόπικ δεν την καταλαβαίνω πραγματικά....στη δική μου σχολή. στο ΦΠ του ΑΠΘ το μεταπτυχιακό της Παιδαγωγικής κατεύθυνσης είχε το 2003  2 φορές μόνο την εβδομάδα μάθημα...διετές μεταπτυχιακό βέβαια. Τώρα βέβαια άλλο παπαευαγγέλιο το ότι κάθε μάθημα είχε πολλή δουλειά γιατί απαιτούσε έρευνα...οπότε ήταν σαν να είχες κάνει 10 ώρες μάθημα τη βδομάδα και βάλε...
Σ'αυτά τα 2 χρόνια γινόταν πολλή δουλειά και έρευνα,αλλά δεν χρειαζόταν να παρακολουθείς όλη τη βδομάδα... ???  ???  :-\ :-\

Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αν θέλεις με πμ. Με ενδιαφέρει να το παρακολουθήσω και θα δώσω εξετάσεις. Με ενδιαφέρει κυρίως για τον τύπο των θεμάτων, αν θέλει εκτενή ανάπτυξη και λεπτομέρειες, πληροφορίες για τα βιβλία της ύλης και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Αυγούστου 16, 2012, 02:30:59 pm »

Η διαφορά Λώρα είναι ότι το δικό σου μεταπτυχιακό ήταν διετές και από αυτά που ξέρω λίγοι ήταν αυτοί που τελείωναν στη διετία. Η απορία που εκφράστηκε είναι κατά πόσο ένα μονοετές μεταπτυχιακό μπορεί να ολοκληρωθεί με 2 φορές την εβδομάδα μάθημα.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Αυγούστου 17, 2012, 12:23:14 pm »
Και για να μην ξεχνιομαστε...
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_17/08/2012_457159

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Αυγούστου 17, 2012, 03:13:05 pm »
Και για να μην ξεχνιομαστε...
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_17/08/2012_457159

Τα βουλγάρικα τα βρήκες ή χάθηκες στο μέτρημα;

Ψάξε γύρω στο 2000 με 3000,κοντά σε αυτά της Τανζανίας και της Κένυα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=154574&catid=7
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182601
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)