*

Αποστολέας Θέμα: οι κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι  (Αναγνώστηκε 49920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: οι κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:38:39 pm »

Και ασχέτως από το τι ήταν οι νεαροί που πρωταγωνίστησαν στο γιουχάισμα και πού αποσκοπούσαν με την κίνησή τους, θα συμφωνήσω απόλυτα με κάτι που είπε ο νεαρός Γάλλος κάποια στιγμή:

Δεν νομίζω να αποσκοπούσαν κάπου οι νεαροί...όλοι μας εαν το βλέπαμε το σίχαμα μπροστά μας μια μούτζα κι ένα σιχτίρ θα του ρίχναμε εφόσον μας έχει απομείνει αυτοεκτίμηση....κι εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει τι κρύβεται από πίσω απ'τα λόγια του Πάγκαλου και του κάθε Πάγκαλου που στοχοποιεί τους πολίτες...μου αρκεί και μόνο που μας βάζουν σ'ένα καζάνι με τα μούτρα τους!!
Δεν χρειάζεται συνέχεια να να αναλύουμε ποιοι και κατά πόσο έφταιξαν (γιατί ναι...φταίξαμε κι εμείς με την οικτρή και σκόπιμη ανοχή μας) αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αντιδρούμε όπως αντιδρούν οι 25χρονοι φοιτητές γιατί απλά πάει ΠΟΟΟΛΥ  να μας αποκαλούν με τέτοια επίθετα και να μας ρίχνουν ευθύνες αυτοί που έχουν κτηνοποιηθεί ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Αν τα ίδια πράγματα για την ευθύνη του λαού τα έλεγε κάποιος πνευματικός άνθρωπος ή κάποιος με πραγματική προσφορά σ'άυτή τη χώρα...ναι...θα ήταν δεκτή η κριτική...αλλά ΌΧΙ απ'το στυόμα αυτών των τεράτων!!

Μην το αναλύεται λοιπόν πολύ...δερν χωράνε σε όλα αναλύσεις...αυτή η αγανάκτηση που περιγράφω εκφράστηκε σ'αυτή την αίθουσα και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένη!!

ΥΓ: Έρση...δεν χρειάζεται κάθε φορά που αναφέρονται οι μετανάστες να αναφέρεις τα πάνδεινα του Ελληνισμού (το 'χεις κάνει πολλάκις όποτε θίχτηκε θέμα μεταναστών)...έχουμε καταλάβει το σκεπτικό σου...απλά να σου πω πως εδώ κοντεύει να επέμβει η Διεθνής Αμνηστία για την κατάσταση των 300 μεταναστών...αλλά εσύ δεν λες να καταλάβεις....!! :o :o :o :o

Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:57 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 05:10:16 pm »
Λώρα, αναφέρθηκα στο τι είναι οι διαμαρτυρόμενοι και πού αποσκοπούσαν, γιατί ακριβώς δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία, από τη στιγμή που εξέφρασαν λίγο-πολύ αυτά που σκέπτονται πάρα πολλοί Έλληνες.

Όσο για το θέμα των λαθρομεταναστών, θεωρώ ότι δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία να λειτουργεί ως στρουθοκάμηλος. Δεν μπορεί να αφήνει ανθρώπους να λιμοκτονούν και να σφυρίζει αδιάφορα. Πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αν μη τι άλλο, φέρει μια ευθύνη για την παραμονή στη χώρα τόσων πολλών παράνομα εισερχομένων μεταναστών.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 05:16:04 pm »
μα...χωρις χαρτια δεν μπορουν να κανουν τιποτα,ουτε να φυγουν προς τον προορισμο που ειχαν ουτε στη χωρα τους να γυρίσουν...εννοειται οτι ουτε να εργαστουν μπορουν,νομιμα,αρα λοιπον,τι αλλο μένει να κανουν;;  ;) φαύλος κύκλος ειναι μη το ψάχνετε..
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 08:54:17 pm »
μα τα ίδια λουλούδια.... φταίνε που έχουμε γεμίσει από τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους......
αντί να λύσουν το θέμα:
1 υπέγραψαν συμφωνία με την ΕΕ να μας τους γυρίζουν πίσω και εμείς να τους κρατάμε.......
2 κάθονται άπραγοι και δε πιέζουν κανέναν γιατί απλά ΔΕΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας αλλά των ξένων......

παρουσιάζουν την ....σταγόνα στον ωκεανό, γιατί έτσι μοιάζουν τα μέρα που λαμβάνουν, σαν ...άθλο....και απλά αφήνουν το πρόβλημα στον επόμενο ....άξιο συνεχιστή της καταστροφής ........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:57 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:00:27 pm »
μ΄αρέσει που αυτά τα ζώα που περιγράφει εύστοχα η corina τα αποκαλούμε και ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές....

τι το ελληνικό έχει αυτή τους η στάση τελικά;
ΟΚ, καλοί χρυσοί οι μετανάστες αλλά ρε παιδιά, δεν έχουμε να ταϊσουμε τους εαυτούς μας, θα ταϊσουμε και όλους τους δυστυχισμένους του πλανήτη; Μακάρι να χαμε να τους δώσουμε. Αλλά ΔΕΝ έχουμε. Και απο τη στιγμή που εισέρχονται ΛΑΘΡΑΙΑ χωρίς τη συναίνεση κανενός δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους δεχόμαστε. (εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες - και μάλιστα σε μεγάλους αριθμούς - αλλά ΛΑΘΡΟμετανάστες ...ελάχιστοι).

και αν τώρα ικανοποιηθούν οι τριακοσιοι του μεγάρου της Υπατίας, αυτό αποτελεί "δεδικασμένο" ...δλδ, μετά, όποιος δηλώνει απεργός πείνας του ικανοποιούν και τα αιτήματα; Ε τότε, τι καθόμαστε; βουρ στην πείνα για αύξηση μισθών και μη συγχώνευση σχολείων... αχ και να ταν όλα έτσι απλά..... ::) ::) ::)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:04:09 pm »
bitch θα σε πουν φασιστοειδές μην τα λες πολυλές αυτα :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:22:09 pm »
ναι, και ξέρεις αν με πουν....θα συγκινηθώ!!!

εξάλλου δε λέω ότι μισώ τους μετανάστες. Λέω ότι δεν αντέχουμε τόσους (νόμιμους και παράνομους) ως χώρα. Λέω ότι η κυβέρνησή μας είναι ακατάλληλη να χειριστεί το ζήτημα με αποφασιστικότητα γιατί θεωρώ ότι άγεται και φέρεται από ύποπτα κέντρα που καμία σχέση με την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων δεν έχει..

τώρα αν κάποιοι όταν ακούν τη λέξη Ελλάδα σεληνιάζονται και της κολλάνε χαρακτηρισμούς όπως φασίστες, εθνικιστές , δεξιοί και ό,τι άλλο εμένα λίγο μ΄ενδιαφέρει.....αφού ως εκει φτάνει το μυαλό τους θα κάτσω εγώ να τους  πείσω για το αντίθετο;

εξάλλου, εφόσον αυτοί είναι και πιο...δημοκράτες, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μου αναγνωρίσουν το δικαίωμα του διαφορετικώς σκέπτεσθαι και εκφράζεσθαι....έτσι, από...δημοκρατικό ζήλο ....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:25:56 pm »
πάντως τέτοια ώρα στη Ζηνωνος εγώ δεν πάω .......για όσους ξέρουν ..ούτε Ευριπίδου η απόλυτη γκετοποίηση ..σταματώ εδώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:33:48 pm »
πάντως τέτοια ώρα στη Ζηνωνος εγώ δεν πάω .......για όσους ξέρουν ..ούτε Ευριπίδου η απόλυτη γκετοποίηση ..σταματώ εδώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑ!!!!  (εδώ που τα λέμε, ούτε κι εγώ πάντως...)

Αποσυνδεδεμένος despero

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:38:10 pm »
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΕΚΤΑΚΤΟ !!

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ , ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ….ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ… ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΙΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ….. Σύμφωνα με τελευταία ενήμερωσή μας , από πηγή στο υπουργείο … “ παιδείας” , ετοιμάζονται οι πρώτες 20.000 απολύσεις στο χώρο των μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι απολύσεις θα γίνουν με την ευκαιρία των καταργήσεων σχολείων , άρα και οργανικών θέσεων , αφού ισχύει η διάταξη (στην οποία αρχικά είχε αναφερθεί ο Θ.Πάγκαλος) κατά την οποία “ δημ. υπάλληλος υπάρχει , όσο υπάρχει η οργανική του θέση”. Για την ώρα ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση μέσα στο καλοκαίρι για να περιορίσει στο μίνιμουμ , όποια διαμαρτυρία …λέμε! Η κατάσταση όμως για την κυβέρνηση είναι πιεστική αφού πρέπει να δείξει έργο απολύσεων ΤΩΡΑ, όπως έχει δεσμευτεί στο μνημόνιο! Οι συνδικαλιστές του χώρου (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) καθώς και στελέχη της εκπαίδευσης (σύμβουλοι-προϊστάμενοι κλπ) γνωρίζουν ΟΛΟΙ ! Σιωπούν έχοντας λάβει ανταλλάγματα σχετικά με την προσωπική τους επαγγελματική “ επιβίωση” και συνδικαλιστική καλοπέραση , κρατώντας και το προνόμιο για να “ σώζουν” από την ανεργία συγκεκριμένους και να καταδικάζουν μη αρεστούς κατά περίπτωση και τοπική ιδιαιτερότητα ! Οι ενδιαφερόμενοι ……σπεύσατε ….όπου νομίζετε !!!!!!!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό. Το είδα στο αιεν αριστευειν

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:49:03 pm »
Υπερβολικό το βρίσκω το δημοσίευμα - όχι αδύνατο βέβαια...με δαύτους όλα να τα περιμένεις...αλλά θα σου πω γιατί το βρίσκω υπερβολικό. Γιατί
α. οι εκπ/κοί των οποίων τα σχολεια θα συγχωνευθούν παίρνουν οργανική κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους.
β. κρίνονται υπεράριθμοι ακριβώς επειδή το σχολείο τους συγχωνεύεται ή καταργείται και για το λόγο αυτό η υπηρεσία οφείλει να τους τοποθετήσει κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις
γ. αν πρέπει - που λέει και το μνημόνιο - να απολύσει κάποιους έχει ένα σωρό που βρίσκονται στη διάθεση - αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει.
δ. αν ήταν να απολύσει γενικά δ.υ. δε θα είχε προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να απολύσει εκπ/κούς αφού μπορεί και αυτούς που...περισσεύουν να τους μετατάξει σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.

δε νομίζω ότι πρέπει να σπείρουμε τον πανικό - τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. ¨Οτι έρχονται πολλά δεινά και δυσκολίες, φυσικά και έρχονται - μην εθελοτυφλούμε...αλλά λόγω συγχωνεύσεων και μονο δε νομιζω να προχωρήσουν σε απολύσεις...
αλλά και πάλι προσωπική μου εκτίμηση εκφράζω...και αυτοί μας έχουν διαψεύσει όλους....

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:55:14 pm »
Υπερβολικό το βρίσκω το δημοσίευμα - όχι αδύνατο βέβαια...με δαύτους όλα να τα περιμένεις...αλλά θα σου πω γιατί το βρίσκω υπερβολικό. Γιατί
α. οι εκπ/κοί των οποίων τα σχολεια θα συγχωνευθούν παίρνουν οργανική κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους.
β. κρίνονται υπεράριθμοι ακριβώς επειδή το σχολείο τους συγχωνεύεται ή καταργείται και για το λόγο αυτό η υπηρεσία οφείλει να τους τοποθετήσει κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις
γ. αν πρέπει - που λέει και το μνημόνιο - να απολύσει κάποιους έχει ένα σωρό που βρίσκονται στη διάθεση - αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει.
δ. αν ήταν να απολύσει γενικά δ.υ. δε θα είχε προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να απολύσει εκπ/κούς αφού μπορεί και αυτούς που...περισσεύουν να τους μετατάξει σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.

δε νομίζω ότι πρέπει να σπείρουμε τον πανικό - τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. ¨Οτι έρχονται πολλά δεινά και δυσκολίες, φυσικά και έρχονται - μην εθελοτυφλούμε...αλλά λόγω συγχωνεύσεων και μονο δε νομιζω να προχωρήσουν σε απολύσεις...
αλλά και πάλι προσωπική μου εκτίμηση εκφράζω...και αυτοί μας έχουν διαψεύσει όλους....

Απ΄ την άλλη, η πόρτα έχει ανοίξει ήδη σε μια από τις ΔΕΚΟ, καθώς την πόρτα εξόδου θα δουν 120 υπάλληλοι της Cosmote ...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 11:00:26 pm »
μπορεί να φανεί ηλίθιο αλλά αληθινά δεν το ξέρω...είναι η cosmote δημόσιο;

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 11:04:09 pm »
μπορεί να φανεί ηλίθιο αλλά αληθινά δεν το ξέρω...είναι η cosmote δημόσιο;

οχι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά