0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ασχέτως από το τι ήταν οι νεαροί που πρωταγωνίστησαν στο γιουχάισμα και πού αποσκοπούσαν με την κίνησή τους, θα συμφωνήσω απόλυτα με κάτι που είπε ο νεαρός Γάλλος κάποια στιγμή:
πάντως τέτοια ώρα στη Ζηνωνος εγώ δεν πάω .......για όσους ξέρουν ..ούτε Ευριπίδου η απόλυτη γκετοποίηση ..σταματώ εδώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος
Υπερβολικό το βρίσκω το δημοσίευμα - όχι αδύνατο βέβαια...με δαύτους όλα να τα περιμένεις...αλλά θα σου πω γιατί το βρίσκω υπερβολικό. Γιατί α. οι εκπ/κοί των οποίων τα σχολεια θα συγχωνευθούν παίρνουν οργανική κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους. β. κρίνονται υπεράριθμοι ακριβώς επειδή το σχολείο τους συγχωνεύεται ή καταργείται και για το λόγο αυτό η υπηρεσία οφείλει να τους τοποθετήσει κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις γ. αν πρέπει - που λέει και το μνημόνιο - να απολύσει κάποιους έχει ένα σωρό που βρίσκονται στη διάθεση - αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει. δ. αν ήταν να απολύσει γενικά δ.υ. δε θα είχε προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να απολύσει εκπ/κούς αφού μπορεί και αυτούς που...περισσεύουν να τους μετατάξει σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.δε νομίζω ότι πρέπει να σπείρουμε τον πανικό - τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. ¨Οτι έρχονται πολλά δεινά και δυσκολίες, φυσικά και έρχονται - μην εθελοτυφλούμε...αλλά λόγω συγχωνεύσεων και μονο δε νομιζω να προχωρήσουν σε απολύσεις...αλλά και πάλι προσωπική μου εκτίμηση εκφράζω...και αυτοί μας έχουν διαψεύσει όλους....
μπορεί να φανεί ηλίθιο αλλά αληθινά δεν το ξέρω...είναι η cosmote δημόσιο;