0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:49:03 pmΥπερβολικό το βρίσκω το δημοσίευμα - όχι αδύνατο βέβαια...με δαύτους όλα να τα περιμένεις...αλλά θα σου πω γιατί το βρίσκω υπερβολικό. Γιατί α. οι εκπ/κοί των οποίων τα σχολεια θα συγχωνευθούν παίρνουν οργανική κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους. β. κρίνονται υπεράριθμοι ακριβώς επειδή το σχολείο τους συγχωνεύεται ή καταργείται και για το λόγο αυτό η υπηρεσία οφείλει να τους τοποθετήσει κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις γ. αν πρέπει - που λέει και το μνημόνιο - να απολύσει κάποιους έχει ένα σωρό που βρίσκονται στη διάθεση - αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει. δ. αν ήταν να απολύσει γενικά δ.υ. δε θα είχε προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να απολύσει εκπ/κούς αφού μπορεί και αυτούς που...περισσεύουν να τους μετατάξει σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.δε νομίζω ότι πρέπει να σπείρουμε τον πανικό - τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. ¨Οτι έρχονται πολλά δεινά και δυσκολίες, φυσικά και έρχονται - μην εθελοτυφλούμε...αλλά λόγω συγχωνεύσεων και μονο δε νομιζω να προχωρήσουν σε απολύσεις...αλλά και πάλι προσωπική μου εκτίμηση εκφράζω...και αυτοί μας έχουν διαψεύσει όλους....Απ΄ την άλλη, η πόρτα έχει ανοίξει ήδη σε μια από τις ΔΕΚΟ, καθώς την πόρτα εξόδου θα δουν 120 υπάλληλοι της Cosmote ...
Υπερβολικό το βρίσκω το δημοσίευμα - όχι αδύνατο βέβαια...με δαύτους όλα να τα περιμένεις...αλλά θα σου πω γιατί το βρίσκω υπερβολικό. Γιατί α. οι εκπ/κοί των οποίων τα σχολεια θα συγχωνευθούν παίρνουν οργανική κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους. β. κρίνονται υπεράριθμοι ακριβώς επειδή το σχολείο τους συγχωνεύεται ή καταργείται και για το λόγο αυτό η υπηρεσία οφείλει να τους τοποθετήσει κατά προτεραιότητα σε κενές οργανικές θέσεις γ. αν πρέπει - που λέει και το μνημόνιο - να απολύσει κάποιους έχει ένα σωρό που βρίσκονται στη διάθεση - αλλά ως τώρα δεν το έχει κάνει. δ. αν ήταν να απολύσει γενικά δ.υ. δε θα είχε προχωρήσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να απολύσει εκπ/κούς αφού μπορεί και αυτούς που...περισσεύουν να τους μετατάξει σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.δε νομίζω ότι πρέπει να σπείρουμε τον πανικό - τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. ¨Οτι έρχονται πολλά δεινά και δυσκολίες, φυσικά και έρχονται - μην εθελοτυφλούμε...αλλά λόγω συγχωνεύσεων και μονο δε νομιζω να προχωρήσουν σε απολύσεις...αλλά και πάλι προσωπική μου εκτίμηση εκφράζω...και αυτοί μας έχουν διαψεύσει όλους....
Τώρα στο mega ο αρχηγός των κοπρίτων. Με νεύρα.
Πάντως, αν το ξανακάνει απόψε, θα αρχίσω να συμπαθώ τον Πρετεντέρη http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΕΚΤΑΚΤΟ !!ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ , ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ….ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ… ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΙΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ….. Σύμφωνα με τελευταία ενήμερωσή μας , από πηγή στο υπουργείο … “ παιδείας” , ετοιμάζονται οι πρώτες 20.000 απολύσεις στο χώρο των μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι απολύσεις θα γίνουν με την ευκαιρία των καταργήσεων σχολείων , άρα και οργανικών θέσεων , αφού ισχύει η διάταξη (στην οποία αρχικά είχε αναφερθεί ο Θ.Πάγκαλος) κατά την οποία “ δημ. υπάλληλος υπάρχει , όσο υπάρχει η οργανική του θέση”. Για την ώρα ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση μέσα στο καλοκαίρι για να περιορίσει στο μίνιμουμ , όποια διαμαρτυρία …λέμε! Η κατάσταση όμως για την κυβέρνηση είναι πιεστική αφού πρέπει να δείξει έργο απολύσεων ΤΩΡΑ, όπως έχει δεσμευτεί στο μνημόνιο! Οι συνδικαλιστές του χώρου (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) καθώς και στελέχη της εκπαίδευσης (σύμβουλοι-προϊστάμενοι κλπ) γνωρίζουν ΟΛΟΙ ! Σιωπούν έχοντας λάβει ανταλλάγματα σχετικά με την προσωπική τους επαγγελματική “ επιβίωση” και συνδικαλιστική καλοπέραση , κρατώντας και το προνόμιο για να “ σώζουν” από την ανεργία συγκεκριμένους και να καταδικάζουν μη αρεστούς κατά περίπτωση και τοπική ιδιαιτερότητα ! Οι ενδιαφερόμενοι ……σπεύσατε ….όπου νομίζετε !!!!!!!Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό. Το είδα στο αιεν αριστευειν
μπορεί να φανεί ηλίθιο αλλά αληθινά δεν το ξέρω...είναι η cosmote δημόσιο;