0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria2882d στις Μαρτίου 31, 2011, 03:58:51 pmΞέρει κάποιος να μου πεί αν ισχύει συνυπηρέτηση με ελεύθερο επαγγελματια;Γιατι έχω ακούσει οτι αν έχει έναρξη επαγγέλματος πανω απο 2 χρόνια μπορεί να γίνει.Ναι ισχύει. Το ανέφερε η φετινή εγκύκλιος μεταθέσεων. Δεν ξέρουμε αν θα ισχύει και με τα νέα δεδομένα. Πάντως θεωρώ ότι τα δέκα μόρια που προτείνει η επιτροπή είναι πααααρα πολλά! Πιο πολλά και από την κατοχή ενός διδακτορικού (όσον αφορά τις μεταθέσεις σε πειραματικά, ΚΕΔΔΥ, ΣΜΕΑΕ κλπ).Σαν να μας λένε μην κάνετε διδακτορικό, αλλά σπουδάστε στην ανωτάτη παντρευτική!!!Αν είναι δυνατόν! ΕΛΕΟΣ!Μέχρι τώρα ίσχυαν τέσσερα.
Ξέρει κάποιος να μου πεί αν ισχύει συνυπηρέτηση με ελεύθερο επαγγελματια;Γιατι έχω ακούσει οτι αν έχει έναρξη επαγγέλματος πανω απο 2 χρόνια μπορεί να γίνει.
Έχεις δίκιο teogan.Τα οικογενειακά όμως κριτήρια (γάμος, παιδιά κλπ) ισχύουν μόνο για τις αποσπάσεις? Όχι για τις μεταθέσεις?Γιατί στο μέρος
TELIKA ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ1 + 2,5 ( ΧΡΟΝΙΑΣ ) Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ 1ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Κατά τη γνώμη μου, η αριθμητική αποτύπωση σημαίνει την καταγραφή του αριθμού των εκπαιδευτικών. Π.χ. χρειάζομαι τρεις εκπαιδευτικούς για το γραφείο. Έχω όμως την εντύπωση ότι μέχρι τώρα ο προϊστάμενος ζητούσε ονομαστικά αυτούς που ήθελε, δεν είναι έτσι;
Η ΟΛΜΕ ομόφωνα πιστεύει πως πρέπει να παίρνουν τα μορια στην άδεια ανατροφής.Μίλησα με εναν αιρετό και μου είπε πως η ΔΟΕ είναι σε δίλλημα. Υπάρχουν επιχειρήματα σωστά εκατέρωθεν. Πάντως για να αλλάξει η πρόταση του υπουργείου πρέπει να υπάρξει κοινή γραμμή ΔΟΕ ΟΛΜΕ έναντι Υπουργείου(2-1) κατά την γνώμη μου.Γι αυτό πρέπει να υπάρξει πίεση στην ΔΟΕ.
Αν καταργηθούν τα μόρια απο ανατροφή αναδρομικά, ας καταργηθούν αναδρομικά και για τα γραφεία των διευθύνσεων. να δείτε τι έχει να γίνει μετά.....