0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή αναφέρθηκε η Αυστραλία, από τα λίγα που έχω ακούσει, το εκπαιδευτικό τους σύστημα είναι αρκετά οργανωμένο, αλλά το επίπεδο αρκετά χαμηλό (και δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας). Οπότε δεν νομίζω να αποτελεί πρότυπο εν γένει.
Το κουπόνι απαιτεί τεράστια budget γιατί κ όλοι σε ιδιωτικά να πανε απαιτεί επιδότηση περιπου 1,5εκ παιδιών απο νηπιαγωγείο μέχρι γ´λυκειου! Ακομα κ 2000 το άτομο που ειναι peanuts για ιδιωτικό σχολείο το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 3δις...όταν το κόστος ολόκληρου του υπουργείου το 2018 θα ειναι 3,8δις...Κάντε τις διαιρέσεις κ θα καταλάβετε!ΥΓ: προσοχή στους δουρειους ίππους της δωρεάν δημόσιας παιδείας!
Δεν έχει και τόσο σημασία αυτό που λες. Μην ξεχνάμε για πόσα χρόνια ήταν αρχηγός του ΚΚΕ και τι πρεσβεύει αυτό το κόμμα για οτιδήποτε έχει ιδιωτική χροιά... Μιλάμε για δούλεμα μεγατόνων στους ψηφοφόρους του.
το χαμηλό επίπεδο το έχουμε, μας λείπει η οργάνωση
@josua Νομίζω αδικείς τον κόσμο... δεν υπάρχει μόνο το κουπόνι παιδείας...http://www.pde.gr/index.php?topic=26914.msg624875#msg624875
@greedo για να το κλείσουμε συμφωνώ με ότι λες για την δια βίου. Αυτό εννοώ και εγώ πάνω κάτω. Απλά έχεις υποχρέωση σαν εκπαιδευτικός όταν κάποια πράγματα "προχωράνε" στην καθημερινότητα μας και μπαίνουν και στο επάγγελμα μας μέσα να χρησιμοποιείς κάποιες εργατοώρες σου (μπορεί να είναι και αρκετές) για να τα μάθεις και να γίνεις περισσότερο επαγγελματίας. Τρανό παράδειγμα οι υπολογιστές και η χρήση τους. Θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός να μην έχει καλή γνώση αυτών! .......