0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ δεν ήταν το δέλεαρ τα 45 ευρώ, τα οποία κόβονταν αν έπαιρνες διδακτορικό και αυξανόταν λιγάκι το ποσό. Το θέμα ήταν η αίσθηση ότι κάποιος αναγνωρίζει τα επιπλέον προσόντα σου. Τώρα σιγά μην ξανασχοληθεί κανείς, ειδικά διορισμένος, να σπουδάσει περαιτέρω.
Aντι να σου δωσει τα 45 ευρω σου δινει τον βαθμο .Απλα ειναι τα πραγματα..
Παράθεση από: Tsouxtra στις Νοεμβρίου 02, 2011, 08:27:41 amAντι να σου δωσει τα 45 ευρω σου δινει τον βαθμο .Απλα ειναι τα πραγματα..Δε μου λεει κάτι. Με 8 χρόνια υπηρεσίας και μεταπτυχιακό (προς το παρόν), υπολογιζω οτι μου βγαίνουν καθαρά 968 ευρώ το μήνα. Οι μανικιουρίστες βγάζουν περισσότερα μ' εναν χρόνο ΙΕΚ. (No offense)
Ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη/παράλληλη καριέρα......Το σκέφτομαι σοβαρά....
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:04:14 amΠοτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη/παράλληλη καριέρα......Το σκέφτομαι σοβαρά....Δεύτερη..; μία και καλή! Θα βρω και μια δυο ακόμα διδάκτορες για χαλάουα και μαλλί και θα θησαυρίσουμε. Δέχομαι βιογραφικά.
Πού να σου στείλω το δικό μου......Έχω και 2 μεταπτυχιακά......Τι πόστο θα πάρω;;;;;
ΠαράθεσηΠαράθεση από: Tsouxtra στις Νοεμβρίου 02, 2011, 08:27:41 amAντι να σου δωσει τα 45 ευρω σου δινει τον βαθμο .Απλα ειναι τα πραγματα..Δε μου λεει κάτι. Με 8 χρόνια υπηρεσίας και μεταπτυχιακό (προς το παρόν), υπολογιζω οτι μου βγαίνουν καθαρά 968 ευρώ το μήνα. Οι μανικιουρίστες βγάζουν περισσότερα μ' εναν χρόνο ΙΕΚ. (No offense)Και άλλοι στον ιδιωτικό τομέα με περισότερα προσόντα παίρνουν 500-700 ευρώ και είναι 4 μήνες απλήρωτοι, αν δεν έχουν μείνει ήδη εντελώς άνεργοι. Μήπως και πάλι είσαι στους "προνομιούχους" με τα νέα δεδομένα που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται;
Παράθεση από: Radius στις Νοεμβρίου 02, 2011, 09:06:51 amΠαράθεσηΠαράθεση από: Tsouxtra στις Νοεμβρίου 02, 2011, 08:27:41 amAντι να σου δωσει τα 45 ευρω σου δινει τον βαθμο .Απλα ειναι τα πραγματα..Δε μου λεει κάτι. Με 8 χρόνια υπηρεσίας και μεταπτυχιακό (προς το παρόν), υπολογιζω οτι μου βγαίνουν καθαρά 968 ευρώ το μήνα. Οι μανικιουρίστες βγάζουν περισσότερα μ' εναν χρόνο ΙΕΚ. (No offense)Και άλλοι στον ιδιωτικό τομέα με περισότερα προσόντα παίρνουν 500-700 ευρώ και είναι 4 μήνες απλήρωτοι, αν δεν έχουν μείνει ήδη εντελώς άνεργοι. Μήπως και πάλι είσαι στους "προνομιούχους" με τα νέα δεδομένα που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται;Ναι είμαι από τους "τυχερούς" που θα παίρνουν βρέξει χιονίσει (μάλλον) γύρω στα 900 ευ΄ρω το μήνα. ΑΛΛΑ δεν μπορώ να δεχτώ αδιαμαρτύρητα το ότι μέσα σε 4 χρονια θα έχω χάσει σχεδόν ένα μισθό το μήνα.....Οπότε, όχι....δεν θεωρώ ότι είμαι "προνομιούχα" και δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάτσω, να την φάω (την απόφαση τους βρε) και να πω και ευχαριστώ......
ΠαράθεσηΚαι άλλοι στον ιδιωτικό τομέα με περισότερα προσόντα παίρνουν 500-700 ευρώ και είναι 4 μήνες απλήρωτοι, αν δεν έχουν μείνει ήδη εντελώς άνεργοι. Μήπως και πάλι είσαι στους "προνομιούχους" με τα νέα δεδομένα που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται;Το ξέρω και καταλαβαίνω πως βρίσκονται σε πολύ άσχημη θέση. Με τη λογική όμως "υπάρχουν και χειρότερα" θα παραχωρήσουμε αμαχητί όλα τα κεκτημένα; Και σε τελικη ανάλυση, δε μου χάρισαν κάτι, ούτε μ' έβαλε ο μπάρμπας μου ο βουλευτής σε σχολείο, έδωσα 2 φορές ΑΣΕΠ, αφιέρωσα απίστευτο χρόνο και προσπάθεια και δεν έχω να απολογηθω για τίποτα. Και στην διαδικασία αυτή μπήκα επειδή είχα καποια δεδομένα υπ'όψιν, τα οποία δε μ αρέσει καθόλου που άλλαξαν. Αν το ήξερα εξ αρχής ότι θα φτάσω να φυτοζωώ δε θα έμπαινα καν στον κόπο.Να το θέσω και αλλιώς: τα παιδακια στη Ρουάντα δεν έχουν να φάνε. Κόψε κι εσύ το βραδινό για συμπαράσταση.
Και άλλοι στον ιδιωτικό τομέα με περισότερα προσόντα παίρνουν 500-700 ευρώ και είναι 4 μήνες απλήρωτοι, αν δεν έχουν μείνει ήδη εντελώς άνεργοι. Μήπως και πάλι είσαι στους "προνομιούχους" με τα νέα δεδομένα που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται;
Καταρχάς το ότι εσύ διορίστηκες με ΑΣΕΠ δεν σημαίνει ότι όλοι διορίστηκαν με αυτόν τον τρόπο στο δημόσιο. Μην ανοίξουμε τώρα τη συζήτηση για το πόσο και πως χρησιμοποιήσαν το φαύλο πολιτικό σύστημα πολλοί από τους "αγανακτισμένους" που τώρα το καταγγέλουν. Κατά δεύτερον τα δεδομένα άλλαξαν για όλους σε σχέση με αυτά που επικρατούσαν όταν ξεκίνησαν, και για τον ιδιωτικό τομέα και για τους αυτοαπασχολούμενους. Και κατά τρίτον στα παιδάκια στην Ρουάντα δεν τους κόβω εγώ το φαγητό, ενώ για να παίρνει έστω αυτά τα 1000 ευρώ κάποιος στον δημόσιο τομέα γονατίζει στη φορολογία και στα 500 ευρώ το μήνα κάποιος άλλος στον ιδιωτικό.