0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,καλημέρα.Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη με το ενιαίο μισθολόγιο, ζητάω τα φώτα σας.Αυτόν τον Ιούνιο κλείνω προϋπηρεσία 4 χρόνια και 1 μήνα. Τη χρονιά που μας πέρασε με τις αλλαγές από το παλιό στο νέο μισθολόγιο με τοποθέτησαν στο
Υπάρχουν συνάδελφοι που κατέθεσαν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα μετά την 31/10/2011 και δεν έχουν ακόμα εξελιχθεί βαθμολογικά λόγω του γνωστού "παγώματος" βαθμολογικής εξέλιξης; Με δεδομένη και την κατάταξη των νεοπροσληφθέντων με διδακτορικό στο Δ βαθμό, απαιτείται συντονισμένη δράση. Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται ας ενημερώσουν.Ευχαριστώ και καλό βράδυ
ti εννοεις αναγνωριστηκε μετα???δεν αναγνωριζεται αυτοματα??εγω εκανα αιτηση περασε απο πυσδε κ το δεχτηκαν.εσυ εκανες καποια διαδικασια για την αναγνωριση??αν δεν γινομαι αδιακριτος το μαστερ κ το phd ηταν τελειως ασχετο με το 1ο πτυχιο?εγω π.χ ειμαι γεωλογος κ μαστερ στη χημεια κ το phd που κανω το ιδιο.ποτε δεν τεθηκε θεμα μη αναγνωρισης απο ολες τις διευθυνσεις που εχω παει
Καλησπέρα,δουλευω πρώτη φορά φέτος αναπληρώτρια πε60, κατέθεσα το μεταπτυχιακό μου, πήρα την συνάφειατώρα μισθολογικά, τον Σεπτέβρη και Οκτώβρη θα το δω ενσωματωμένο στο μισθό μου, θα πρέπει να παρουσιάζεται ξεχωριστά ή δεν υπήρξε καθόλου επίδομα τελικά?