0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: greedo στις Ιούλιος 21, 2013, 10:33:02 μμΤην επόμενη χρονιά όμως, εφόσον υπάρξει πάλι υπεραριθμία δεν προστατεύεται, σωστά?Σωστά
Την επόμενη χρονιά όμως, εφόσον υπάρξει πάλι υπεραριθμία δεν προστατεύεται, σωστά?
Ψιλομπερδεμένο και δεν έκατσα να εμβαθύνω, αλλά αν κατάλαβα καλά, υπάρχει περίπτωση να συγκριθούν μεταξύ τους φιλόλογος και μαθηματικός για υπεραριθμία;
Το "κακό" είναι ότι με αυτή τη διαδικασία ακριβώς είμαι σε διάθεση.......εδώ και 3 χρόνια.Τη πρώτη χρονιά που βγήκα οργανικά υπεράριθμος με προστάτεψε η τοποθέτηση που είχα πάρει από το ΠΥΣΔΕ λόγω άρσης υπεραριθμίας μου. Όμως την επόμενη χρονιά βγήκα στο τάκο(και φυσικά υπήρχαν και άλλοι με ταυτόχρονη τοποθέτηση την ίδια χρονιά).Από τότε εν αναμονή....Μάλλον κάπως δεν ερμηνεύεται 100% σωστά από τα ΠΥΣΔΕ αυτό το σημείο, τέλος πάντων....
Το "κακό" είναι ότι με αυτή τη διαδικασία ακριβώς είμαι σε διάθεση.......εδώ και 3 χρόνια.Τη πρώτη χρονιά που βγήκα οργανικά υπεράριθμος με προστάτεψε η τοποθέτηση που είχα πάρει από το ΠΥΣΔΕ λόγω άρσης υπεραριθμίας μου. Όμως την επόμενη χρονιά βγήκα στο τάκο(και φυσικά υπήρχαν και άλλοι με ταυτόχρονη τοποθέτηση την ίδια χρονιά).Από τότε εν αναμονή....Μάλλον κάπως δεν ερμηνεύεται 100% σωστά από τα ΠΥΣΔΕ αυτό το σημείο, τέλος πάντων....Υ.Γ. Μάλλον πρέπει να βάλω κι εγώ από κάτω...... ...δια βίου στη διάθεση
Παράθεση από: anapli στις Σεπτέμβριος 07, 2013, 12:12:21 πμΤο "κακό" είναι ότι με αυτή τη διαδικασία ακριβώς είμαι σε διάθεση.......εδώ και 3 χρόνια.Τη πρώτη χρονιά που βγήκα οργανικά υπεράριθμος με προστάτεψε η τοποθέτηση που είχα πάρει από το ΠΥΣΔΕ λόγω άρσης υπεραριθμίας μου. Όμως την επόμενη χρονιά βγήκα στο τάκο(και φυσικά υπήρχαν και άλλοι με ταυτόχρονη τοποθέτηση την ίδια χρονιά).Από τότε εν αναμονή....Μάλλον κάπως δεν ερμηνεύεται 100% σωστά από τα ΠΥΣΔΕ αυτό το σημείο, τέλος πάντων....όταν χαρακτηριστείς οργανικά υπεράριθμος και δεν καταφέρεις να ρυθμίσεις την υπεραριθμία σου, παραμένεις υπηρεσιακά στην οριστική σου τοποθέτηση (οργανική σε σχολείο) και διατίθεσαι σε άλλο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου ή εξ' ολοκλήρου, σε καμία περίπτωση δεν είσαι διάθεση ΠΥΣΔΕ ΥΓ επειδή με έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια αν ψάξεις θα βρεις τα σχετικά τι και πως και αλλού